Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 221 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Anka

Dobrý den, plánuji tisk fotek ze svatby, a ráda bych některé navolila víckrát (např. skupinové) – můžu někde změnit počet fotek, nebo musím desetkrát nahrát tu stejnou? Dohromady půjde o tisk asi 600–800 kusů, tak to bude práce :) Nebo Vás napadá jiná varianta, prosím?
Děkuji!

Foto Morava

Dobrý den, fotografii stačí nahrát pouze jednou. Následně si můžete u každé fotografie zvolit požadovaný počet kopií.

Miroslav

Děkuji za odpověď, proč tedy po registraci do Vašeho účtu zákazníky Slevomatu neupozorníte, že téměř všechny funkcionality webu nemají používat? Každopádně za 112 Kč navrch nad původní cenu na Slevomatu službu nechci, proto ji nezpracovávejte. Jak uvádíte, kód nebyl vložen ani do Poznámky, tudíž nebude zakázka zpracovávána. Můžu se tedy na to spolehnout a fotografie nahrát tedy jednotlivě? Ptám se proto, že status zakázky je uveden jako ZPRACOVÁVÁ SE. Předem děkuji za odpověď.

Foto Morava

V popisu akce je docela podrobně popsán postup jak správně objednat fotografie pro uplatnění slevového voucheru. Bohužel z Vašeho popisu nedokážu určit, o jakou zakázku se jedná. Pošlete prosím obratem email na digital@fotomorava.cz a domluvte se na dalším postupu.

Miroslav

Dobrý den, využil jsem nahrávání fotografií ve formátu ZIP, nicméně mi stránka nenabídla vložit kód Slevomatu a zobrazila se mi cena 112 Kč (při využití Zásilkovny by měla být 49 Kč). Ihned jsem poslal e-mail s reklamací / žádostí o informaci, jak postupovat. Nikdo mi neodpověděl a dnes se status objednávky změnil z Odeslaná na Zpracovávaná.

Foto Morava

Dobrý den, pro akce na Slevomatu není určen způsob vkládání prostřednictvím ZIP souborů a tudíž zde není možnost vložit kód voucheru. Pro správný výpočet ceny je zde nutno vložit ručně přesný počet fotografií. Nicméně pokud je vložen kód voucheru do poznámky, tak tuto zakázku v rámci akce zpracujeme. ZIP zakázky nejdou rovněž zaplatit online, takže cena za jejich doručení bude zásilkovna-dobírka 68,– + manipulační poplatek 39,– = 107Kč. Všechny poplatky, včetně popisu jak správně fotografie objednat jsou uvedeny v popisu akce.

Marcela Vaculíková

Dobrý večer, dne 24.9. jsem provedla úhradu objednávky č. 8312731975 a prozatím mi nebyl doručen voucher. Nevím, zda se někde nestala chybka. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Jana

Myslím tím variantu kde jsou fotografie v kombinaci rozměrů 10×15 a 13×18 do 100 kusů.

Foto Morava

Na jeden voucher nelze z technických důvodů bohužel kombinovat více formátů. Navíc pro každý rozměr je na jeden voucher stanovený jiný počet kusů.

Jana

Dobrý den, nešla by přidat varianta vyvolání x kusů fotografií ve formátu 10×15 a 13×18? Děkuji. Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano tyto varianty máme v nabídce. Co myslíte tím přidat? :) Pěkný den

Zuzka Hudečková

Dobrý den, bylo by možno zaslat fotky na Flashce? Jelikož by jich bylo cca 500, takže nahrávání by bylo opravdu na dlouho. Uz jednou jsem tuto variantu volila, tak jestli by to znovu šlo. Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, v podstatě by to nebyl problém. Pošlete to na adresu „Foto Morava, Máchová 1147, 742 21 Kopřivnice“, přiložte čísla voucheru a informace o doručení.

Leni

Dobry den, pri nahravani fotografii pri vyberu orezu se fotografie orizne samovolne. Je moznost s orezem hybnout tak, aby to neurizlo pulku obliceje clopveka na strane fotografie ci podobne ..? Jde mi o posun orezu doleva nebo do prava od stredu… dekuji.

Foto Morava

Dobrý den, tohle bohužel možné není. Systém ořízne fotografie symetricky na každé straně stejně. V tomto případě doporučuji fotografie před odesláním upravit na konkrétní formát ať k ořezu nedojde.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru