Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

2 hodiny neomezeného hodování ve všední dny: running sushi pro jednoho

4,7 / 5 Running Sushi Umi Praha - Bohnice  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Market

Musí si i děti 4 a 6 let kupovat voucher? Dekuji

Running Sushi Yumi

Deti do 10let je 159kc na osobe

Running Sushi Yumi

Pokud 4let jist jenom 2–3talir,nebudeme pocit:)dekuji vam

Markéta Podlešáková

Než jste mi stačili odepsat na můj dotaz, tak se vouchery vyprodali. Chtěla jsem dva. Tak děkuji! Příště to chce trochu svižnosti, když máte nabídku na slevomatu ;)

Anna Marie

Dobrý den,
ráda bych se přiklonila k názorům diskutujících výše. Slevu si opravdu většina lidí představuje jinak, mělo by se jednat o atraktivní snížení původní ceny nebo lákavé podmínky čerpání, které mají za cíl zákazníky přilákat, nikoli nechat nabídku bez povšimnutí, rozesmát nebo dokonce odradit. Takhle je bohužel až příliš evidentní, že se sice jako začínající podnik chcete dostat do povědomí, ale rozhodně nechcete, aby si někdo slevový poukaz nedejbože zakoupil a připravil Vás tím o část zisku. Pokud jste se rozhodli jít cestou slevomatu, na který se dívá hodně lidí, musíte počítat s tím, že prodej kupónů Vám zisk nepřinese. Jejich účelem je reklama a zvýšení povědomí o Vaší restauraci, a v budoucnu Vám může přinést mnohem větší výdělky, než prodej několika desítek voucherů. Pokud nabízíte kvalitní a dobré jídlo, zákazníci se vrátí i poté, co využijí voucher.
Pro koho je tedy nabídka určena? Pracující lidé, kteří si voucher mohou dovolit, se k Vám od pondělí do čtvrtka 10–17 h nedostanou, neboť pracují. Mají si tedy na návštěvu k Vám vzít dovolenou? Lidé v důchodu nebo nezaměstnaní, kteří během pracovních dní volno mají, si nákup nemohou dovolit. A maminky na mateřské dovolené zase nemusejí zajištěno mít hlídání pro děti. Navíc posezení u running sushi většina lidí chápe jako společenskou událost a setkání s přáteli či rodinou, která je zaslouženou odměnou po práci nebo po celém pracovním týdnu. V úterý v 10 hodin na takovéto posezení asi nebude mít moc lidí chuť ani náladu.
Pokud tedy bylo Vašim cílem, aby se o Vás lidé dozvěděli, je možné, že po takovéto nabídce si Vás sice možná budou pamatovat, ale jako podnik, který dělá ze zákazníků hlupáky.
Přesto Vám přeji, aby bez ohledu na jakékoli slevy se Vaše restaurace stala oblíbenou a navštěvovanou.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek :) Máte skutečně pravdu, že se jedná také mimo jiné o marketingový nástroj pro zviditelnění podniku. Každý však slevu vnímá skutečně jinak. Pro někoho je radost i menší sleva a někoho neuspokojí ani sleva větší. Ovšem to, že by se do restaurace nedostal běžně pracující člověk nemusí být až tak pravda. Spousta lidí pracuje také jinak než pondělí až patek a pracují třeba na krátký – dlouhý týden, mají volno za víkend apod. Pro ty bude nejspíš nabídka určena. Pokud se Vám někdy v pracovním týdnu podaří vyjít kamkoliv do města, nejsou přece ulice prázdné, tím že všichni pracují, ale město funguje normálně i v této době. V současné době podnik přišel s touto nabídkou a nikde není uvedeno, že případná další akce nemůže vypadat úplně jinak nebo, že by si z těchto akcí podnik nebral zpětnou vazbu. Děkujeme a i Vám přejeme ať se Vám daří a budeme se na Vás těšit třeba u některé z dalších akcí :) Pěkný den

Andrej Andrejek

To by mělo být minimálně za půlku když je to přes Slevomat ,to si můžou napsat akci přímo na cedulku na místě a neďelat hoňo froňo .

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreji, přeci jen dvě hodiny neomezené konzumace něco stojí a i malá sleva může někomu udělat radost. Mimo jiné i díky této akci se o restauraci mohou dozvědět i lidé, kteří by o podniku neměli ani ponětí. Děkujeme za příspěvek, pěkný den :-)

Lucie Maršálková

tak ty sleve jsem se zasmala no :D :D 20kc a jeste ve vsedni dny kdy jsou vetsinou lidi v praci…docela vysmech ne :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, jak se říká, lepší vrabec v hrsti nežli holub na střeše :) Ale za Váš příspěvek děkujeme, a když už nic, aspoň jsme Vás rozesmáli :-) Pěkný den

Dan Kříž

Sleva 6 % na totálně nezavedený podnik ve všední dny do 17 hod. To je trochu komedie.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dane, je nám líto, že Vám akce nepřipadá dostatečně atraktivní, nicméně podle nás se každá koruna počítá a lepší nějaká sleva, než vůbec žádná :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru