Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Odpočinkový pobyt se snídaní nebo polopenzí a vstup do wellness i bazénů

4,5 / 5 Wellness Hotel Thermal*** Jižní Slovensko - Slovensko (mapa) 94 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lukáš

Dobrý den, měl bych zájem o pobyt s polopenzí na 2 noci. Mohu se zeptat proč nejde zvolit den příjezdu 22.3. v patek a odjezd v neděli 24.3.? U pobytu na 2 noci? Děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, v rámci rezervačního formuláře to možné není, ale můžete si zavolat přímo do hotelu a termín si domluvit tam. Kontaktovat partnera můžete na emailu: hotel@vadas.sk, nebo tel. čísle: +421 367 560 1­01. Pěkný den, Honza

Pavel

Dobrý den, prosím o informaci, jaké bazény s termální vodou budou k dispozici v datu od 1.4. do 6.4.2019? Děkuji za odpověď.

Wellness Hotel Thermal***

Dobrý deň, vonkajší areál otvárame 27.4.2019. K dis­pozícii bude plavecký bazén, bazén Relax, bazén Hviezda a sedací bazén. Do tohto dátumu môžete využiť hotelové wellness centrum alebo krytú plaváreň. Pekný deň prajem.

MARTIN DURÁK

Dobrý den,chci se zeptat, zda voucher zahrnuje i volný vstup do Vadaš Thermal Resortu. Voucher pro termín 9.4–12.4 2019.
Děkuji, Durák

Wellness Hotel Thermal***

Dobrý deň prajem! Vadaš Thermal Resort, t.j. termálne kúpalisko bude otvorené od 27.4.2019.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné při zakoupení voucheru případně později doplatit 3 dospělou osobu klidně na přistýlce? Pokud ano mohla bych požádat o cenu 3 osoby jak na pobyt na 3 dny tak na 4 dny (mám zájem o vouchery bez termínu). Také bych Vás chtěla požádat o informaci zda je nutné zarezervovat voucher bez termínu před jeho koupí, jelikož chci darovat voucher jako dárek. Kdyby termín nevyhovoval lze jej přerezervovat? Předem děkuji za informace.

Wellness Hotel Thermal***

Dobrý deň prajem! Voucher si môžete zakúpiť aj bez termínu, avšak treba brať do úvahy, že je možné využiť len do 30.4.2019. Tretiu osobu je možné si objednať pri objednaní pobytu na adrese rezervacia@vadas.sk. Cena ja nasledovná: pobyt na 2 noci – 78 €, pobyt na 3 noci – 117 €. S pozdravom, Wellness hotel Thermal*** Štúrovo

Denis Valošek

Dobrý den,
měl bych zájem o pobyt v termínu 11.2. – 14.2. 2019 pro dva dospělé a jedno dítě ve věku 11let. Vzhledem k tomu, že je to na poslední chvíli, mám strach, že platba nestihne včas proběhnout. Myslíte, že se to ještě dá stihnout? A jaká je tedy konečná částka?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
 Denis

Jůnová Ludmila

dobrý den tady Jůnová měla bych zájem o vaší nabídku ale až od 22.7.2019-do 26.7. s polopenzí +s vnukem je mu 5.let +manžela mám ZTP/P nemohu nic zatím sehnat na léto. děkuji Jůnová 604207580

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, tato nabídka je aktivní pouze do 30.4. 2019. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pokud by jste chtěla pomoci s výběrem jiné nabídky v termínu napište prosím na email: vip.podpora@slevomat.cz. Kolegové Vám rádi pomohou. :-) Pěkný den, Honza

Klára Přecechtělová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je stup do wellness přímo z hotelu, nebo je nutné vycházet z hotelu?
Děkuji za odpověd,
Přecechtělová Klára

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, wellness je součástí hotelu. Hezký den :)

Katerina Caskova

Dobrý den. Je na pokoji balkón? Děkuji Časková

Wellness Hotel Thermal***

Dobrý deň prajem,
každá izba nemá balkón, prosím zadať požiadavku pri rezervácii ak si prajte izbu s balkónom.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru