Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Robotický vysavač iRobot Roomba 695 s Wi‑Fi, Li-Ion baterií a detekcí nečistot

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavla Hanáková

Dobrý den, jak velké prahy vysavač přejede? Dekuji

Robotický vysavač

Dobrý den Pavlo, přejede cca 1,5 cm. Záleží i na tvaru prahů. Pokud mají například zkosené hrany, přejede je snadněji. Přeji pěkný den.

Božena

Zdravím, potřebovala bych vysavač výšky 5–7cm,vyrábí se nějaký? Děkuji a hezký den.

Robotický vysavač

Dobrý den Boženo, Rooomba má výšku přes 9 cm. Pokud by Vás zajímaly jiné modely robotických vysavačů, kolegové na infolince 774 810 810 nebo na online chatu na www.roboticky-vysavac.cz Vám s výběrem rádi poradí. Přeji pěkný den.

Gábina Grossmannová

Dobrý den, robota jsem objednala, platba měla být do 14.10. Objednávku zrušit nechci, ale platbu mohu provést nejdříve 16.10. Nezruší se objednávka?

Slevomat.cz

Dobrý den, Gábino, jednu objednávku vidím uhrazenou a druhou čekající na platbu. Objednávala jste si iRobota 2×? Pokud ano, prodloužím Vám splatnost do 26.10.2018. Pokud je aktuální pouze uhrazená objednávka, druhá se automaticky po neuhrazení stornuje. Pěkný den

Gábina Grossmannová

Dobrý den, objednávala jsem roboty 2, dnes jsem zaslala platbu za druhého. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, v tom případě v pořádku. Jakmile dorazí platba na účet, tak Vám obchodník expeduje i druhý vysavač :) Pěkný den

Eva

Dobry den, byla jsem rozhodnuta ze beru, ale zarazilo mne, ze má kapacitu jen dva pokoje celkem do 100m2? Máme bungalov, 130m2, mate prosím alternativu? Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Evo, na naší infolince Vám s výběrem rádi poradí. Můžete zavolat na 774 810 810 nebo napsat www.roboticky-vysavac.cz. Přeji pěkný den.

Werinesa

Dobrý večer, jaký je prosím rozdíl mezi tímto a 605? Nejedná se mi o nadstandard, jako wi-fi apod, ale o úklid.
Děkuji Weri

Robotický vysavač

Dobrý den Werinesa, Roomba 605 nemá detekci nečistot, signalizaci plného zásobníku, načasování úklidu, Wi-Fi, Virtuální zeď, náhradní filtr a navíc má Ni-MH baterii, která rychleji ztrácí kapacitu a hůř snáší nesprávné nabíjení. Pokud byste potřebovala poradit s vhodným vysavačem pro Vaši domácnost, doporučuji Vám zavolat na naši infolinku 774 810 810 nebo napsat na online chat na našem webu www.roboticky-vysavac.cz. Přeji pěkný den.

Nada Fraňková

píšete velkokapacitní koš,ale obsah jsem nikde nenašla.Jaký tedy je?

Robotický vysavač

Dobrý den Nado, obsah zásobníku na nečistoty je 0,42 l. Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru