Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní vstupenky do Aqualandu Moravia včetně saun a wellness procedur

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 19 232 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
lubomír reich

Je voucher na jmeno nebo je přenosný?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubomíre, voucher na vstup do aquaparku můžete i darovat, takže není na jméno. Hezký den :)

Pavel

dobrý den. když na slevomatu koupim voucher a kartou ho zaplatím, mohu ho využít hned ten samý den?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, ano můžete. Když je voucher platný v den koupě, není problém ho využít. :) Tak neváhejte, kupujte a využívejte. Hezký den :)

Milan Jeřábek

Dobrý den. Chystáme se vás tuten týden navštívit. Máme ale na vás dotaz. Je možnost přespání v hotelu nebo někde jinde u vás u Akvalendu? Děkuji za odpověď. Jeřábek.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane, pod přiloženým odkazem se skrývají veškeré informace. Hezký dne :) http://www.aqualandinn.cz/

Markéta Hubačová

Dobrý den 19.12. Jsem koupila voucher hned jo i zaplatila ale doposud mi ani na email nic nepřišlo. Ani že je zaplacený a nějaký odkaz nebo něco abych si ty vouchery mohla vytisknout. Děkuji Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Honza

Pavel Kalas

Dobrý den, chtěl bych zakoupit denní lázně pro dvě osoby a provest platbu pomocí karty sodexho Multi Pass. Při on-online objednavce tato moznost chybí. Přitom sodexho uvadi,že kartou na slevomatu platit lze…?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, převedení zaměstnaneckých bodů na kredity je možné a vytvořili jsme k tomuto účelu videonávod, který můžete zhlédnout na: https://www.youtube.com/watch?v=-JqLGjNcwg0&feature=youtu.be. Další informace můžete zjistit na našich stránkách: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Pěkný den, Honza

František

Dobrý den, všude píšete, že voucher neplatí od 27. do 30.12. ale nahoře je psáno že nelze využít ve svátky a Silvestra. Jak je to tedy s použitím voucheru 31.12.2018. Lze, nebo nelze?

Aqualand Moravia

Dobrý den, na silvestra lze. Kde je prosím psané, že nelze? Nedaří se mi dohledat, uvádíme, že lze využít včetně silvestra.

František

Omlouvám se, asi jsem to blbě přečetl, máte pravdu, vše je ok, píšete že lze využít i 31.12. má chyba, hezký den přeji a krásné svatky

Antonín

Dobrý den, platí celodení vstup i pro 24.12.18 resp. 25.12.18. Děkuji za info

Aqualand Moravia

Dobrý den, 24.12. máme zavřeno, 25.12. můžete voucher využít. :)

Hana Foltýnová

Dobrý den, máme do Aqua Pasohlávky zakoupeny 2 vouchery , vstupenky č. 00501881 a 00912133 á 299,– Kč platné do 23.12.2018. Bohužel manžel má zdravotní problémy a ačkoliv návštěvu odkládáme od konce října, vypadá to, že už nestihneme vstupenky vyčerpat. Máme proto dotaz, zda by šlo tyto vstupenky vyměnit za jiné, jak jsem se dívala máte stejnou akci znovu do 19.4.2019, to by se snad dalo stihnout či zařídit jinak (doufala jsem, že ještě stihneme tuto sobotu, ale bohužel). Děkuji Vám předem za odpověď, Foltýnová

Aqualand Moravia

Dobrý den, nikdy nikde nepište čísla Vašich voucherů, může dojít k jejich zneužití. Jinak co se týče prodloužení, tak to vypadá, že máte vstupenky z našeho eshopu, ozvěte se nám na: info@aqualand-moravia.cz a podíváme se na to!

Mušálková Jana

Dobrý den v neděli 16.12 jsem zaplatila dva vouchery do aqvalandu a ještě mi nepřišly. Je to dárek tak by mě zajímalo kde se stala chyba. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, vouchery jsem Vám na Váš email poslala znovu. Zkontrolujte prosím i složku spam a nechtěnou poštu, občas se nám tam ty emaily zatoulají. Vouchery naleznete i u Vás na profilu v sekci Mé objednávky. Krásný den :)

Jaroslava Simandlová

Dobrý den, dnes jsme zaplatila voucher za 299 Kč, ale zatím mi nedošel na mail. Děkuji. Simandlová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Honza

Jarmila Salabová

Dobrý den,
18.12.2018 jsem dostala jako dárek k narozeninám 2 vouchery na celodenní vstup s platností do 23.12.2018, ale manžel onemocněl chřipkou, tak jsem Vás chtěla poprosit, jestli není nějaká možnost prodloužení voucherů aspoň do konce roku 2018.Bylo by mi líto toho nevyužít.
Děkuji za odpověď, Salabová

Aqualand Moravia

Dobrý den, napište nám jaké konkrétní vouchery máte a podíváme se na to. Email: info@aqualand-moravia.cz

Zuzka

Dobrý den ,
minulou středu(12.12.) jsem poslala penize a vouchry mi ještě nedorazil. Je možné se s někým kontaktovat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko, voucher jsem Vám na Váš email poslala znovu. Zkontrolujte prosím i složku spam a nechtěnou poštu, občas se nám tam ty emaily zatoulají. Voucher naleznete i u Vás na profilu v sekci Mé objednávky. Krásný den :)

Jana

Dobrý den, lze proplatit voucher z FKSP (příspěvek zaměstnavatele)? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, Pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsání platby výjimečně počkáme týden.
Hezký den :)

Jana

Dobrý den, jaká je platnost všech voucherů? Do kdy je třeba vouchery využít a který mám zakoupit, když bych chtěla pro celou rodinu (2 dospělí a 2 děti – 2 roky a 7 let)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, vouchery můžete využít do 19. 4. 2019. Doporučuji koupit 3×
Celodenní vstup do Aqualandu Moravia (po–ne + státní svátky) a děti do 100 cm mají vstup zdarma. Hezký den

Petr

Pasohlávky pcheé “AKVAMORAVIALEND” myslite ze pojedu 200km se vykoupat. To děla SLEVOMAT jen pro Brňáky?! Postavili si tam koupaliště a my z Prahy jim to máme zaplňovat?!
SLEVOMATE sezeň radši levnější vstupy do saunoveho světa od Sehnala. Bože jet do takový ordele…

Aqualand Moravia

Dobrý den, nikdo vás samozřejmě nenutí sem jezdit, ale věříme, že kdybyste se jel 200 km vykoupat, nelitoval byste. Jezdí k nám i z mnohem větších vzdáleností. :-) U nás na Moravě jsme postavili aquapark, protože tu žádný velký nebyl, v Praze už přecijen jeden máte. :-)

Linda Trochtová

dobrý den, platí voucher i ještě 27.12.2018. děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, ve dnech 27.-30. 12. nelze voucher využít.

Panáková Lenka

Dobrý den, asi budu mít hloupý dotaz, ale ten celodenní pobyt v Aqualandu je pro jednoho nebo více lidí?
Předem děkuji za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den, cena je uvedena za 1 osobu. Pouze v případě varianty denních lázní je zde vstup pro 2 osoby. :-)

Věra

Dobrý den je nějaké omezení ve vstupu do bazénu za 299kč? Je možný vstup do všech bazénu, termálních i sirného nebo si musíme připlatit?

Aqualand Moravia

Dobrý den, vstup za 299 je do aquaparku (bazény, vířivky, tobogány) – není zde vstup do wellness, kde najdete venkovní bazén Pálava, sauny a další vířivky.

Linda Poláková

DOBRÝ DEN VOUCHER JE DO 19.4 2019 PLATÍ TEDY I V DEN 19.4?DĚKUJI

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, voucher platí i dne 19, 4. 2019.

Libor

Dobrý den, je možné si dopředu zarezervovat vstup " Celodenní vstup do Aqualandu Moravia + 150min. vstup do Forum Romanum Wellness (po–ne + státní svátky) "
Aby, nebylo plno a nejeli jsme zbytečně.
Děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, rezervace do aquaparku a wellness není možná. Rezervace je možná pouze u masáží či procedur, potažmo u zóny placených lehátek. :)

Linda Trochtová

dobrý den, lze poukaz využít 30.12.2018. děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, v tento den nelze voucher využít.

Hana Merclová

Zdravím a lze poslat fakturu na pracoviště? Budu chtít 4 slevněné poukazy.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, pokud chcete vystavit fakturu na pracoviště, kontaktujte prosím přímo obchodníka, zda vám fakturu vystaví. My jsme pouze zprostředkovatel prodeje. Kontakt na aqualand je info@aqualand-moravia.cz. Hezký den :)

Libuše Sýkorová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné k voucheru do denních lázní pro dva nějakým způsobem dokoupit ještě možnost obědu pro dva?
 Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, přes Slevomat tato možnost není, ale na místě samozřejmě můžete navštívit restauraci a dát si oběd dle svého gusta a vše uhradit přes čip. :)

Jana Sýkorová

Dobrý den , v pondělí jsem poslala penize a vouchry mi ještě nedorazil. Je možné se s někým kontaktovat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Monika

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na informaci ohledně lehátek. Týká se sběr osobních věcí ze všech lehátek nebo pouze z označených lehátek plastovou kartičkou? Před vstupem jsme dostali letáček o této novince, ale slečny u pokladny se na nás koukaly kde jsme to vzaly a že si myslí, že je to pouze na těch označených. Ale viděli jsme jinou skutečnost.
Děkuji za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den, sběr se týká všech lehátek, které jsou poskytovány zdarma. Tedy těch, které mají, ale i těch, které nemají kartičky. Sběr se netýká samozřejmě placené zóny lehátek. :)

Martina Maruchničová

Pěkný den, zamluvila jsem 4 lístky na vstup do aqualandu Moravia – platba kartou. Kdy mi přijdou vouchery? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme Vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Petra Juřinová

Dobrý den,

budete mít otevřeno 31.12.2018 a 1.1.2019?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, Aqualand je otevřeny ve dnech 31.12.2018 a 1.1.2019. Pěkný den

zuzana hadaš

dobrý deň, môže sa stať, že aj napriek včasnej rezervácii nebude voľná kapacita? vďaka.

Aqualand Moravia

Dobrý den, bohužel se to může stát v ty nejvíce vytížené dny, v tyto případy navrhujeme návštěvníkům alternativní termíny. Proto vřele doporučujeme rezervaci uskutečnit ihned po nákupu, pokud se jedná o vánoční dárek, tak co nejdříve po obdarování Ježíškem. :)

Eva Jadrná

Dobrý den,
Chci se optat zda by mohla využít „saunový ráj“ sestra 11 let s doprovodem rodičů? Kdybychom kupovali voucher pro ni na vstup včetně 150 minut welnes. Předem děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud ji zakoupíte voucher s wellness a budete chtít jít se sestrou, tak můžete tento vstup do sauny využít pouze v neděli od 11:30 do 13:30, kdy probíhá dětské saunování se sníženou teplotou saun. V jiné časy a dny je dětem do 15 let vstup do wellness zakázán, děkujeme za pochopení. Vstup do aquaparku je samozřejmě umožněn po dobu celého dne a také v jakýkoliv den (avšak již bez nároku na wellness pro dítě)

Karolína Podsedníková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je sleva na děti pouze pod 100 cm, nebo zda je i nějaká zvýhodněná cena nad 100 cm? nebo platí už plnou cenu jako dospělá osoba? děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, nabídka je určena pro osoby nad 100cm, děti pod 100cm mají vstup zdarma. V ceníku Aqualandu Moravia (http://www.aqualand-moravia.cz/cenik) naleznete ceny dětského vstupného i do 150cm, když ale pojedete s dítětem do 150cm do Aqualandu o víkendu, stále se vyplatí pořídit vstup přes náš portál. Hezký den :)

Michal

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat do kdy bude tato nabídka otevřená?

Aqualand Moravia

Dobrý den, do vyprodání zásob, tak příliš s nákupem neotálejte. :)

Jana

V nedeli jsem odesilala penize a vouchery jeste neprisly, prosim vas na koho se mam obratit ? Predem dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Jana

Dobry den, chtela jsem se zeptat do kolikati dnu posilate vouchery od zaplaceni ?

Aqualand Moravia

Dobrý den, ihned po zaplacení by vám měl voucher přijít do emailu. :)

FERRY

pro invalidy jste drazí pocházím z blízka a nemohu si dovolit jen nakouknout

Slevomat.cz

Dobrý den, Ferry, tak to nás velmi mrzí, že Vám cena přijde vysoká, avšak je úměrná poskytovaným službám, které u nás naleznete. Zkuste štěstí v našem adventním kalendáři, který máme na Slevomatu, a třeba se Vám podaří vyhrát tolik kreditů, aby Vám nabídka přišla cenově přijatelná. Budeme Vám držet palce. Krásný den, Míša

Pavel Miler

Dobrý den,
Mám voucher na denní lázně pro 2 osoby a chci ho uplatnit 19.4.2019 .Kdy mohu tento termín rezervovat ,aby nebylo již obsazeno. Děkuji za odpověď .S pozdravem Miler Pavel

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, určitě čím dříve, tím lépe. Myslím, že není problém rezervovat denní lázně hned zde: wellness@aqualand-moravia.cz
Hezký den! :)

Aqualand Moravia

Ano, doporučujeme rezervaci ihned po nákupu. Rezervace vám bude potvrzena v případě, že bude volné místo. :)

Marie Kubíčková

Dobrý den, do kdy je možné voucher použít?

Aqualand Moravia

Dobrý den, do 19. dubna 2019. Nelze uplatnit v období od 27. do 30. 12. 2018.

Ivana Krahulova

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli to vouchery posíláte na mail nebo poštou dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, vouchery vám přijdou po připsání platby k nám na e-mail. :) Hezký den!

István

Dobrý den, lze zaplatit za voucher způsobem Benefit Plus (Cafeteria)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Istváne, ano, tuto nabídku můžete zaplatit kredity převedenými z Benefit Plus Cafeterie. Stačí jen převést body k nám na kredity do kategorie „Zábava a volný čas“ zde: https://www.slevomat.cz/benefit-plus
Hezký den :)

Vladimír Vítek

Jaká je cena vstupu do aqualandu pro dítě 4 roky ??

Aqualand Moravia

Dobrý den, záleží na výšce, u nás nemáme děti na věk. :) Zde je pro srovnání ceník: http://www.aqualand-moravia.cz/cenik

Martina Veselá

Dobrý den, je vocher platný od 15.12.2018??

Aqualand Moravia

Dobrý den, voucher je platný ihned. Platí do 19. 4. a neplatí od 27. do 30. 12. 2018.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru