Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oslavte příchod čínského nového roku ve znamení zemského Vepře

4,6 / 5 Oslavy čínského nového roku (2 pobočky) Praha  (mapa) 933 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lukáš Bačkovský

Dobrý den.
Chci se zeptat jak je to s tou variantou v Kongresovém centru. Ten samý den se tam koná vystoupení Čínského národního cirkusu tak mi to nesedí, že by se dvě akce konaly na jednom místě.
Děkuji předem.

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, ano, ale v Kongresovém centru Praha jsou k dispozici hned 2 velké sály pro konání kulturních akcí. V části kongresové se koná vystoupení Čínského národního cirkusu, v části společenské ve Společenském sále se koná tato námi nabízená show „Krásný Zhejiang“ čínského tanečního a pěveckého souboru. Navíc v přízemí Kongresového centra v pátek i v sobotu 25.1.- 26.1.2019 od 10:00–21:00 budou veřejnosti po oba dny k dispozici celodenní doprovodné programy s ukázkami rukodělných prací a tradiční čínskou kuchyní. Pouze na doprovodné programy je pro návštěvníky vstup zcela zdarma. Přeji Vám příjemné dny v novém roce. Monika

Eva svanygova

Dobrý den. Chci koupit lístky pro dvě seniorky, pro matku a tetu, a ráda bych také šla, ale zatím nevím, jestli budu 27.1 moci jít s nimi nebo ne. Jak, kde a za kolik bych mohla koupit lístek pro sebe, orientačně asi 1 týden před akcí? děkuji

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, paní Evo. Týden před akcí bude vše záviset na obsazenosti sálu, proto doporučuji pak kontaktovat už přímo ostravskou Aulu Gong, která těsně před představením bude mít přesné informace počtu zbylých vstupenek a poradí Vám, jak postupovat a kde objednat, nebo dokoupit. Sledujte ale také Slevomat. Je možné, že pár lístků ještě na poslední chvíli zájemcům nabídne. Mějte se pěkně. Monika

bubeník

Dobrý den. Do kdy budete lístky nabízet? a místa v ostravě jsou také všechny na sezení?

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, pane Bubeníku, lístky/vouchery pro Ostravu jsou zatím stále v nabídce, pořadatel přislíbil, že případně lístky prostřednictvím Slevomatu poskytne navíc…Všechna místa jsou pouze k sezení. Místo v sále si však každý držitel voucheru vybere sám. Hezké sváteční dny přeji.

Bohumila Marková

Dnes je Štědrý den,do 26.12.nemohu zaplatit.Jsme důchodci,přes 80r.,bydlíme v DPS,pošta je zavřená.Prosím,mů­žete nám rezervovat 2 vstupenky na 15h,Praha?Ihned ve čtvrtek zaplatím kartou .S díky a přáním hezkých svátečních dní
Bohumila Marková

Oslavy čínského nového roku

Hezký sváteční den Vám přeji. Ano, žádný problém. Mějte příjemné dny. Monika

Marta

Dobrý den, pro studenty žádnou slevu nemáte?

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, sleva se vztahuje pouze na děti a seniory. I plná cena je velice příznivá.

Roman Balaško

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat,budou očíslovana sedadla nebo si můžu sednout kamkoliv kde má rezervaci Slevomat? Děkuji za odpověď.

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, pane Baško, přesně jak píšete, sednete se kamkoli v prostoru označeném pro zákazníky Slevomatu. Vouchery neobsahují číslo řady a sedadla. Hezké dny přeji.

Jindra

Dobrý den,
v jakých řadách jsou rezervována sedadla pro Slevomat?
S pozdravem Jindra.

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den Jindro, místa pro Slevomat budou k dispozici hned v parteru rovnou od řady č. 1,2,3, 4 a dále zejména u odpoledního představení, kde bude více dětí, a večerní představení v sobotu předpokládáme od řady č. 8 a výše. Vše označíme. Ze všech míst je dobře vidět. Pěkné dny přeji.

Ladislav Budinský

Jenom bych zopakoval předchozí dotaz od paní Ivany,, je to k stání nebo i sezení". Ptám se z důvodu mého důchodcovského věku, ale hlavně kvůli mé, ne moc dobré páteři.
 Děkuji

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, jak už jsem psala, místa ve Společenském sále jsou pouze ku sezení.

Ivana

Dobrý den,jen se zeptám je to na sezení nebo stání? Kvůli dětem aby vydržely ;) díky

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, program je ve Společenském sále Kongresového centra, je to divadlo, takže všichni pohodlně sedí na sedadlech.

Jiří Ryška

Kdo se podle Vás ředí do kategorie „senior“?
55, 60, 65 let, nebo více?

Oslavy čínského nového roku

Dobrý den, pane Ryško,
díky za tento dotaz. Výhodnou seniorskou cenu vstupenky poskytneme všem návštěvníkům, kteří v lednu 2019 docílili věku 60 a více let. Hezké dny Vám přejeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru