Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Valentýnský výlet do Paříže: Eiffelova věž, Louvre i Notre Dame

4,4 / 5 CK Jukej Paříž - Francie (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
pavel

Jaké kapesné s sebou ?

CK Jukej

Dobrý den, doporučujeme cca 50 – 70 EUR. Děkujeme.

Michaela

Dobrý den. Chci se jenom zeptat, zda-li se normálně pořádají zájezdy do Paříže vzhledem k dané situaci ve městě. Jestli to ničemu nebrání k prohlídce města, zda-li nejsou nějaký konkrétní ulice či památky kvůli tomu uzavřeny. Četla jsem toho hodně, tak se chci ujistit. Děkuji moc za odpověď. :)

CK Jukej

Dobrý den, ano, zájezd probíhá normálně, jen pokud je problém s uzavřením určité oblasti, je tomu přizpůsobená okružní jízda autobusem. Tour a další program probíhá jako obvykle. Děkujeme!

Blanka

Dobrý den, v kolik hodin je předpokládaný příjezd do Paříže v sobotu a v kolik odjezd z Paříže? Dají se vůbec stihnout všechny vstupy, které nabízíte? Znamená to tedy, že pokud si zakoupíme váš zájezd absolvujeme vše? Plavbu, Eifelovku, Lůvr, mrakodrap.....bez čekání ve frontách a s průvodcem? Jak se budeme pohybovat po Paříži, vlastním autobusem?

CK Jukej

Dobrý den, příjezd do Paříže je okolo 8. hodiny, odjezd okolo 23. hodiny. Během zájezdu se dá bez problémů stihnout absolvovat tři vstupy – dopoledne mrakodrap, odpoledne v individuálním volnu (tedy bez průvodce) Eiffelovu běž, nebo Louvre a večer plavbu lodí. Vstupenku na mrakodrap a plavbu Vám prodá průvodce, pokud se chcete vyhnout frontě u Eiffelovy věže, je možno zakoupit vstupenky předem online. Po Paříži se pohybujete ráno autobusem, po vysazení skupiny u mrakodrapu se pohybujete pěšky. Celý program je popsán v akci. Děkujeme za zájem!

Anna Bobková

Dobrý den, když koupím zájezd pro dvě osoby.. jakou budu mít jistotu že budeme sedět vedle sebe v autobuse. děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, pokud budete dělat rezervaci pro dvě osoby, tedy zašlete si kódy voucherů a jména cestujících v jednom mailu, budete mít automaticky dvousedačku. Děkujeme za zájem!

Jirka

Dobrý den kde je ubitování přes noc? Co bi stálo 3 dospělí a 2 děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, výlet je bez ubytování. noc se tráví na cestě v autobuse. Hezký den :)

michal

Dobrý den. Chceme se zeptat je to cena za tři dny tudíž na dvě noci. Nebo se platí každý den?? Děkuji za odpověď. A kolik by nás to stalo pro dva?

CK Jukej

Dobrý den, cena zájezdu je pro dvě osoby 3980 Kč. Dvě noci jsou noční přejezd do a z Paříže, celá sobota je pak program v Paříži. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru