Nabídku Půjčení elektromobilu BMW i3 až na 30 dní mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výlet do budoucnosti: elektromobil BMW i3 na hodinu, týden i 30 dní

4,1 / 5 OXO - Auto Mladá Boleslav  (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Milan Šperl

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je možné vůz vyzvednout v Praze namísto Mladé Boleslavi ? Dále bych rád věděl jaký je rozdíl mezi nabídkou zápůjčky na 10h a 24h (když vezmu v potaz 100km*4kč, tak je stále 24h zápůjčka levnější… ?).
Uvažuji o zapůjčení na vyzkoušení pro kolegy z práce – jednalo by se hlavně o možnost projet se kolem bloku v době konání firemní akce.
Děkuji a s pozdravem,

Milan Šperl

OXO - Auto

Dobrý den, ano nabídky jsou napsány správně a není v nich žádný rozdíl mimo počtu najetých km v ceně a délky trvání. Vozidlo je možné přistavit za příplatek kdekoliv v ČR popř. SR. Informujte nás prosím na emailu pro rezervaci přesného termínu v případě vážného zájmu.

Děkujeme.

Aleš

Tak to je dobré svinstvo na lidi a parádní trik,lidé si myslí že když je napsáno neomezený nájezd km,že můžou jezdit jak chtějí,ale vy jim pak řeknete… no vy jste hodný chlapec,hodná dáma… vy jste najeli za 10 hodin 400 km,tak to nám budete ještě 1200 Kč doplácet,… Hnus,proč to nenapíšete rovnou?? za 999 Kč nájezd 100 km,pak nemá být společnost tak zkažená… njn,podvody se dělají všude,tak proč se do toho nezapojit,že?

OXO - Auto

Dobrý den, velice děkujeme za Váš názor. Ovšem Vás musím zklamat, pravděpodobně jste nabídku špatně pochopil a nepřečetl celou. Za 999Kč máte k dispozici pouze vozidlo a veškeré kilometry navíc si hradíte, pokud najedete třeba 20km doplácíte 80Kč, vše záleží na Vás, pokud si vezmete nabídku za 1499Kč poté máte v ceně 100km zdarma, každý další je zpoplatněn 4Kč. Jelikož máte zdarma palivo ( elektřinu ) jedná se tak o stejnou cenu za 1km, jako u každého jiného průměrného vozu na benzín. Vše je zřetelně napsáno i vysvětleno přímo v nabídce, stačí, když si zákazník nabídku pročte celou a nevyjadřuje se názorem pouze z nadpisu. Děkujeme za pochopení. Veronika Hrubá – vedoucí půjčovny elektrických vozů

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru