Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Trojité potěšení z Kolbaby: povidlový, schwarzwaldský a Kinder Bueno dort

4,8 / 5 Cukrárna Kolbaba Ostrava Ostrava  (mapa) 204 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Romana Matlaková

Dobrý den můžu objednat na jeden voucher 2 dorty , ale každý na jiný termín ?
Děkuji za odpověď Matlaková

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, každá varianta voucheru je platná pouze na jeden dort. Pokud chcete koupit dortů více, jde potřeba koupit více voucherů. Pak je možné objednat každý dort na jiný termín. Hezký den, Simča :)

Eva Pustelník

Dobrý den, někde jsem četla, že dorty jsou zmražené. Jak dlouho po vyzvednutí je dort připraven ke konzumaci? Resp. chci ho převáže, i by se mi hodilo, kdyby byl zmrzlý, ale zajímá mě, jak dlouho pak budeme čekat.

Petra

Dobry den, jak vypadá dort kinder bueno?
Muzete prosím přiložit foto? Děkuji.

Petra

Proč odpovídáte jen na nejaké otázky?
Já už čekám 2 týdny na odpověď!

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, pro takto specifický dotaz Vám doporučím obrátit se přímo na cukrárnu info@cukrarnakolbaba.cz. Hezký den, Simča :)

Anonym

DOBRÝ DEN,CHCI SE ZEPTAT ZDA LZE SI DORT U VÁS(ZE SLEVOMATU)PŘÍMO ZKONZUMOVAT(A NAK­RÁJET NA DESET KOUSKŮ),POPŘ. JE NUTNÉ MÍT RESERVACI,KDYŽ SE JEDNÁ O SKUPINKU DESETI LIDÍ???DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ

Slevomat.cz

Dobrý den, dort je třeba objednat dopředu přes online formulář uvedený v jednotlivých variantách pod odkazem Jak Uplatnit (slevomat.uplat­nenivoucheru.cz/1420680). Osobní odběr je možný v rezervovaných termínech od pondělí do čtvrtka v čase 11:00–17:00 hodin, v pátek a sobotu od 12:00 do 17:00 a v neděli od 11:00 do 17:00 hodin. Na adrese: Čs. Legií 148/14, Ostrava, 70200. O nařezání dortu na 10 kousků se můžete domluvit na místě v cukrárně. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru