Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čaj a kapsle z pozoruhodné houby lingzhi, hojně využívané v čínské medicíně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dana Šafro

Souhlasím s ostatními co se týče doručení..mám radost,nakoupím tedy v roce 2019.

LAVIVANT

Budeme se těšit
Robert Sobola
Lavivant

Karolína

Ještě jednou dobrý den, ode mě nemáte zatím žádné hodnocení, neboť jsem u vás ještě nenakupovala a nejspíš do té doby, než bude jiná možnost doručení nakupovat nebudu. Mrzí mě to, ale českou poštu rozhodně nepodporuji, jinak bych u vás ráda nakupovala, váš sortiment mě zajímá.

LAVIVANT

Záleží co je pro vás priorita. Zda mít kvalitní produkt a priorita je zdraví a nebo jak píšete, prostě česká pošta ne. Každopádně vám přeji pevné zdraví a pěkné prožití vánoc. Robert

Karolína

Dobrý den, nebylo by možné jako dopravce přidat Zásilkovnu nebo Uloženku za přijatelnou cenu a bezproblémový odběr zboží ? Česká pošta rozhodně není spolehlivý dodejce a o přemrštěných cenám vůbec nemluvím a většina z nás nemá čas trávit čas ve frontách na Poště. To samé se týká DPD, musíte být doma a cena vysoká. Myslím, že tímto zbytečně přicházíte o zákazníky.
Díky za zamyšlení. Karolína

LAVIVANT

Dobrý den Karolíno,
Od vás máme tři hvězdičky? Bylo něco špatně během dodávky nebo se zbožím? Co se týče dopravy tak s vámi plně souhlasím a pracujeme na zlepšení. Dnes otevíráme nabídku ČP Balík do balíkovny, což je významně levnější služba a má přednostní odbavení na poště. Zásilkovny máme v plánu v roce 2019.
S pozdravem
Robert Sobola

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru