Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Špičkové chilli omáčky od My-chilli: světově oceněné delikatesy z jižní Moravy

4,8 / 5 My Chilli 1 350 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kristýna Jordánová

Dobrý den, nestihla jsem tuto nabídku, tudíž bych se chtěla zeptat, zda se bude opakovat? Chtěla bych balíček věnovat otci k Vánocům :) Děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne, Kristýna

My Chilli

Dobrý den Kristýno,
tato akce se již opakovat nebude. K prodeji bylo 1.350 ks krabičk, které jsou vyprodány.
Pokud chcete nějaký zajímavý dárek pro otce, napište nám na https://www.my-chilli.eu/kontakty/ a něco vymyslíme.
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Dita

Dobry den, zakoupila jsem si voucher na 6 ocenenych omacek a jen by me zajimalo, jestli budou hotove k odberu do konce listopadu. Dekuji :)

My Chilli

Dobrý den Dito,
jaké je prosím Vaše číslo objednávky? Expedice balíčků již započala a pokud na to extra spěcháte, můžeme Vaši zásilku „posunout“ dopředu.
Krásný den, Richard z My-Chilli

Martin Zyka

Dobrý den, bude dostupná ještě varianta 6 oceněných omáček? Děkuji za odpověď. Martin

My Chilli

Dobrý den Martine,
stejná odpověď, jako níže pro Naty :-)
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Naty

Dobrý den,

včera jsem narazila na Vaši nabídku a velmi mě zaujala. Dnes jsem šla na jistotu, že koupím 6 oceněných omáček a vidím, že už jsou vyprodané :-(. Budou ještě do Vánoc k zakoupení? Moc bych o to stála a myslím, že nejsem jediná.

Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

My Chilli

Dobrý den Naty,
krabička z oceněnými omáčkami hlásí, že je vyprodaná, ale všechny ještě nejsou uhrazeny. To znamená, že pokud si objednávku někdo rozmyslí a nedokončí platbu, je reálná možnost, že bude ještě k dispozici.
Další várku pro letošní rok ale už dělat nebudeme.
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Jaroslav

V pohodě.....já si poradím. Mí blízcí, kteří mají pálivé rádi už je sice dostali, ale třeba dostanou další… dík za info a mějte se! J.

My Chilli

Taky se mějte, jsme rádi, že naše omáčky dělají radost :)
 R.

Jaroslav

Dobrý den, škoda že jsem si až teď před doručením všiml, že obsahy jsou ani ne poloviční, než v baleních které normálně prodáváte. Už jsem si skoro vše od vás párkrát přímou cestou objednával… A kdybych to udělal stejně i tentokrát, dostal bych toho víc za nižší cenu. Nemluvě o zbytečných skleničkách… Ale jelikož jsou vaše výrobky skvělé, tak když jsem je viděl na Slevomatu, automaticky jsem do toho šel…moje chyba… :-)
Přesto…při prodeji přes SLEVOmat bych nějakou slevu očekával…hehe,
Mějte se! J.

My Chilli

Dobrý den Jaroslave,
předně moc děkujeme, že Vám naše omáčky chutnají. Co se týče Slevomatu a slev… nám se právě líbilo to, že se Slevomat začíná profilovat jako portál, kde lidi seženou kvalitní věci a zážitky a dost často na nich žádná sleva není. A když jim chodí na stránky 300 000 lidí denně, asi se nepřejmenují :-) Zvolili jsme toto balení proto, že je to krásný dárek k Vánocům a že jsme často poslouchali od zákazníků i na stánku, že by ocenili menší balení. Tak jsme chtěli, aby zákazník měl možnost vyzkoušet co nejvíc omáček a nestálo ho to tolik a zároveň neměl práci s balením. Můžete to proto pojmout stejně, dárkové balení někomu věnovat a sobě objednat klasické velké u nás :-)
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Lucka

Cena je včetně poštovného ?

My Chilli

Dobrý den,
uvedená cena 499 je bez poštovného. To je buď 99,– Kč v případě využití společnosti InTime, anebo 65,– Kč pro Zásilkovnu.
Pokud chcete ušetřit za poštovné, je zde možnost osobního odběru. Veškeré informace o cenách doručení máte u popisu akce.
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Lucie

Dobrý den. Mohu se zeptat jak dlouho po otevření se musí spotřebovat? Děkuji.

My Chilli

Dobrý den Lucie,
na etiketě uvádíme 4 týdny od otevření, máme ale za roky vyzkoušeno, že pokud je výrobek v lednici a nestrkají se do něj například olíznuté lžíce a jiné kontaminované předměty, vydrží otevřené omáčky v pořádku i několik měsíců.
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Markéta Vestfálová

Dobrý den, jaká je, prosím, záruční lhůta? Děkuji Markéta

My Chilli

Dobrý den Markéto,
pokud myslíte dobu minimální trvanlivosti, je to od října 2019 dál – každý kus to má jinak, podle data výroby. Nejčastěji ale podzim 2020.
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Lucie Stolařová

Dobry den, mate chybu v cene. Puvodni 499 Kc a nova 499 Kc. Jedna z nich je spatne. Lucka.

My Chilli

Dobrý den Lucko,
stejná odpověď jako Vlaďce :-)
Děkujeme za upozornění, ale cena je v naprosto v pořádku. Vytvořili jsme toto dárkové balení i s věnováním speciálně pro zákazníky Slevomatu a tím pádem není nikde jinde k zakoupení. Věříme, že sleva nebude potřeba, abyste s dárkovým setem byla spokojena a obdarovaný měl na Ježíška radost. Krásný den, Richard z My-Chilli.

Vlaďka

Dobrý den,
prosím o kontrolu ceny, před i po slevě je stejná.

My Chilli

Dobrý den Vlaďko, děkujeme za upozornění, ale cena je v naprosto v pořádku. Vytvořili jsme toto dárkové balení i s věnováním speciálně pro zákazníky Slevomatu a tím pádem není nikde jinde k zakoupení. Věříme, že sleva nebude potřeba, abyste s dárkovým setem byla spokojena a obdarovaný měl na Ježíška radost.
Krásný den, Richard z My-Chilli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru