Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nesmrtelná růže z Jericha: nedílná součást vánočního stolu v dárkové krabičce

4,4 / 5 Botanic 2 985 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Iveta Kocurková

Dobrý den. Chtěla bych se ještě zeptat.
Jak dlouho si růže musí odpočinout než ji znovu mohu opět oživit. A jak často po sobě to mohu opakovat.
 Děkuji

Botanic

Krásný den, nevíme o žádných limitech v počtu opakování celého procesu. Každá Růže je trochu jiná, ale obecně lze doporučit Růži oživovat pouze na speciální události typu Vánoce.

Jaroslava Vlachynská

Chci si objednat 3ks „růže z Jericha“ a vyzvednout je v „Zásilkovně“ ve Zlíně, kde je rovněž zaplatím v hotovosti. Nevím, jak objednávku provést. Děkuji za odpověď.

Botanic

Krásný den, Jaroslavo,

zavolejte, prosím, na podporu Slevomatu 222 745 354, kde Vám poradí, jak objednávku uskutečnit. Máme s podporou Slevomatu dobré zkušenosti.

Tým botanic.cz

Iveta

Dobrý den. Zajímalo by mě jak dlouho po konečném rozvinutí ji mohu mít stále zelenou na stole. Můžu ji mít tak třeba měsíc nebo stále rozvinutou jako květinu. Nebo ji musím po pár dnech zase usušit a nechat spát.
Děkuji
 Iveta

Botanic

Krásný den, Iveto, nedoporučujeme Růži z Jericha nechávat ve vodě příliš dlouho. Myslíme v rámci týdnů. Celkově je lepší Růži nechat vyschnout a odpočinout a poté znovu pomocí vody oživit. Je to hezké znovu pozorovat, jak se probouzí k životu.

Zelená na stole vydrží 1 – 2 týdny.

Markéta M.

Mohu se zeptat, bude rust když ji necham stále pristup k vode? Děkuji za odpoved

Botanic

Krásný den, Markéto, nedoporučujeme Růži z Jericha nechávat ve vodě příliš dlouho. Myslíme v rámci týdnů. Celkově je lepší Růži nechat vyschnout a odpočinout a poté znovu pomocí vody oživit. Růže už dále růst nebude.

Jana

Dobrý den, když objednám v úterý, dojde mi do pátku.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, dodací lhůta je 3–4 pracovní dny podle zvolené dopravy, takže by se to mělo stihnout :) Pěkný den

Pittner Petr

Dobrý den.
Omylem jsem si objednal 7ks
Rád bych si objednal 1 kus

Botanic

Krásný den, Petře,

kontaktujte, prosím, podporu Slevomatu, která s Vámi vše vyřeší. Máme s nimi dobrou zkušenost. Můžete nám zavolat na 487 989 989 ohledně Vašich kontaktních údajů? V objednávkách jsme nenašli nikoho, kdo se jmenuje stejně, jako Vy, ani nikoho kdo si objednal 7 kusů.

Irena

Dobrý den, ráda bych objednala krabičku se třemi kusy, prosím, jak velká je každá rostlinka zavinutá a jak rozvinutá? Děkuji Irena

Botanic

Krásný den, Ireno,

děkujeme za otázku. Naše Růže z Jericha má v průměru okolo 10 cm v nerozvinutém stavu. Rozvinutí je hezky vidět na videu. Po rozvinutí bude růže mít mezi 15 a 20 cm. Všechny růže, které nám dorazí, navíc ještě třídíme, aby se k zákazníkovi dostaly opravdu jenom ty nejlepší kousky. Příliš malé či nehezky vypadající kusy vyhazujeme.

Barbora

Dobrý den, když objednám 3 krabičky, budu platit jen jedno poštovné? Děkuji

Botanic

Krásný den, Barboro,

ano budete. I když objednáte 20 krabiček, tak budete platit pouze jedno poštovné.

Mějte se krásně! Botanic.cz

Jana Tomášková

dobrý den, proč na růži v dárkovém balení (tedy dárek) nemohu využít kredity z pokladu určené na dárky? Jana T.

Botanic

Krásný den, Jano,

to bohužel nevíme. Nakontaktujte, prosím, podporu Slevomatu, která určitě bude vědět více. My jsme zde pouze jako prodejci Růže z Jericha.

Mějte se krásně!
Botanic.cz

Petra

Dobrý den,
v balení chybí návod k použití.

Botanic

Krásný den, Petro,

návod k použití by měl být nalepený přímo na dárkové krabičce. Další místo, kde naleznete návod k použití je u nás https://botanic.cz/ruze-z-jericha-darkove-baleni. Zde můžete vidět digitální verzi štítku, který by měl být nalepený na krabičce https://d.pr/i/h43Ews.

Děkujeme za dotaz a mějte se krásně!

Tým botanic.cz

Romana

Hezký den
dotaz – jak dlouho vydrží kvést s vodou, odkvete a potom mám nechat zaschnout aby začla znova kvést nebo odkvetlá žije dál a za rok kvete znova??

Botanic

Krásný den, Romano,

děkujeme za hezkou otázku. Jakmile nemá růže přístup k vodě, tak se znovu zatáhne a během 2 – 3 dnů se dostane do stejného „suchého“ stavu, jako v momentě, kdy růži obdržíte. Můžete ji tak používat několik Vánoc po sobě. Dávejte pozor na to, aby Vám ji někdo v průběhu roku omylem nevyhodil.

Mějte se krásně!
Tým botanic.cz

Lucie Prieložná

Dobrý den, jak je prosím suchý plod velký – kolik cm a kolik po rozvinutí? Nabízejí ji různé obchody za mnohem nižší ceny, našla jsem např. okolo 30–40kč, takže mě zajímá, v čem je u vás rozdíl. Děkuji.

Botanic

Krásný den, Lucie,

děkujeme za otázku. Naše Růže z Jericha má v průměru okolo 10 cm v nerozvinutém stavu. Rozvinutí je hezky vidět na videu. Po rozvinutí bude růže mít mezi 15 a 20 cm. Všechny růže, které nám dorazí, navíc ještě třídíme, aby se k zákazníkovi dostaly opravdu jenom ty nejlepší kousky. Příliš malé či nehezky vypadající kusy vyhazujeme.

Vaše uvedená cena se nám zdá velice nízká a s nízkou cenou většinou jde dolů i kvalita. My máme kvalitního dodavatele přímo z Mexika

V celkové ceně zde na Slevomatu máte také dárkové balení, které obsahuje hezkou dřevitou vlnu, krabičku a barevný štítek s popisem, jak s růží nejlépe nakládat. Cena je tedy včetně dárkové krabičky.

Mějte se krásně!

Tým botanic.cz

Zdeňka Houdková

Zdravím, s touto růží nemám zkušenost a tak by mě zajímalo, pochopila jsem správně, že růži po obdržení mohu darovat až třeba za měsíc a až poté se nechá rozkvést???? Zdeňka

Botanic

Krásný den Zdeňko,

je tomu přesně tak. Je to veliká výhoda Růže z Jericha. Rostlinka je v usušeném stavu a jakmile má přístup k vodě, tak nádherně rozkvete. Tento proces lze opakovat i několikrát, takže nemusíte mít strach, že by se s rostlinkou stalo do Vánoc něco špatného.

Mějte se krásně!
Tým botanic.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru