Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Luxusní zimní pobyt v Mikulově: střešní wellness, saunový svět a polopenze

4,7 / 5 Hotel Galant**** Mikulov (mapa) 640 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena FoRtova

Dobrý den, mate prosím ještě volno v termínu 29.3.-31.3, pokoj pro 2 osoby?

Hotel Galant****

Dobrý den Aleno,
děkuji za dotaz. Bohužel tento termín je již obsazen.
S pozdravem,
Tomáš S.

Hana

Dobrý den,chci se zeptat,zda bude nabídka na Slevomatu i na měsíc květen,Děkuji za odpověď

Hotel Galant****

Dobrý den, bohužel tato akce bude končit 31.3.2019 a další zatím nechystáme. Nicméně Vám doporučuji se podívat na naše webové stránky do sekce speciální nabídky, kde si lze vybrat pobyt z několika zajímavých balíčků. S pozdravem Petra Čejková, recepce

Radek Vojta

Dobrý den,
chci se pouze ujistit: pokud jsem při nákupu voucheru uvedl do poznámky o domácích mazlíčcích, že si sebou bereme psa, je ještě nutné kontaktovat recepci? V záložce Jak uplatnit je totiž napsáno, že se o tomto má předem informovat recepce, touto poznámkou je to tedy zajištěno?

Děkuji za odpověď

S pozdravem
Radek Vojta

Hotel Galant****

Dobrý den Radku,
ano takto to úplně stačí. :) Počítáme i s pejskem.
Hezký večer.
Tomáš S.

Kleisová

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt 29.-31.3.2019. Je možnost přistýlky? Byli bychom 3 dospělí. Prosím o celkovou cenu. Hezký den Kleisová.

Hotel Galant****

Dobrý den, paní Kleisová,
bohužel, ve Vámi vybraném termínu je již náš hotel plně obsazen.
S pozdravem
 Lucie

L.Lengyel

Dobrý den.Prosím o info,jaká je cena pobytu v době vinobraní a zda je v ceně pobytu napŕ.polopenze,či jen snídaně.Děkuji za odpověď,Lengyel.

Hotel Galant****

Dobrý den, pane Lengyel,
v době konání vinobraní je již náš hotel plně obsazen.
Hezký den
 Lucie

Ondra

Dobrý den,
zajímalo by mě jak je řešen vstup do saun. Pokud jsou sauny součástí bazénu znamená to, že je do nich vstup v plavkách a nebo je celý prostor bazénu po 16 bezplavkový?

Hotel Galant****

Dobrý den Ondro,
sauny jsou v patře pod bazénem, je tam samostatný vstup, do suchým saun se chodí bez plavek.
Hezký den. Tomáš S.

Lenka Pospíšilová

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt 13.,14.,15.3.2019­. Je možnost přistýlky pro dvanáctiletou dceru? Prosím o celkovou cenu. Hezký den Pospíšilová.

Hotel Galant****

Dobrý den Lenko,
v termínu 13. – 15.3.2019 máme volné pokoje. Přistýlka je samozřejmě možná. Pro Vaši dvanáctiletou dceru přistýlka vychází na 1000,– / noc vč. služeb. Pokud byste tedy vybrala voucher na dvě noci v tomto termínu byla by cena 4990,– + 2000,–, tzn. 6990,–. Kdyby cokoliv, neváhejte se nám ozvat. Přeji hezký večer. Tomáš S.

Milan Rohel

Dobrý den,
zajímá mne,zda-li je střešní bazén součástí wellness?
Jde mi o to,když přijedeme s dcerou 8let,tak zda-li se v den příjezdu dostane dcera alespoň do bázenu,když je pro děti od 16hodin znepřístupněn wellness?
Díky za info,Milan Rohel

Hotel Galant****

Dobrý den Milane,
děkujeme za zprávu. Bohužel wellness, jehož součástí je i bazén, je opravdu po 16 hodině pouze pro osoby starší 15 let.
Obávám se tedy, že v den příjezdu to již nebude možné. Bazén s dcerkou můžete využít další den od 8:00 (resp. 9:00) do 15:00 a taktéž v den odjezdu. Záleží na typu voucheru a dnu využití. Přeji hezký večer. Tomáš S.

Zbynek

Dobrý den prosím o kalkulaci ceny 1 dospělí a 2 děti na dvě noci.Termin 5 až 7 března. Jičínský

Slevomat.cz

Dobrý den, Zbyňku, v tomto případě je třeba zvolit variantu březen pro dvě osoby a za druhé dítě zvolit příplatek. Při zvolení varianty a rozkliknutí sekce Děti se dozvíte výši příplatku. Pro lepší orientaci: Děti do 2,9 let ubytování bez přistýlky: zdarma (dětská postýlka na vyžádání zdarma)
Děti od 3 do 11,9 let: 500 Kč/noc včetně služeb a snídaně
Děti od 11,9 let: 1000 Kč/noc včetně služeb a snídaně. V případě otevřeného voucheru, si prosím zkontrolujte dostupnost volných termínů na emailu hotel@galant.cz nebo tel. 519 323 353. Pěkný den, Honza

Renáta Gorcsová

Dobrý den,
je možné vzít malého vychovaného pejska yorkšírku, pokud ano za kolik.
 děkuji

Hotel Galant****

Dobrý den Renáto, pejska vzít určitě můžete a to zdarma. Hezký den. Tomáš S.

Zuzana

Dobrý den, velice se nám líbí Vaš voucher pro 2 osoby na 3 noci. Dovolenou máme však naplánovanou na duben. Budete přidat i další vouchery s možností uplatnění v dubnu? Děkuji za informaci. S pozdravem Z. Folvarschi

Hotel Galant****

Dobrý den Zuzano,
děkujeme za zprávu. Bohužel v dubnu pravděpodobně akce již pokračovat nebude. Možná v některým termínech spíše NE – ST.
Zkuste si dát náš hotel do odběrů a třeba se o novince dozvíte. Nebo se mrkněte na naše webové stránky www.galant.cz a třeba najdete podobný balíček. :) Hezký večer. Tomáš S.

Vojtěch

Dobrý den,

jeste k mému předchozímu dotazu.
Nemohu si vybrat v on-line rezervaci 28.2.-3.3. Je tam vždy nastaveno pouze 2 nebo 3 noci v daném měsíci. Nelze vybrat tento přechod, znamená to tedy když začne pobyt jeste v únoru mám zakoupit levnější variantu bez on-line rezervace a zarezervovat přes recepci? Děkuji

Hotel Galant****

Dobrý den, v případě, že Vám rezervační systém slevomatu neumožňuje vytvořit rezervaci přes přelom měsíce, tak Vám doporučím si zakoupit netermínovaný voucher a napsat nám datum rezervace, který jste si vybral na e-mail hotel@galant.cz. S pozdravem, Petra Čejková

Vojtech

Dobrý den,

Prosím o info jak ma postupovat, když bych chtěl přijet 28.2. + 1.3. Tedy dvě noci. Jaký voucher mám zakoupit? Díky

Hotel Galant****

Dobrý den,
Ve Vámi vybraném termínu 28.2.-2.3.2019 (2 noci) máme ještě dostatek volných pokojů. Můžete si zarezervovat tedy termínovaný voucher Last minute leden a únor, jelikož započnete Váš pobyt ještě únoru. S pozdravem, Petra Čejková

Andrea Běťákova

Dobrý den máte volný hotel od 13–15.2.2019 pro 2 dospělé osoby a dvě děti jedno má 1 rok a druhé 7 let kolik by to vycházelo cenově??

Hotel Galant****

Dobrý den, na tento termín máme stále volné pokoje. Doplatek za 7-leté dítě by činil 500,– KČ/noc včetně služeb, roční dítě nedoplácí nic. S pozdravem, Hana Z.

Veronika Tomková

Dobrý den, rády bychom se u vás ubytovaly na dámskou jízdu – 3 holky. Je možné to nějak nakombinovat nebo doplatit jednu osobu? Jednalo by se o termín 1.3.-3.3.2018. Děkuji. Veronika

Hotel Galant****

Dobrý den, s tímto není problém, k dispozici máme i třílůžkové pokoje. Doplatek za třetí dospělou osobu by byl 1 000,– KČ/noc včetně služeb. Pokud máte zájem o tento termín, máme volné pokoje, tudíž můžete klidně zakoupit. S pozdravem Hanka Z.

Miroslav Rendla

Dobrý den,
uvažujeme o pobytu u Vás za 6 490,– pro 2 osoby, 3 noci v termínu 20. – 23.2.2019. Před­pokládám správně možný vstup do Vašeho wellness, podle provozní doby, i v den příjezdu, resp. odjezdu tedy např. ještě v den odjezdu ráno od 8.00 hod ?

Děkuji za odpověď Rendla

Hotel Galant****

Dobrý den, ve Vámi zvoleném termínu máme stále volné pokoje. Co se týče vstupů do wellness centra, tak tyto máte na každý den pobytu jeden, tedy při třídenním pobytu tři vstupy a ty můžete využít v kterýkoliv den pobytu, tedy klidně i při Vašem odjezdu. S pozdravem, Hana Z.

Ondřej

Dobry den, je mozne mit privatni wellness na ty 3 hodiny ?

Hotel Galant****

Dobrý den Ondřeji,
bohužel to možné není, náš wellness je veřejný. Nezapomeňte nás ale sledovat, protože v průběhu března budeme otevírat privátní vířivé vany. ;) Hezký večer. Tomáš S.

Milena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by byl volný termín od 17–20.2.2019 anebo od 20–23.2.2019 pro 2 osoby na 3 noci za 6.490,–-. Střešní wellness je již v provozu? Děkuji za informaci

Hotel Galant****

Dobrý den Mileno,
oba termíny jsou volné a můžete si je rezervovat rovnou přes online kalendář. Ano, střešní wellness je již v provozu.
Hezký večer.
Tomáš S.

Pavel Frana

Dobrý den , při 3 dením pobytu máji hosti nárok na vstup do wellness i třetí odjezdový den? Děkuji za odpověď.

Hotel Galant****

Dobrý den Pavle,
ano wellness můžete využít i třetí odjezdový den. Hezký večer. Tomáš S.

Martina

Dobrý den, máte ještě volný termín 22.2. – 24.2.2019 pro 6 osob? Děkuji za odpověď.

Hotel Galant****

Dobrý den Martino,
ano, termín je volný. Rezervaci můžete provést přímo v online kalendáři. :)
Hezký víkend. Tomáš S.

Věra a Bohdan Musilovi

Dobrý den,s manželem jsme se rozhodli navštívit Mikulov a ubytovat se ve Vašem hotelu,pokud to bude možné.Nabídku jsme našli na Slevomatu Last minut Luxusní zimní pobyt střeš.wellnes­s,saunový svět pro 2 osoby,3 dny/2 noci/ s polopenzí od 14.2.-16.2.2019,v celk. ceně 4 490,– Rádi bysme dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a požností parkování u hotelu. V nabídce je možnost3 hod/denně zdarma využití Wellness v hotelu ,je prosím možné objednat si předem a doplatit si masáže pro oba/máte,prosím, nějakou nabídku s ceníkem/?Je nám jasné,že objednání a zaplacení Wellness pobytu za tuto cenu je potřeba přes Slevomat,jen bysme potřebovali vědět 100% ,že ten termín bude volný./z důvodu pracovních povin./event.,zda-li se dá tento termín u Vás například zarezervovat již nyní.Děkujeme velice za odpověď od Vás.Zdravíme z Litomyšle manželé Věra a Bohdan Musilovi

Hotel Galant****

Dobrý den, paní a pane Musilovi. Ve vybraném termínu máme ještě dostupnou kapacitu, doporučuji tedy zakoupit voucher na termín, co nejdříve. Rezervaci masáží a ostatních procedur můžete provést na tomto odkaze https://services.bookio.com/hotel-galant/widget?lang=cs S přáním pěkného dne, Adam.

Lenka

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat když cestuji sama je upravena cena pobytu, nebo musím platí plnou částku? Chtěla bych přijet na konci Března na 3–4 dny. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, tato nabídka je tvořena pro dvě osoby a s cenou nelze hýbat. Našla jsem Vám ale pomocí filtru wellness pobyty, které se dají koupit pro jednu osobu, rozklikněte tento odkaz https://www.slevomat.cz/cestovani/wellness-pobyty?filtry%5Bpocet-osob%5D=1&list=1. Věřím, že si vyberete :) krásný den

Hana Fučíková

Dobrý den , prosím , chci se zeptat , zda se dá u vás objednat pobyt až na duben .Ještě prosím o info , zda nejste bezplavková zona , samozřejmě s vyjímkou sauny .Moc děkuji za info . H. Fučíková

Hotel Galant****

Dobrý den paní Fučíková,
pobyt na duben se určitě dá objednat, ale pouze na oficiálním webu www.galant.cz. Zkuste třeba naše paradní velikonoční balíčky. :)
Nejsme bezplavková zóna, pouze suchá sauna, tak jak píšete. Hezký den. Tomáš S.

Petra

Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat zda máte ještě volno v termínu od 15.2. do 17.2. 2019? Jsme dva dospělí. Děkuji za odpověď. Andělová

Hotel Galant****

Dobrý den Petro, ano termín je volný. Rezervaci můžete provést přímo v online kalendáři nebo zakupte voucher bez termínu a zavolejte nám na 519 323 353. Hezký večer. Tomáš S.

Brožová Renata

Dobrý den máte ještě volno na vikend 15.-17.2.? Jsme manželský pár. Případně nejaky dalsi volny víkend pro dva. Předem děkuji za informace.
Brožová

Hotel Galant****

Dobrý den paní Brožová,
tento termín je volný. Rezervovat můžete přímo přes online kalendář. Hezký den. Tomáš

Karel

Dobrý den, zajímalo by mne zda jde pobyt zajistit i pro 3 dospělé osoby a jaká by byla cena. Karel D.

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle, prozatím je v nabídce pouze varianta pro dvě osoby. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Případně můžete zkusit kontaktovat partnera na telefonním čísle +420 519 323 353, třeba spolu vymyslíte nějakou variantu pro více osob. Pěkný den :)

Dan Růžička

Dobrý den, zajímá mne chek in a chek out v případě příjezdu v pátek a odjezdu v neděli. Děkuji, Dan Růžička

Hotel Galant****

Dobrý den pan Ružičko, check-in do hotelu je po 15:00, check-out je standardně do 10:30, ale není problém se s recepcí domluvit na bezplatném prodloužení, pokud do pokoje nepřijíždí žádní další hosté. Pěkný den. Tomáš S.

Pavel Kollar

Dobry den, je možné koupit na termín 2.2–4.2.2019. Jsme dvě rodiny po 4 ,
2 dospěli a 2 děti (9,12 – 13,14). Potřebovali bychom ale rodinný pokoj. Je nutné kupovat 2 vouchery? Dekuji P.Kollar

Hotel Galant****

Dobrý den Pavle,
děkujeme za dotaz. Kupovat dva vouchery nemusíte, rádi Vám přidělíme rodinný pokoj, avšak ověřte si, prosím, jeho dostupnost před rezervací u kolegy Adama Štibera (hotel@galant.cz nebo 519 323 353). Zde by se dopláceli pouze doplatky za děti (Děti od 3 do 11,9 let: 500 Kč/noc včetně služeb a snídaně, Děti od 11,9 let: 1000 Kč/noc včetně služeb a snídaně ).
Kdybyste cokoliv potřeboval, neváhejte se nám ozvat.
Hezký den.
Tomáš S.

Hanka

Dobrý den, je nutno si objednat čas na 3 hodinový vstup wellnes, aby tam nebylo plno a mohli tuto nabídku využít? Děkuji za odpověď.

Hotel Galant****

Dobrý den,
čas se objednávat nemusí. Wellness centrum je dostatečně velké a otevřené relativně dlouhou dobu, proto by se určitě nemělo stávat, že by bylo v jeden čas přeplněné, hosté ho využívají individuálně v průběhu dne. Hezký večer. Tomáš S.

Monika Fusková

Dobrý den,ráda bych přijela s kamarádkou a synem 7 let..v ceně 500/noc za něj jen snídaně nebo i večeře..děku­ji Monika

Hotel Galant****

Dobrý den,
cena je i vč. večeře. Hezký večer. Tomáš S.

M. Partschová

Dobry den, je možné koupit na termín 8.2–10.2.2019. Jsme 4 , 2 dospěli a 2 deti(15,17). Potřebovali bychom ale rodinný pokoj.
Je nutné kupovat 2 vouchery?
Dekuji
M. Partschová

Hotel Galant****

Dobrý den, paní Partschová. Kontaktoval jsem Vás prostřednictvím emailu. S pozdravem, Adam.

Milada

je možné platit benefity

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado, bohužel nevíme jaké benefity myslíte, pokud máte na mysli například benefity od Sodexo, můžete se podívat na naše stránky v kategorii Cafeteria: https://www.slevomat.cz/cafeteria a zjistit více o uplatňovaných kategoriích. Pokud byste měla nějaké další dotazy neváhejte se na nás obrátit na email: vip.podpora@slevomat.cz, nebo tel: 222 745 354. Pěkný den, Honza

Lucie Foitlová

Dobrý den,
chci se ujistit, zdali tím volným jednorázovým 3h vstupem do wellness je myšlen i přístup do saunového světa (suché a parní sauny)? A jsou tyto sauny přístupné dopoledne i odpoledne? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Galant****

Dobrý den paní Foitlová,

Ano, 3hodinový vstup zahrnuje i saunový svět, který je otevřen v čase 16:00–22:00 hod.
Hezký den Recepce

Katarína

Dobrý den,
zaujala mě nabídka na březen na 2 noci. Jsme ale tři kamarádky. Je možné zajistit přistýlku? Nebo pokoj pro 3? Jde o termín 15.-17.3 2019 Děkuji

Hotel Galant****

Dobrý den Kataríno,
určitě je možné zajistit pokoj pro 3 osoby. Cena za třetí osobu je 1000,– Kč / noc vč. služeb.
Přeji hezký večer.
Tomáš S.

Dana Friedova

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,jaká by byla cena pro jednu osobu na 4 dny. Děkuji,příjem­ný vecer

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, varianta pro jednu osobu není v nabídkce. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den

Michal

Dobrý den, byli bychom dva dospělí a dvě děti, 1 rok a 15 let, je možnost dostat pokoj deluxe s terasou. Termín 1–3.2.2019. Jaká bude konečná cena? Pro dceru 15 let také polopenzi. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, pro konkrétní informace o dostupných kapacitách kontaktujte přímo hotel. Děti do 2,9 let ubytování bez přistýlky: zdarma (dětská postýlka na vyžádání zdarma). Děti od 11,9 let: 1000 Kč/noc včetně služeb a snídaně. Ohledně polopenze a pokoje deluxe Vám poradím obrátit se také přímo na hotel. hotel@galant.cz
+420 519 323 3­53. Hezký den :)

Daria

Dobrý den,

máte něco jako rodinný pokoj (jak mívají hotely třeba 2 propojené dvoulůžkové)?

Hotel Galant****

Dobrý den, paní Daria. Ano, máme i rodinné pokoje, ale v omezeném počtu, dejte nám vědět o který konkrétní termín byste měla zájem. S pozdravem, Adam.

MS

Dobrý den, je možné čerpat na pobyt z FKSP, pokud ano, potrebovala bych vystavit fakturu ještě za prosinec. Děkuji za odpověď.

Hotel Galant****

Dobrý den, čerpat pobyt přes FKSP je možné. Bohužel fakturu za prosinec vytvořit již nemůžeme. Hezký den. Tomáš S.

Novotná

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká by byla cena pro 1 dospělou osobu a 2 děti (6 a 9 let) v termínu 1.2.19–3.2.19. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Novotná, obchodník v tomto případě vytvořil nabídku pro dvě dospělé osoby s příplatky za děti, v případě individuální poptávky doporučujeme kontaktovat přímo hotel: hotel@galant.cz nebo tel. číslo +420 519 323 353, kde Vám určitě rádi poradí s vytvořením vhodné varianty přímo pro Vás. Hezký den :)

Kožuszniková

mám zájem o pobyt v term. 28.3 – 31.3.2019 pro 2 os., v recepci hotelu Galant
nemohou term. objednat , term. jsou prý na slevomatu, tam jsem je však nenašla. Proto se ptám zdali tento termín je volný. Děkuji

Hotel Galant****

Dobrý den paní Kožuszníková, bohužel tento termín je obsazen. S pozdravem, Tomáš S.

Dagmar Koudelková

Dobrý den, chci se zeptat, zda venkovní virivky funguji i v zimnich mesicich, konkrétně v unoru? Dekuji za odpověď. Hezký den.

Hotel Galant****

Dobrý den paní Koudelková, ano vířivky fungují i v zimních měsícíh vč. února. Přeji pěkný den. Tomáš S.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru