Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Fitness doplňky od A do Z: Whey Protein, BCAA, L-Carnitine, i gainer

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kamila

Dobrý den, je prosím možné využít některý z přípravků pro podporu přibírání? Nejde mi o narůst svalů po sportovní aktivitě, ale o obnovu po delší nemoci a zhubnutí (jako podpora). Děkuji za odpověď.

Fitsport - Jiří Trampota

Mohu doporučit výběr z těchto produktů: CarboJet Basic, 6000 g + dárek: Glutamine caps, nebo Massive 1100 Weight Strength Gains, 7264 g + dárek: Glutamine caps, případně i Professional 50% Whey Protein, 2500 g. Dále je pak možná i kombinace 2 produktů, které bohužel nejsou v nabídce na slevomatu. Jedná se o tyto produkty : https://www.fitsport-jt.cz/?fulltext=isoprime pro doplnění kvalitních bílkovin a pro doplnění energie pak tento produkt : https://www.fitsport-jt.cz/?fulltext=carbojet%20gain.

Marcela

Dobrý den. Doporučili byste některý z proteinů vhodný pro dietu? který?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, s tímto odkazem Vás odkáži přímo na partnera, který určitě disponuje většími znalostmi v oblasti sportovní výživy. Kontaktovat jej můžete na tel. čísle: +420 377 461 9­99. Pěkný den, Honza

Fitsport - Jiří Trampota

Z nabídky na Slevomatu pouze tento produkt Anabolic Monster BEEF 90% Protein, pokud byste chtěla doporučit jiný protein vhodný do diety, pak mohu doporučit tento : https://www.fitsport-jt.cz/?fulltext=isoprime

Petra

Dobrý den,
Proteiny u kterých není uvedena příchuť jsou bez prichuti? Preferovala bych …
Děkuji za odpověď

Fitsport - Jiří Trampota

U všech proteinů by měly být uvedené příchuti jsou tam různé varianty právě podle příchutí. :-) Je vždy výběr akce a pod názvem akce pak v dalším okně výběr příchuti .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru