Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt v beskydském hotelu Čeladenka: wellness, skvělé jídlo a spousta zábavy

4,5 / 5 Horský hotel Čeladenka**** Čeladná (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Gabriela

Dobrý den,
velice mě zaujal váš pobyt v těchto lázních a jelikož by to měl být dárek.....ráda bych se zeptala ,zda by byl tento pobyt i možný pouze pro jednu dospělou osobu......nebo dospělou osobu s dítětem. Sháním lázně vhodné pro nemoci zad (skolióza) nejlépe s nějakým odborným cvičením…jógou,,či terapií během pobytu.
Děkuji mnohokrát za informace a s pozdravem Vránová G.

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den paní Vránová, pobytový balíček, který máme v nabídce můžete využít pro 2 dospělé osoby nebo pro 1 dospělou osobu a 1 dítě. Bohužel pro 1 osobu v prodeji na Slevomat.cz nemáme.
S pozdravem a přáním hezkého dne, recepce hotelu

Mili F

Dobrý den, máte prosím volný termín 23.11.-25.11. ? Pokoj s manželskou postelí, pro 2 osoby. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Mili, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Novotná Š.

Dobrý den, rádi bychom Vás navštívili tři dospělé osoby (stačí nám třílůžkový pokoj), jakým způsobem zakoupit vouchery (dvě noci) když se nabízejí pouze pro dvě osoby, velice děkuji za odpověď.

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den paní Novotná, o jaký termín budete mít zájem? Za třetí osobu doplatíte polovinu ceny voucheru, doplatek proběhne na hotelové recepci.

S pozdravem recepce hotelu

Petra Semczukova

Dobrý den,rádi bychom navštívili Vas hotel dvě dospělé osoby a 3deti 7,1,1 rok v termínu 29.10–30.10.2018.Dekuji za cenovou nabídku.

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den paní Semczuková,

pobyt přes slevomat je vždy na 3 dny / 2 noci. V případě, že máte zájem o nabídku pouze na 1 noc prosíme o kontaktování nás na e-mailu hotel@celadenka.cz.
Děkujeme.

S pozdravem
recepce hotelu

Michal KMENT

Dobrý den, rád bych Vás navštívil s rodinou (2 dospělí + 3 děti věk 9, 14, 15), v termínu 9.-11.11.2018. Je možné využít či upravit nabídku slevomatu a zakoupit 2 vouchery pro těchto 5 osob ?

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den pane Kmente,
ubytování pro 5 osob Vám můžeme nabídnout ve dvou pokojích dvoulůžkovém a třílůžkovém. V tomto případě by bylo nutné zakoupit dva poukazy k pobytu a za třetí dítě doplatit doplatek 1490,–/pobyt (9 let). Nebo můžeme nabídnout ubytování v Apartmánovém domě, který disponuje 2 pokoji pro 4 osoby. Pokud by se tedy děti vlezly 3 na manželské lůžko. Pak by stačil jeden poukaz a doplatky by byly 1490,–/pobyt (9 let), 1490,–/pobyt (14 let) a polovina ceny poukazu za dítě 15 let. Nabízený pobytový balíček není možné upravit. Pro bližší informace nebo jakékoliv dotazy nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 591 160 160 nebo emailem: hotel@celadenka.cz.

S pozdravem
Kristýna Vašáková
Recepce horského hotelu Čeladenka****

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru