Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 719 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petra Kupčíková

Dobrý den koupila jsem si voucher na 49ks fotek 15*21cm a když vygenerovaný kód napíši do objednávky tak mi to ukáže 100ks fotek 10*15cm což jsem nechtěla. Jak to mám řešit?

Foto Morava

Jedná se pouze o název akce, pokud jste koupila voucher na 49 ks. 15×21, tak Vám vyrobíme co si objednáte.

Denisa Vošmerová

Dobrý den,
pokud voucher zakoupím, jaká je jeho platnost ? Děkuji.

Foto Morava

Dobrý den vouchery na tuto akci mají platnost do 28.2.2019.

Monika

Dobrý den,
u jiné firmy jsem si nechávala vyvolat fotky, které mi přišly oříznuté, konkrétně rámeček vložený do fotografie nebyl úplný.
Proto se chci zeptat, zda fotografie nějakým způsobem seřezáváte anebo ponecháváte v podobě a velikosti, v jaké jsou objednané.
Děkuji.

Foto Morava

Dobrý den, problém je pouze s rozdílným poměrem stran mezi Vašimi snímky a vybraným formátem fotografií. Pokud se liší, musíte se rozhodnout mezi ořezem nebo bílými okraji, více informací https://www.fotomorava.cz/Formaty-orez-a-rozliseni-a6_5.htm

Martina Mitiľová

Dobrý den, je možné v jedné objednávce využít dva vouchery a nechat tak vyvolat fotek 200? Jde mi o to neplatit dvakrát poštovní a manipulační poplatek. Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, do jedné zakázky je možné vložit více voucheru, stačí je oddělit čárkou.

Tereza Šilerová

Dobrý den, prosím můžete mi sdělit zda fotky projdou takovým tím automatickým zlepšením nebo uchováte přesně tak jak byly nahrány? minule jsem objednávala u jiné firmy, vložila jsem již „zlepšené“ oni to taky ještě zlepšili a nakonec mi došly přebarvené přeostřené fotky..tak jen at vím v jakém stavu nahrát, děkuji pěkně, šilerová

Foto Morava

Dobrý den, soubory zaslané ke zhotovení fotografií neupravujeme. Při zpracování se vychází z barevných standartů a stroje jsou průběžně kalibrovány tak aby bylo dosaženo maximální barevné rovnováhy. Pokud nemáte taky zkalibrovaný monitor a při úpravě fotografií nepoužíváte barevné profily určené pro naše technologie, tak si většinou barevnou rovnováhu porušíte a výsledné fotografie můžou být barevně i hustotně posunuty, Proto úpravy fotografií určené pro zpracování nedoporučujeme.

Romi

Dobrý večer,
mám zájem o vyvolání 108 ks fotografiíí ve formátu 13*18cm, na 63 ks bych chtěla využít voucher a 45 ks zaplatit za standardní cenu.
Jak mám postupovat?
Na slevomatu chci jako dopravu zásilkovnu, budu muset platit extra poštovné na těch zbylých 45 ks foto?
Děkuji.

Foto Morava

Dobrý den, do zakázky kde uplatníte voucher, vložte všech 108 fotografií. Systém Vám odečte fotky za voucher a zbytek vyúčtuje za standartní cenu. Fotky Vám samozřejmě pošleme v jedné zásilce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru