Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Wellness pobyt ve městě Győr: neomezené wellness a vstup do termálů

4,2 / 5 Hotel Garzon Plaza**** Győr - Maďarsko (mapa) 78 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan Mráka

Dobrý den, měli jsme zájem o pobyt od 4. do 7.4. (4 dny), termín se zobrazuje jako volný, ale když ho chci zakoupit, objevuje se zprava, že není dostupný. Měli bychom zájem o 3 pokoje pro 2. V hotelu mi řekli, že místa mají dost. V čem je tedy problém?
Děkuji
Jan Mráka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, pokud jste domluvený s hotelem na termínu stačí nakoupit voucher bez termínu a následně provést rezervaci. :) Rezervaci můžete provést na tel. čísle: + 36 96 900500 nebo e-mailem: hotel@garzonplaza.hu. Pěkný den, Honza

Lucie Kroupová

Dobrý den,

Tady v dřívějších odrážečů již zazněl i dotaz, na který se chci zeptat, protože je mi to není zcela jasné. Mohla bych se prosím zeptat, zda vstupenka do lázní je i do saunového světa nebo se musí něco dokupovat?
V popisu máte zmíněný i saunovy svět, tady v dotazech jste odpověděli kladně, že vstupenka je včetně saunoveho světa, ale v hodnocení pobytu je od klienta napsané, že byl překvapen, ale vstupenka do lázní nebyla na vše a musel si dokupovat na místě.
Tak jak to tedy je prosím?

Děkuji
 Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, v ceně je 1× celodenní vstup do termálních lázní Rába Quelle pro 2 osoby
Lázně se skládají z 3 termálních a 5 zážitkových bazénů, dětského bazén, dětského koutek, tobogánu a saunového světa. Hezký den, Simča :)

Markéta Mészáros

Dobrý večer, ráda bych navštívila Váš hotel s rodinou v termínu od 8.5.-11.5.2018.
Máte volné kapacity, prosím? Jedná se o dva dospělé a syna 13let. Dále jsem se chtěla zeptat jak je to daleko od hotelu na vlak? děkuji a zdravím.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, Vámi vybraný termín je k dispozici, stačí si ho zarezervovat pomocí online tabulky s termíny. Vzdálenost od vlakového nádraží Győr je přibližně 2 km. Hezký den, Simča :)

Monika Doležalová

Dobrý den,

chci se zeptat, zda voucher obsahuje vstup do celého areálu lázní, včetně saunového světa, nebo zda obsahuje vstup pouze do některých prostorů lázní a zbytek se musí případně dokoupit?

Děkuji za odpověď

Doležalová

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, jde o pobyt s neomezeným vstup do wellness a fitness. Hezký den :)

Zdenka Šulcová

Vážení,

chtěla jsem se zeptat zda je možné k Vám přijet se dvěma jorkšíry?

Jinak máme zájem o voucher na termín 19.4. – 21.4.2019 :)

Děkuji za odpověď Zdenka Šulcová

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, s pejsky je možné přijet, avšak za domácí mazlíčky se platí 17€/den za jednoho pejska. Ohledně volných termínů doporučujeme kontaktovat přímo hotel: hotel@garzonplaza.hu, +36 96900500. Dos­tupnost termínů také můžete ověřit přímo v nabídce, stačí kliknout na Vámi vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné termíny hotelu. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru