Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Zateplené boty Flameshoes pro celou rodinu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Irena Nováková

Dobrý den! Ještě doplňuji svůj dotaz – mají dámské boty zip? Děkuji za odpověď! Irena

TexBase s.r.o.

Dobrý den, nemají. Jsou nazouvací, jako klasické sněhule. Děkuji za dotaz a přeji krásný den. Petr S., TexBase s.r.o.

Irena Nováková

Dobrý den, je materiál Eva zcela nepromokavý, tak jako klasické gumáky? Lze použít do jarní břečky na horách, kdy voda sahá až po kotníky?
Děkuji za odpověď! Irena

TexBase s.r.o.

Dobrý den, ano, EVA je zcela nepropustná. Prošívané dámské boty jsou tedy minimálně do 8 cm absolutně nepromokavé. Zkoušeli jsme je i ve vyšším sněhu a vždy bez problému. Děkuji za dotaz a přeji krásný den. Petr S., TexBase s.r.o.

Iveta Grušková

Dobrý den , mám zájem o koupi dámských vel. 37 obrázek v titulku a popisu zboží – zeleno černé. Mohu poprosit o kontakt na výrobce pro možnost objednání? Ve vaší nabídce chybí. Děkuji za odpověď. Iveta G.

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Grušková, jedná se o pánské boty, které začínají od velikosti 41, ale byly staženy z nabídky, protože nám je výrobce nedodal. Zatím bohužel nemáme informaci, kdy to napraví a zda vůbec. Moc se tímto omlouváme. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Helena Veselá

Dobrý den, zakoupila jsem si od Vás holinky vel. 36, dnes po vyzkoušení jsme zjistili, že jsou malé, chtěla bych je vyměnit za větší, barevně jsou tmavé šedomodré.
 Díky

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Veselá, samozřejmě výměna je možná. Napište mi, prosím, na info@texbase.cz a domluvíme se. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Jitka Tröstlová

Dobrý den, prosím Vás, jak mají tyto dětské zimní boty ohebnou podrážku? Děkuji. Jitka

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Tröstlová, tyto dětské zimní boty samozřejmě mají ohebnou podrážku, akorát nevím, jak moc přesně byste to potřebovala specifikovat. Tento model jsme prodávali i v loňském a nikdo ze zákazníků si na ohebnost nestěžoval. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Renata

Dobrý den, pánské sněhule byly staženy z nabídky ? Již nebudou ?

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Renato, ano, pánské sněhule byly staženy z nabídky, protože nám je výrobce nedodal. Zatím bohužel nemáme informaci, kdy to napraví a zda vůbec. Moc se tímto omlouváme. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Patricie k

Dobrý den. řeč byla o botách, nikoliv o sněhulích – pánské maskáčové ani nemáte v nabídce. pánské nízké boty mají skutečné švy?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, u pánských i dámských nízkých bot se jedná o imitaci švu – boty jsou z materiálu EVA, čili normální šev by porušil nepromokavost boty. Jediný skutečný šev je ten, kterým je připevněn kožíšek v horní části k botě. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Vladimir

Neni mi moc jasne, proc panska bota vypada vice jako realna bota (imitace svu) a damska vice jako obycejny „holinko-gumak“, pritom ale podrazka, ktera by mela byt funkci casti, je propracovanejsi u panske verze. Kdyby byly panske v mensich cislech, objednavame kazdopadne panske, prestoze pro zenu

TexBase s.r.o.

Dobrý den, to není imitace švu :) maskáčový vzor u pánských je prošitá nepromokavá textilní látka (spodní část je klasicky EVA). U dámských je dole také EVA a nahoře prošívaná nepromokavá imitace kůže. Podrážka má skutečně hlubší vzor u pánské verze. Na další fotky výrobků se můžete podívat i v našem eshopu. Děkuji a přeji krásný den. Petr, TexBase

Vladimir

Lze kozisek vyndat a prat nebo je spijen s botou?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, u dětských bot lze kožíšek vyndat a u dámského a pánského modelu je kožíšek napevno spojen s botou. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Nataša Richterová

Dobrý den, přidala bych se k Hančinu dotazu: máme se při výběru velikosti řídit zde zveřejněnou tabulkou s rozměry nebo nakupovat spíše podle toho, jakou velikost kupujeme obvykle a podle vlastní zkušeností s dřívějším nákupem bot Flameshoes? Děkuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, jestli máte zkušenost s botami FLAMEshoes, tak bych se řídil tím. Bývají kvůli kožíšku tak o číslo menší. Spíš se nám stává, že zákazníci neměří přesně, ale je pravda, že i pro nás je obtížné kožíšek uvnitř boty přesně změřit. Kdyby cokoliv, klidně pište i na email info@texbase.cz :) Děkuji a přeji krásný den. Petr, TexBase

Hanka

Dobry den, syn ma nohu 25,5 cm, normalne mu kupuji vel bot 40,ale podle Vasi tabulky bych mu musela koupit vel 44, prosim o radu pri vyberu vel. Dekuji Hanka

TexBase s.r.o.

Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď. Obvykle jsou zimní boty FLAMEshoes menší tak o číslo, takže by mu měla být velikost 41, ale čísla v tabulce jsou doopravdy naměřená. Zkuste mu prosím nohu přeměřit znovu, případně změřit i vnitřek nějaké jeho boty, která je mu pohodlná. Děkuji a přeji krásný den. Petr, TexBase

Marie

Dobrý den,vyrábíte pánské boty i ve vel.47?
Děkuji za odpověď.Marie

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Marie, bohužel největší velikost, která se vyrábí je velikost 46. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Lenka

Dobrý den,
mají zateplené boty kožíšek v celé botě?
Děkuji. Lenka

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Lenko, ano, boty mají kožíšek v celé botě :) Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru