Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zahřejte se voňavým čajem: vánoční balíčky sypaných čajů a svařáků

4,6 / 5 Lipoo 1 496 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina Šteifová

Dobrý den ráda bych si objednala sypané čaje i medvidkove, které nabízíte. Jak zkloubit zaslání? Děkuji

Lipoo

Dobrý den, kliknete další akce prodejce, vyberete si co si přejete a my Vám zašleme všechny balíčky z obou akcí za jedno poštovné.

Veronika Mejzlíková

Dobrý den, budete ještě znovu obnovovat nabídku svařáků? :) děkuji

Lipoo

Dobrý den,
ano budeme :-) během týdne

Mariola Zvaríková

Dobrý den, objednala jsem si 6× čaj Veselé Vánoce, dá se k tomu u Vás doobjednat 3× Vánoční punč a poslat jako jednu objednávku? Děkuji za odpověď.

Lipoo

Dobrý den, musela by jste udělat objednávku přes eshop :-)

Hanka

dobry den, prosim planujete jeste obnovit mozny nakup vyprodaneho svarakoveho balicku? diky za info. h.

Lipoo

Dobrý večer, ano zítra budou obnoveny :-)

Lenka Šlehofrová

Dobrý den, také bych se ráda zeptala na to, jestli je možné kombinovat čaje, ráda bych si vzala sadu 6čajů, pro babičku a dědečka a 4× veselé vánoce , je to možné?Děkuji a přeji hezký den.

Lipoo

Dobrý den, běžně balíčky neděláme na míru jelikož jsou již předchystané.Můžeme Vám zcela vyjímečně v balíčku vyměnit druh za jiný. Pokud budete tuto výměnu chtít pošlete nám upozornění do e-.mailu.Děkujeme.

Lucka Koubová

Dobrý den,
ráda bych si u vás objednala čaje (svařáky také – balíček), ale samostatně, protože bych ráda měla např. čaj pro ségru, ale čaj pro bráchu mi je k ničemu, jelikož bráchu nemám. Je tedy možné čaje nakombinovat i jinak nebo je již máte všechny zabalené?
Moc děkuji za odpověď.
S pozdravem Lucie

Lipoo

Dobrý den, běžně balíčky neděláme na míru jelikož jsou již předchystané.Můžeme Vám zcela vyjímečně v balíčku vyměnit bratra za jiný druh. Pokud budete tuto výměnu chtít pošlete nám upozornění do e-.mailu.Děkujeme.

Eva Snížková

Dobrý den, mám zájem o koupi zboží z vašich dvou nabídek, příp. ještě doplnit zbožím z e-shopu. Je možné vše sloučit do balíčku za jedno poštovné? Jestli ano, tak jak udělat objednávku, aby to klaplo? :-) Děkuji předem za odpověď, Eva Snížková.

Lipoo

Dobrý den, ano je to možné. Do objednávky na eshopu prosím do poznámky uveďte sloučení poštovného se Slevomatem :-) pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru