Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dopřejte si léčivý relax: tradiční čínské masáže hlavy, zad i lifting pleti

4,6 / 5 China Liangtse Wellness Praha - Nové Město  (mapa) 247 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eliška

Dobrý den, jde se objednat na masáž hlavy, šíje a ramen aby probíhala v soukromí, tichu a klidu? Zaskočila mě věta „Tato procedura může probíhat v polootevřeném prostoru v hale.“ Díky za odpověď.

China Liangtse Wellness

Dobrý den, ano jsou tu k dispozici 7 soukromých pokojů a 2 polootevřené. Např. Head Massage může probíhat v polootevřeném prostoru i nemusí. Záleží na kapacitě a obsazenost pokojů.

S pozdravem Váš Liangtse.

Ivana Matějková

Dobrý den, lze využít 30 minutovou masáž pro dva ve stejný den a hodinu ? Děkuji Ivana

China Liangtse Wellness

Dobrý den, učitě je možné. Pro rezervaci dvou a více osob doporučujeme zavolat přímo na recepční s koupenou proceduru. http://www.liangtse.cz/kontakt/. S pozdravem Váš Liangtse.

N

Dobry den, mohu koupit 2× 30 minutovou masaz a spojit ji dohromady na jedno hodinove sezeni?🙂

Dekuji za odpoved.

China Liangtse Wellness

Dobrý den,

  1. Na Zakoupené procedury není možnost kombinovat, jak u tohoto případu. 30min může se jen na 30, není možnost kombinovat na 60 s 2× vouchery.
  2. Zakoupené procedury smí použít jen na danou proceduru, nejde využiít na jinou, např. masáž hlavy, běžná cena 750Kč, zakoupeno za 299Kč, nejde použít na baňkovaní.
  3. Také nejde si připlatit a jit na jinou masáź. Např. zakoupená procedura na 30 min 299Kč běžná cena 750Kč, nelze doplatit tady na miste dalsich 750kc na 60min.
  4. 30min procedura hlavy a 45min lifting je kompletní procedura. Ostatní 30minutové jako je Zen tuina a Chi Balance, Jde spíš o zkusební proceduru, pokud byste rádi kompletní zážitek , doporučujeme udělat, rezervaci u nás na 60min proceduru.

S pozdravem Váš Liangtse.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru