Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ve dvou se to lépe studuje: Jazykový online kurz Lerni + druhý stejný zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Diana

Udělejme to zajímavější. Kurz nefunguje. Clověk by předpokládal, že uplatnění voucheru je do 31.1. ale i tak získám týdenní přístup. Poprvé jsem žádala o přístup ke kurzu 22.12, nicméně nakonec mi byl zřízen 30.1. Po přihlášení se zobrazoval přístup 7.2. , otevřela jsem francouzštinu a došla do lekce 4. Dnes se mi nedařilo přihlásit s tím, že takový uživatel neexistuje. Na pátý pokus to vyšlo a veškeré kurzy jsou bloklé a uvedeny jako PREMIUM s požadavkem platby. Můžete mi to vysvětlit a otevřít přístup, prosím?

lerni.us

Dobry den,

Obraťte se na nás prostřednictvím help@lerni.us. Pomůžeme vám s vaším problémem.

S pozdravem

Diana

Patrně jste nepochopili, co mi jde. Mluvím anglicky plynule, ale podmínky uvádějí „kod voucheru uvést v emailu“, nikoliv generovat a stáhnout PDF a poslat přílohu, což na mobilu situaci komplikuje. a úroven kurzu /francouzštiny/ je bohužel nízká. Některé mluvené výrazy zcela chybí a jsou nahrazeny nahrávkou angličtiny, v klávesnici francouzských znaků znaky chybí a s obyčejným C mi kurz generuje chybnou odpověd. a čekat přes celé vánoce, až mi někdo odpoví na po novém roce? Smutné

lerni.us

Dobry den,

Obraťte se na nás prostřednictvím help@lerni.us. Pomůžeme vám s vaším problémem.

S pozdravem

Diana

„Rezervace: Po zakoupení voucheru si napište o přihlašovací údaje na e-mail info@lerni.us, zároveň uveďte ve zprávě kód voucheru“ Psala jsem tam nejednou, a vzdy uvedla kod voucheru. pokazde prijde anglicky odpoved, ze musim poslat cely voucher. nechapu proč? je to lenost okopírovat pár číslic?

lerni.us

Dobry den,

Lerni je mezinárodní jazyková škola a slouží více než 100 zemích. To je důvod, proč dostanete odpověď v angličtině. A existuje spousta různých webových stránek prodávajících tyto kurzy po celém světě vouchery, kde jste si koupili svůj předmět. Děkujeme za pochopení.

s pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru