Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Autopotahy pro vozy Škoda, Hyundai nebo Dacia ve 4 barvách

4,6 / 5 Velcar s.r.o. Nymburk  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Jan Režný

Dobrý den. Jsou ty potahy vhodné do dacia duster 2 r.v. 2019

Velcar s.r.o.

Dobrý den . Objednejte si tento produkt: https://www.velcar.cz/cs/p-2550-autopotahy-dacia-duster-2018?1=98
Děkuji. Velcar

Jana

Dobry den,
produkt je zajimavy, jen mi neni jasne, jak firma, jiz hotove produkty – strihove upravene na konkretni automobil je dale upravuje namiru konkretnimu spotrebiteli, ze pak lze na vysledne dilo aplikovat NOZ § 1837 písm. d)??
Nikde v popisu akce totiz nevidim moznost nejakych individualnich uprav, kterymi mi mohou byt potahy dale upravovane (zmena barvy siti, loga, nasivky …).

Jinak se jen firma snazi kratit spotrebitele na pravech, tim vsak dava jasny signal, jak pristupuje ke svym zakaznikum a jak bude vypadat u takove firmy treba reklamace.

Dekuji za reakaci.

Velcar s.r.o.

Dobrý den. Jsme rodinná firma, která je na trhu více než 25 let. Zakládáme si na výborných vztazích s našimi zákazníky a v případě řešení reklamace postupujeme dle občanského zákoníku. Naše produkty, jako jsou autopotahy na míru se dají vybírat z barevných materiálů a dále je třeba do „specifické výbavy“ napsat výbavu Vaše vozu, tzn., že produkty jsou šité na míru vozu našeho zákazníka. Autopotahy expedujeme do druhého dne, záleží na vytížení výrobního oddělení. Velcar s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru