Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Trsové růže Fire Flash s více jak 5 květy i voucher na dopravu po celé ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Alena

Dobrý den,
je možné připravit a doručit kytici 50 růží, když si koupím 10 voucherů plus dopravu?

Moc děkuji!

Florea

Dobrý den,
ano, samozřejmě. Rádi Vám tuto kytici doručíme kamkoliv po celé České republice. Pokud si zakoupíte 10 voucherů k červenožluté růži FIRE FLASH 50cm/5+. Číslo za lomítkem udává počet květů na jednom stonku.
Obdržíte kytici 10 růží s minimálně 50 květy. Děkujeme za Váš zájem a budeme se těšit na doručení.
Pohodový den. Za celý tým Florea, Eva

Alžběta

Dobrý den, pokud bych zakoupila voucher na růže tak voucher na dopravu se musí uskutečnit až jakoby ve druhé objednávce? A jak to pak udělám na Vašich stránkách, to zadám dvě čísla voucherů? Děkuji

Florea

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Přesně tak. Postup, který jste napsala je správný. Nejdříve si vyberete růže, na které obdržíte jeden voucher kód. Na dopravu je postup objednání zcela stejný. Pokud se nacházíte na stránce s výběrem květin, uvidíte kolonku autíčka s názvem voucher na dopravu 125 Kč. Zde provedete zcela stejně objednávku a dorazí Vám druhý voucher kod na dopravu. Dané vouchery je potřeba uplatnit na našich stránkách do 18. 1. 2019.
Přesunete se na naše stránky www.florea.cz, kde si zvolíte Vámi objednanou květinu či kytici. Kliknete na „Koupit“. Vyplníte zde nyní dodací údaje – vyberte si, zda chcete dárkové balení, a případně napíšete svůj vzkaz, který bude přiložen ke květinám. Zvolíte i den, který si přejete doručit. Možnost doručení je každý všední den po celé ČR. A zcela dole vedle odeslat objednávku se nachází políčko Chci uplatnit voucher a zde své kódy uvedete. Následně stačí objednávku odeslat.
Pokud si nebudete vědět rady, velmi rádi se s Vámi na celý postup podíváme a s objednávkou pomůžeme. Jsme zde pro Vás každý den na naší zákaznické lince 723 35 00 00 či nám na sebe můžete zaslat kontakt a my se Vám rádi zpětně ozveme.
Budeme se těšit na doručení, abychom potěšili Vaše blízké a děkujeme. Za celý tým Florea, Eva

Lucka

Dobrý den, je možné využít voucher na objednávku, která bude realizovaná v únoru? Tzn. že objednávku vytvořím do 18.1. s dodáním až 18.2.
 děkuji

Florea

Dobrý den,
velice děkujeme za Váš zájem. Voucher můžete uplatnit do 18.1. Objednávat lze 1–4 dny dopředu, datum nejpozdějšího doručení při objednání 18.1. je tak 24.1. Bohužel tedy nemůžeme doručit až 18.2. Děkujeme za pochopení. Krásný den, za celý tým Florea, Veronika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru