Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

90 minut pohody i napětí: Návštěva kavárny s únikovou hrou pro 2 hráče

4,8 / 5 QuestCafe - První kavárna svého druhu Praha - Žižkov  (mapa) 145 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Monika Miksová

Dobrý den, chtěli bychom Vás navštívit 4 kamarádky a rády bychom hráli společně je toto nějak možné? děkuji

QuestCafe - První kavárna svého druhu

Dobrý den. Buďto budete muset počkat na naší největší únikovku Pevnost Boyard od nového roku – ta bude pro 4–5 hráčů. Nebo můžete jít na naší pro 2–3 ale budete stísněné. Bude tam 149czk doplatek za jednoho hráče navic. Nebude to poprvé, co jsme to takhle ve 4 hecli. :-) Nebo je tu varianta se rozdělit na dvojice a dát si proti sobě klání, kdo to zvládne v lepším čase. Sedět můžete pak u velkého stolu, kde si budete moci společně dát hlavolamy a občerstvení. Pokud máte detailnější dotaz, doporučuji se individuálně domluvit na 72213177.

Alena Šedlbauerová

Dobrý den,
jak postupovat, když chci jít i s dětmi – 2 dospělí, 1 dítě 10let (to bude s námi hrát) a 1 dítě 6 let (bude jen sledovat).
 Díky.

QuestCafe - První kavárna svého druhu

Dobrý den, doporučuji jít na Egypt. Voucher je pro 2 hráče a na 3. hráče je doplatek ve výši 149czk ten se platí přímo u nás na místě. Výhru 50kč při úspěšném vyřešení získávají všichni. :-)

Honza za QuestCafe

Alexandra Kunčíková

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda-li nepřipravujete nějaké vánoční vouchery s platností napří. do 31.3.2019 ? Děkuji

QuestCafe - První kavárna svého druhu

To je dobrý dotaz. Ano, chystáme Vánoční kampaň. Navíc od nového roku budeme otevírat nové 2 únikové hry. Pevnost Boyard pro 4–5 osob a dětskou únikovku s Unikorny pro 2–3 osoby. :-) Také promýšlíme variantu voucheru, co prodáváme aktuálně v kavárně – voucher je ukrytý v hlavolamu „tajné dřevěné krabičce“ a obdarovaný se musí ke krabičce nejprve dostat! :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru