Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Staňte se instruktorem fitness: Akreditovaný kurz s certifikátem

4,6 / 5 Red Academy Praha - Vysočany  (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sandra van de Wetering

Hi, 1 more question: I counted all hours on all weekends between 9. 2. – 24. 3 and I come to a maximum of 84.5 hours. But the whole course is 150 hours. How or when will the other 65.5 hours be filled? :-) Thanks!

Red Academy

Hi, it is a school hours and there is also practical lessons outside od the course.

Sandra van de Wetering

Hello Nikola,
I am wondering if you also have this course in English lessons D materials? I'm interested, but cannot following lectures or conversations in Czech. (my fault)
Thanks for the answer!
 Sandra

Red Academy

Hello Sandra, I am sorry, but our course is only in Czech language. Nikola

Petra

Dobrý den, Nikolo. Děkuji za odpověď. Ještě mám poslední dotaz, když se zkouška na poprvé nepodaří, jaké jsou možnosti? Jestli nějaké jsou :) já jsem děsná trémistka 🙈 Děkuji.

Red Academy

Zkouška je rozdělena na 3 části, a to na praktickou, ústní a písemnou. Pokud jednu z nich nezvládnete, dostanete náhradní termín, který je zpoplatněn 500,– (za každou opakovanou část). Ale nebojte se, všechno co Vás může u zkoušky potkat, proberete na všech lekcích, takže Vás rozhodně nemůže nic překvapit.
Hezký den
 Nikola

Petra

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli probíhá celý kurz u Vás v Red academy ve Vysočanech? A kolik času je na učení před závěrečnou zkouškou :)Moc děkuji! Hezký večer

Red Academy

Dobrý den Petro, děkuji za Váš dotaz. Kromě dvou lekcí ve fitness v Radlicích probíhá jinak celý kurz ve Vysočanech. Co se týká závěrečné zkoušky, ta je v neděli poslední den kurzu. Na učení máte tedy v podstatě celý týden před lekcí opakování, která je předposlední víkend. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Hezký den za Red Academy přeje Nikola.

Karolína

Dobrý den, chci poukaz koupit jako dárek, kdy budete vědět zda-li kurz proběhne? Případně pokud neproběhne v tento termín, lze jej přesunout po domluvě jinam?

Red Academy

Dobrý den, děkuji za Váš zájem o kurz. Se zaplněním tohoto termínu jsme zatím nikdy problém neměli, spíše naopak. Ale pokud by se náhodou nenaplnila kapacita, je určitě možné voucher využít na následující termín. Hezký den za Red Academy Nikola

Renata

Dobrý den, od jakého věku je možné absolvovat kurz?
Děkuji Renata

Red Academy

Dobrý den Renato,
děkuji za Váš dotaz.
Vzhledem k nutnosti doloženého vzdělání, je doporučený minimální věk 18 let.
Hezký den
Za Red academy Nikola

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru