Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Nádherný 4* hotel na Zanzibaru: 6–12 nocí, all inclusive light, přímo u pláže

CK Zanzo Zanzibar - Tanzanie (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Otakar Polák

Dobrý den,
Chtěl bych se nezávazně zeptat, zda máte ještě volné kapacity pro tento hotel v období od 8.3. do 16.3. pro 2 osoby?
Děkuji za odpověď.

S pozdravem
Otakar Polák

CK ZANZO

Dobrý den, pane Poláku, pár volných pokojů ještě je :) V případě zájmu nám rovnou napište na info@zanzo.cz nebo vyplňte poptávkový formulář u vybrané nabídky. Krásný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Otakar Polák

Dobrý den,
jak je to s očkováním proti žluté zimnici – je opravdu povinné při pobytu na Zanzibaru? Některé CK uvádí že ano, některé se nezmiňují. Vaše CK tuto informaci také někde uvedenou má, někde ne.
Děkuji za odpověď.

S pozdravem
Otakar Polák

CK ZANZO

Dobrý den, pane Poláku, děkujeme za Váš dotaz. Žlutá zimnice se na Zanzibaru nevyskytuje a místní autority, stejně jako v mnoha jiných oblastech, jsou ve střehu pouze v případě turistů, kteří přijíždějí z endemické oblasti výskytu žluté zimnice, což ČR není. Mrkněte třeba sem: https://www.ockovacicentrum.cz/cz/zanzibar. Příjemný zbytek dne. Za tým CK Zanzo, Radek.

Jiří Šourek

Máte prosím v nabídce nějaký luxusnější zájezd v období od 26.12. na 10 dní do tepla k moři s all incl dvoulůžkový pokoj pokud možno přímo u moře? Děkuji s pozdravem Dr Jiří Šourek 602260196

CK ZANZO

Dobrý den, pane doktore,
děkujeme za Váš zájem. Moc si toho vážíme. Období kolem Vánoc a přes Silvestra je v krásných exotických lokalitách vždy nejvyšší sezóna a většina hotelových kapacit je již dlouho dopředu vyprodaných. Navíc i ceny letenek, zcela logicky, rostou mnohdy až do absurdních výšin. Proto ani toto období nedáváme do standardní nabídky a řešíme pouze individuálně. Ozveme se Vám na uvedený kontakt a věřím, že najdeme řešení, které Vám udělá radost.

Pěkný den,

za CK Zanzo
 Radek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru