Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Priessnitzův zábal při nachlazení i rehabilitaci: víceúčelový pás na krk, hlavu a zuby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Oliva

Dobrý den, objednala jsem nákrčníky a určitě bych k nim chtěla i podélné polštářky, tzn. mám teď bankovním převodem uhradit nákrčníky, poté budu mít možnost přiobjednat polštářky a vše mi nakonec zašlete najednou?
Díky a hezký den O.

Priessnitzův zábal

Zdravím, ano, přesně tak. V okamžiku zaplacení objednávky u Slevomatu a uplatnění voucheru, tak vám přijde email se slevovým kupónem na doobjednávku. Tato doobjednávka se sloučí s objednávkou ze Slevomatu a vše je odesláno v jednom balíčku za jedno poštovné. Děkuji za dotaz a mějte se krásně. Eva

Katka

Ten na krk uz nam a dalsi uz nepotrebuji, proto se ptam na ten na telo. Dekuji

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
tak vám mohu doporučit na našem e-shopu se zaregistrovat… tím získáte 15%slevu na objednávku…
Děkuji.
 Honza.

Hana

Dobrý den,
Zakoupila jsem Vaši nabídku , ale po provedení platby mi žádný mail s nabídkou zakoupení dalších předmětů z Vašeho e-shopu nepřišel. Měla bych též zájem o hřejivý pás a byla bych ráda jen za jedno poštovné.
Děkuji za odpověď. Hanka

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
email s nabídkou doobjednávkou za výhodnější cenu jsem již odeslali na Váš email.
Děkuji.
 Honza.

Iveta

Dobrý den, objednala jsem si u Vás krční zábal s tím, že jsem se tu dočetla, že když půjdu na Vaše str.mohu si doobjednat teplé polštářky se slevou 15% a ze mi to dorazí v balíčku s krční zábalem ( tedy jedno poštovné )…Po registraci se mi 15% sleva neodečetla a mám započítáno i poštovné. Kde je chyba?

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
zákazníkům slevomatu nabízíme možnost doobjednávky čehokoliv z našeho E-shopu po zadání slevového kodu, který již nyní máte ve svém mailu.
Děkuji.
 Honza.

Soňa U.

Dobrý den,měla bych zájem si výrobek koupit,jen mi nevyjde varianta osobního odběru v Kadani zdarma,je to prosím možné?Dekuji :-)

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
bohužel voucher na slevomat.cz je podmíněn odesláním přes přepravní společnosti. Pokud si objednáte přímo na e-shopu, tak můžete využít naši slevy za registraci nového zákazníka a můžete si zadat dopravu vyuvednutí na pobočce v Kadani.
Děkuji.
 Honza.

Katka

Nedate do nabidky i ten vetsi, ktery se dava na hrudnik? Dekuji

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
po zakoupní jakéhokoliv voucheru na slevomat.cz, Vám přijde možnost si doobjednat cokoliv z našeho E-shopu s 15% slevou po zadání slevového kodu…
Využijte této možnosti.
Děkuji.
 Honza.

Jitka Zeisová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda jsou tyto obklady vhodné i pro použití pro více lidí. Jestli je snadná údržba,zda se dá vyprat v pračce..pracuju v domově pro seniory a naše lékařka si Prieznicovi obklady docela oblíbila poslední dobou..

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
ano naše zábaly je možné prát v pračce.
Více najdete na našeh E-shopu www.priessnitzuvzabal.cz
Děkuji.

Petra

Dobrý den, nehodlate přidat jako další produkt v této vaší akci na slevomatu i Polštářek podélný? Aby bylo možné koupit zábal a polštářek dohromady? Děkuji

Priessnitzův zábal

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Jakmile uplatníte voucher, přijde vám email, kde máte možnost doobjednání zboží z našeho eshopu: www.priessnitzuvzabal.cz, se slevou 15%. Potom vám balíček přijde i s doobjednávkou. Platíte pouze jedno poštovné a to u Slevomatu. Mějte krásné dny. Eva

Míša

Dobrý den, kde je možné objednat hřející vložku, která není částí prosím?

Priessnitzův zábal
Marie Brychtova

Dobry den da se i koupit v Kadani?

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
ano můžete, ale cena je 300 Kč, ale neplatíte poštovné.
 Petra

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru