Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Svítící stavebnice Light Stax pro děti od 6 let kompatibilní s kostkami LEGO®

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Šárka Petuellyová

Ještě bych se zeptala, jak velká je základna?
Děkuji

Hračky Virteco

Na základnu se vejdou 4 kostičky 2×2 hroty.

Šárka Petuellyová

Je stavebnice kompatinilní i s Lego friends?
Děkuji

Hračky Virteco

ANO, kostky Light Stax Creator jsou kompatibilní s Lego Friends.

Pavlína Vojancová

Dobrý den, tyto kostky tedy jsou možné spojit s lego City? A je možné dokoupit samostatně navíc základní desku?
Děkuji Vojancová

Hračky Virteco

Dobrý den, ANO kostky Light Stax Creator lze spojovat s kostkami Lego City. Základová deska lze dokoupit, bohužel u nás ale není skladem.

novak petr

Dobry den, musi byt stale pripojeny usb kabel, aby svitilo? Nebo je zakladna i na baterie, trebas AAA nebo je tam nejaky akumulator, ktery se pres usb kabel nabije a pak zvladne svitit i bez pripojeneho kabelu? Jak dlouho sviti? Dekuji

Hračky Virteco

Dobrý den, základna se dobije a kabel se může odpojit. Dobu svícení výrobce neuvádí (záleží to také na tom, kolik kostiček je připojených). Z našich zkušeností z výstav je, že základna funguje dlouho, min. 5 hodin při plném zatížení. Nechat základovou desku připojenou kabelem ke zdroji je vhodné např. pokud chce mít dítě stavbu jako lampičku přes noc.

Monika

Aha, děkuju, ale to se v té nabídce nikde nepíše, pokud jsem se tedy dívala dobře A chápu správně, že to můžu různě nakombinovat s kostkami například Lego city, tj. utvořit větší dílo, ale svítit budou jen ty původní díky zabudovaným diodám. A když mi naváže na kostu s diodou kostka obyč a pak zase s diodou, tak bude svítit i ta horní kostka s diodou, byť není přímo napojena na svítíci kostku, ale je na obyč? Nebo svítí jen ty s diodou co jsou napojené přímo na sebe? Anebo svítí jen ty, co jsou v kontatku se základnou? Děkuji moc, krásný den, MG,

Hračky Virteco

Aby Light Stax kostka svítila, musí být alespoň jedním „hrotem“ spojena s jinou svítící kostkou a základnou – nesmí se přerušit přívod energie ze základové desky. Jednotlivé Light Stax kostky v sobě nemají žádnou baterii – zdroj, takže samy svítit nemohou. Například můžete postavit svítící kostky na základovou desku a po jejich obvodu stavět z Lego kostek, potom bude prostřední část svítit a okraj ne, možnosti jsou velké.

Monika

Dobrý den,
už před dvěmi lety jsem zaregistrovala v odpovědi na dotaz, že by se měla tato stavebnice vyrábět i s menšími kostičkami, protože Duplo pro starší děti není. Bude toto tedy v nabídce prosím? Upřednostnila bych, máme doma spíše ty menší kostičky. děkuji za odpověď, MONIKA
Reakce před dvěmi lety:
Ano, stavebnice Light Stax je kompatibilní s kostkami Lego Duplo. Kostky Lego City nebo Creator jsou malé a pokud vím, také nejsou kompatibilní s Lego Duplo. Výrobce již před rokem avizoval, že dalším krokem bude výroba malých svítících kostek pro starší děti. Zatím však nemáme zprávy, kdy by mohly být uvedeny na trh.
Virteco s.r.o.

Hračky Virteco

Dobrý den, na Slevomatu máte nyní možnost zakoupit i menší svítící kostičky Light Stax Creator, které jsou plně komplatibilní s Lego City a Creator.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru