Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

90 minut privátní relaxace a romantiky v bublinkách Amorovy vířivky pro dva

4,4 / 5 Health Club Diplomat Praha - Dejvice  (mapa) 482 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda budete v brzké době znovu nabízet tento voucher, je již vyprodán a měla bych o tuto nabídku ještě zájem.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, to vám bohužel nemůžeme sdělit. Můžete si ale vybrat i z jiných nabídek vířivek nebo si hlídat, zda se znovu tato neobjeví. Hezký den :)

Marketa

Dobry den. Pritel ma lupenku. Neni nakazliva jak si kazdy v dnesni dobe mysli. Je mozne navstivit ci teda koupit jako darek jemu, nebo je problem ze ji ma a nesouhlasite s tim ze ji muzeme vyuzit. Voda se po kazdem paru meni a je to privatni welnes. Driv nez objednam jsem se chtela zeptat. Dekuji

Health Club Diplomat

Dobrý den, ano, voda se po každém páru mění a je to zcela privátní vířivka. A jelikož je to tak jak píšete, že tato nemoc není nakažlivá, tak nevidíme důvod, proč by jste nemohla pro přítel voucher zakoupit. Budeme se na Vás těšit.
S pozdravem Health Club Diplomat

Martas Vanisak

Dobrý den, je možnost si rezervovat virivku na příští týden v sobotu 8.12.2018? Dekuji Vaniš

Health Club Diplomat

Dobrý den, určitě je možné si udělat rezervaci na příští týden. Ideální bude si po zakoupení voucheru zavolat k nám na recepci a termín si zarezervovat.
S pozdravem Health Club Diplomat

Jan

Dobry den, vstup do virivky je v plavkach nebo bez? Diky

Health Club Diplomat

Dobrý den, to je čistě na Vás. Vířivka je zcela privátní, takže obě varianty jsou možné.
S pozdravem Health Club Diplomat

Libuše

Dobrý den, pobyt ve vířivce 90 min. je bezpečný i pro starší lidi? Všude jinde ve vířivce je ze zdravotního hlediska pobyt jen 20–30 minut. Nebo u vás je relaxace trochu jiná? Jak jsem se výše dočetla, se nedá platit v hotovosti, tím se myslí i občerstvení, např. šampus k vířivce. Děkuji za odpověď.

Health Club Diplomat

Dobrý den, Libuše, pobyt ve vířivce u nás je bezpečný i pro starší lidi a to proto, že si při vytváření rezervace můžete domluvit teplotu vody, což jinde možné není. V případě, že už by i tak byl pobyt ve vířivce pro vás náročný, tak je možné posedět chvíli mimo vířivku. Platby jsou u nás možné jak v hotovosti, tak platební kartou.
S pozdravem Health Club Diplomat

Helena

Dobrý večer dá se u vás zaplatit v hotovosti když přijdeme děkuji Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, na naší pobočce lze platit pouze platební kartou. Pěkný den, Honza

Health Club Diplomat

Dobrý den, Heleno. Pokud jste myslela u nás v Health Club Diplomat, tak je možné platit v hotovosti nebo platební kartou.
S pozdravem Health Club Diplomat

Pavel

Dobry den, je mozne navstivit i o vikendu? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavel, ano, o víkendu je otevřeno od 9:00 do 22:00 :-) krásný den

Roman Hegenbart

Prosím, rád bych zakoupil poukaz na virivku v Diplomatu z kreditů, které jsem si nahrál z benefit plus programu. Spadá to do kategorie zábava a volný čas, ale při koupi mi to nabídne platbu pouze kartou.

Slevomat.cz

Dobrý den, tato nabídka vířivky spadá pod kategorii Sauna a Wellness a vy jste si nahrál kredity na Zábava a volný čas. Proto je u výběru kategorie uvedeno toto: Po nabití kreditů již kategorii nelze změnit. Vybírejte proto pečlivě! Budete si tedy muset vybrat něco z kategorie Zábava a volný čas. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru