Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rodinné apartmány s možností wellness a lyžařský vlek zdarma

4,9 / 5 Vila Anna Beskydy (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika Hájková Kochová

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín v období 8.-15.únor pro 2 dospělé osoby a 2 děti (4roky a 7měsíců). Za Vaši odpověď předem děkuji. S pozdravem a přáním příjemného večera M.H.Kochová

Vila Anna

Dobrý den,
máme volný termín do 11.2.2019. Na kolik nocí byste chtěla přijet? Potřebovali bychom to naplánovat tak, aby váš pobyt mohl navazovat na pobyt dalších hostů, protože je topná sezona. Děkuji za odpověď.
Petra Kopecká, Vila Anna

Leo.pau

Dobrý den máte volno na půlku února ?

Slevomat.cz

Dobrý den, pro konkrétní informace o volných kapacitách kontaktujte přímo vilu. Hezký den :)

Vladimír Vladimír

Dobrý den,
co koupit za voucher a kolik by byl doplatek, když by jsme jeli dvě rodiny. 2× Dva dospělí a dvě děti 8 a 5let. Celkem tedy 4 dospělí a 4děti.

Děkuji Švarc

Vila Anna

Dobrý den,
voucher je pro 3 osoby. V případě varianty že bude ve vámi požadovaném termínu volné apartmá Elegance – komfortně zařízený byt 4+ kk, můžete si zakoupit jeden voucher (všední dny nebo víkend) a doplatek by byl 5 × 250,–Kč/noc x počet nocí. Druhou variantou je zakoupení dvou voucherů při obsazení dvou apartmánů, kdy by doplácela ke každému voucheru vždy čtvrtá osoba 250,–Kč/noc x počet nocí. Záleží také na tom, v jakém termínu chcete přijet. V únoru je ubytování možné minimálně na 4 noci. Doporučujeme nás kontaktovat také telefonicky ( mob. 607 058 864 ), abychom společně dojednali vyhovující termín.
S pozdravem
rodina Kopecká, Vila Anna Wellness

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru