Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Poznávací zájezd na Srí Lanku a Maledivy: letenky a 14 nocí se snídaní

CK Zanzo Srí Lanka

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Benefity
FKSP
Robert Goruša

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na trasu poznávacieho zájazdu na Srí lanku

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Roberte, děkujeme za zájem o naše služby. Pokud máte na mysli poznávací zájezd: Srí Lanka s českým průvodcem, celý program si můžete zobrazit rozkliknutím tlačítka „Program“, které najdete na konci textové části nabídky, přímo nad bannerem s počasím. Během cesty navštívíte ta nejznámější místa: Sigiriya, Dambulla, Kandy, Nuwara Ellya, čajové plantáže v Ella, vodopád Diyaluma a národní park Yala, nebo třeba pláže Mirissa a Tagalle.
Pokud byste si přál více informací, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu rezervace@zanzo.cz, rádi se vám budeme věnovat.

Za tým CK ZANZO, Veronika

Eva

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na nabízenou možnost prodloužení pobytu na Maledivách.
Kolik by stál pobyt na další týden (event. na každý den pobytu). A zda je pak zajištění přepravy na letiště pro individuální odlet mimo skupinu?
Děkuji, Eva

CK ZANZO

Dobrý den, Evo, děkujeme za Váš dotaz. V naší CK si zakládáme na tom, že vše je zkrátka možné :) Napište nám prosím na info@zanzo.cz, který z termínů by Vás zajímal a kolik by vás jelo a zanechte nám na Vás ideálně telefonický kontakt. Řešení je celá řada. Budeme se těšit. Krásný zbytek víkendu. Za tým CK Zanzo, Radek.

Romana Morávková

Dobrý den, chci se poptat, zda je zájezd volný (pro 2 osoby) a zda česky hovořící průvodce je přítomen po celou dobu zájezdu?
Děkuji, Romana Morávková

CK ZANZO

Dobrý den, Romano, děkujeme za Váš zájem. Pokud máte na mysli nejbližší termín 13.2.2019, tak bychom Vás byli schopni ještě do zájezdu zařadit. Nicméně je třeba jednat rychle, neboť se musí zajistit vnitrostátní přelet z Colomba do Male tak, abyste letěli se skupinou. Podrobné organizační informace dostanete při srazu na pražském letišti. Česky hovořící průvodkyně Vás pak bude čekat na letišti v Colombu a stráví s Vámi celou dobu během poznávací části na Srí Lance. Odpočinout si na krásný maledivský ostrov pak odlétá skupina již sama. Průvodkyně Vás samozřejmě ještě vypraví na let z Colomba do Male. Pokud budete mít zájem, volejte ideálně na naše tel. číslo: +420 222 703 6­25 nebo pište na email info@zanzo.cz. Krásný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Silvie Hunková

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat,zda když budu chtít vzít svou přítelkyni na tuto dovolenou,zda budu platit 2× 61 990,– nebo mene? Popripade kolik?

CK ZANZO

Krásný sváteční den, Silvie! Děkujeme za Váš zájem o tuto mimořádnou poznávací cestu. Je to opravdu velmi dobrá volba. V popisu akce je napsáno „Cena platí při obsazenosti pokoje 2 osobami (na vyžádání jednolůžkový pokoj).“ Takže ano, rozumíte tomu zcela správně. Pokud byste ráda s sebou vzala přítelkyni, budete platit 2 × 61 990 Kč, když budete chtít být na stejném pokoji. Přeji příjemný den. Za tým CK Zanzo, Radek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru