Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Prémiové trsové růže Fire Flash i voucher na dopravu po celé ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lukáš

Dobrý den, mám dotaz. V poznámkách píšete – Při rozvozu bohužel není možné plnit časové požadavky zákazníků. A nyní reaguji: když budu chtít přítelkyni nechat dovézt květiny do práce v které je od 6:00 do 14:00 tak se může stát, že rozvozce napíše čas doručení třeba v 15:00 což je doba, kdy už v práci nebude a tím pádem by mě zajímalo co se bude dít dál.

Florea

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem a velice ráda odpovím.
Doporučujeme zadat adresu pro doručení, kde obdarovaná tráví nejdelší část svého dne. Samozřejmě, že rádi doručíme květiny i do zaměstnání. Zasíláme sms zprávu s časem doručení vždy den předem, kolem 19:00 včetně kontaktu na kurýra. Pokud by se časové rozmezí nehodilo, neváhejte nás okamžitě kontaktovat na zákaznickou linku 723 35 00 00.
Společně bychom se podívali na možnost změny adresy v rámci daného města, max. do 5km či na trasu kurýra, zda-li nemá trasu v místech, kde by se Vaše žena pohybovala. Je zde možnost i přesunu data na následující den.
Pokud by k doručení květin nedošlo, o peníze byste rozhodně nepřišel. Vrátili bychom Vám je zpět na účet.
Neváhejte tedy a my se budeme těšit na doručení, pro které uděláme maximum.
Děkujeme a přejeme pěkný den. Za celý tým Florea, Eva

Monika Čadková

Dobrý den prosím vás za kolik by byla kytice 40 růží a jak bych mohla získat voucher děkuji Čadková

Florea

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Kytice růží https://www.slevomat.cz/akce/1386156-kytice-ruzi-ace-pink-se-vzkazem-a-rozvozem-po-cr můžete zakoupit zde. Avšak 25ks, 55ks, 100ks. Kytici Vám pak můžeme klidně rozdělit na 40ks a např. 15ks. Cena těchto růží by byla 699Kč.
Přeji příjemný večer. Markéta

Michal Halama

Dobrý den, chápu to dobře že když si je objednám dnes kytice bude poslána až po 48 hodinách ? nebo ji pošlete hned a bude u mě už zitra? Děkuji

Florea

Dobrý den, pokud si na našem eshopu www.flore.cz vytvoříte objednávku do 17-té hodiny dnešního dne, budeme následující den květiny doručovat. V případě jakýkoliv dotazů se můžete obrátit na zákaznickou linku 723350000. Krásný den za tým Florea, Petra.

Vanda Malá

Mám zájem o odběr zdarma a prosím jestli je možné si to odebrat zdarma třeba v Praze děkuji

Florea

Dobrý den, květiny Vám velice rádi doručíme na adresu v Praze. Květiny doručujeme každý pracovní den, po celé ČR. Objednávku přijímáme nejpozději den před doručením do 17:00 hodin. Cena za dopravu je 95 Kč, při objednávce nad 1500 Kč máte od nás dopravu zcela zdarma. V případě jakýkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na naší zákaznické lince 723350000. Krásný den za tým Florea, Petra.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru