Dobrý den,budete ještě přidávat nabídku kurzu pro začátečníky?
Děkuji za odpověď
Labyrint, cesta za vzděláním s.r.o.
Dobrý den, asi nerozumím otázce, prosím zavolejte mi na číslo
732 682 544.
Veronika Lencová
Romana
dobry den, jake druhy syru se uci v jednotlivych kurzech?
Labyrint, cesta za vzděláním s.r.o.
Dobrý den, na kurzu pro začátečníky se vyrábí máslo, čerstvý sýr,
jogurt, a kefír.
Na kurzu pro pokročilé se vyrábí korbáčky, hermelín, niva, ricota popř.
některé další dle požadavku složení kurzu…
Děkuji moc za dotaz Veronika
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,budete ještě přidávat nabídku kurzu pro začátečníky?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, asi nerozumím otázce, prosím zavolejte mi na číslo 732 682 544.
Veronika Lencová