Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Autosalon v Ženevě: doprava, celodenní vstupenka i prohlídka města

4,7 / 5 CK Bohemian tour Ženeva - Švýcarsko (mapa) 134 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Kladiva

Dobrý den, jak je to z odjezdem z Prahy? Znám to na Opatově, ale váš popis místa nástupu je trochu zvláštní. Směr Ústí nad Labem? Myslím, že lepší by bylo směr na Litochlebské náměstí nebo směr na dálnici. Děkuji za upřesnění a těším se na výlet, jelikož jsem vouchery zakoupil :)

CK Bohemian tour

Dobrý den, nejsem zdejší. Posílám tedy odkaz s mapou o nástupním místě
https://www.google.cz/maps/place/Opatov/@50.0280308,14.508,59m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x470b923b4c109bc9:0x24ac6df8c16977ec!8m2!3d50.0282338!4d14.5080498
Děkujeme a budeme se těšit CK Bohemian – tour

Jirka

Dobrý den, jak je to se sezením v autobuse? Může se stát že nebudeme sedět spolu když zakoupím dva vouchery, nebo děláte zasedací pořádek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, pro co nejrychlejší informace Vám doporučím obrátit se přímo na info@bohemian-tour.cz
+420 777 850 0­13. Hezký den :)

CK Bohemian tour

Dobrý den, cestující z jedné rezervace automaticky posadíme spolu. Pokud si přejete rezervovat konkrétní místo v autobuse je možné připlatit si místenku. CK Bohemian tour.

Martin Říha

Zdravím… Jak je to s nocováním a jídlem?

CK Bohemian tour

Dobrý den,
zájezd je bez ubytování. Vyjíždí se na noc, v dopoledních hodinách jste na místě. Večer se zase vracíte zpět do ČR. Tento zájezd je bez jídla. Ale máte možnost po celou dobu cestování si zakoupit malé občerstvení a nápoje za přijatelné ceny.
Přejeme krásné předvánoční dny.
CK Bohemian tour

Gaby Beny

Dobrý den mám dotaz. Voucher bych chtěla zakoupit jako dárek. Netuším zda se bude líbit nebo spíše mě trápí zda bude vyhovovat termín. Jak je to se stornem. Kdybych po darování zjistila, že se nemůže darovaný zůčastnit lze ještě storno provést ? Trošku ty podmínky storna nechápu když je tam, že lze stornovat pokud není potvrzená registrace, ale zárove%n je uvedeno, že se musím registrovat do 24 hodin. Díky za objasnění.

CK Bohemian tour

Dobrý den,

po nahlášení účastníka a uplatnění voucheru není možné zájezd stornovat. Dle domluvy je možné se idividuálně domluvit na jiném termínu nebo případně výměny zájezdu pokud se ozvete obratem po Vánocích a budou dostupné další termíny. Případně zavolejte na tel. 724 377 380 a vysvětlila bych Vám vše telefonicky. Přejeme krásné předvánoční dny.

CK Bohemian tour

Denisa

Dobrý den, ráda bych věděla jaká je momentálně obsazenost míst v autobusu a zda je dost pravděpodobné, že se zájezd bude konat. Děkuji

CK Bohemian tour

Dobrý den,
o zájezd je velký zájem, bude se tedy konat.

CK Bohemian tour

Andrea

Dobrý den, ráda bych věděla jakým typem autobuse se na zájezd jede, zda je to bus s wc, občerstvením a nějakou zábavou formou obrazovek, děkuji.

CK Bohemian tour

Dobrý den, jedná se o moderní klimatizovaný autobus i s toaletou. Po dobu cesty jsou pouštěny filmy. V autobuse je možnost menšího občerstvení.
Pěkný den, CK Bohemian- tour

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru