Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Úžasné světy bez hranic: virtuální realita na 30 či 60 minut až pro 5 osob

4,7 / 5 Avatar VR herna Praha - Libeň  (mapa) 218 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Šimon

Dobry den, jde hrat nejaka hra ve 2 hracich zaroven? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Šimone, hra Oculus Rift je vhodná pro 2–5 hráčů, kteří se mohou během hry střídat na dvou zařízeních. Hezký den, Ivet :)

Avatar VR herna

Dobrý den, ve dvou hráčích se dají hrát dvě střílečky, Arizona Sunshine a Serious Sam: The Last Hope. S pozdravem,
Petr Steiner

Hanka

Dobrý den,

jde prosím na obou variantách HTC Vive a Oculus Rift hrát Minecraft?

Děkuji za odpověď.

Avatar VR herna

Dobrý den, děkujeme za dotaz. V současné době nabízíme hruu Minecraft pouze na zařízení Oculus Rift. S pozdravem,
Petr Steiner

Lenka

Dobry den, pokud chci koupit voucher pro syna, ktery by tam sel hrat s kamaradem, je mozne, aby hrali nejake hry proti sobe na 2 zarizenich? De­kuji

Avatar VR herna

Dobrý den, v současné době máme dvě hry, kdy mohou hrát dvě osoby najednou. Jsou to obě střílečky, nicméně obě dvě jsou kooperativní (hrají spolu proti nepříteli). Serious Sam a Arizona Sunshine. Čelí spolu vlnám nepřátel a podporují se. S pozdravem, Petr Steiner

Jana

Dobrý den, na webu provozovatele je uvedena otvírací doba do 18 hodin, resp. do 22 hodin při rezervaci min. 2 hodiny předem. U této nabídky je však uvedena otvírací doba do 22 hodin jako standartní – bez výše uvedené podmínky. Jak to tedy je? Jak rozlišujete, na jaký přístroj (HTC/Oculus) provádíme na webu herny rezervaci? Jaká bude otvírací doba o vánočních prázdninách? Děkuji.

Avatar VR herna

Dobrý den, děkujeme za zprávu. Otevírací je doba je denně do 22h. Protože je v podmínkách nabídky vyžadována rezervace předem s nahlášením kódu voucheru Slevomatu – právě proto, abychom věděli, jaké zařízení jste si zde vybrali – jsou tyto podmínky většinou splněny najednou.
Co se týče vánoc, v současné době máme v plánu mít zavřeno 24.12., 31.12. a 1.1.
Dny 25.12. a 26.12. by bylo otevřeno jako o víkendu, jinak standardní otevírací doba.
S pozdravem,
Petr Steiner

Alice Holubová

Dobrý den, když koupím voucher na 60 minut a budeme se střídat ve 3. Jak dlouhé jsou hry? Stihne každý jednu celou?

Děkuji moc za info.

 Alice

Avatar VR herna

Dobrý den, děkujeme za zprávu. Délka hry je variabilní, záleží na tom, jakou hru si vyberete a jak vás zaujme. Zkušený personál vám rád pomůže hru vybrat podle vašich představ. Pro 3 osoby je ve většině případů jedna místnost na hodinu dostačující a pokud vás to zaujme, můžete si pobyt u nás prodloužit nebo přijít znovu. Těšíme se na vaši návštěvu.

Martina

Dobrý den, jaký je prosím konkrétní rozdíl mezi využitím HTC Vive a Oculus Rift? Chci koupit jako dárek a nedokážu se rozhodnout. Jestli jsem pochopila správně, tak by to bylo jen v počtu headsetů (HTC Vive 1 a Oculus Rift 2) a u Oculus Rift navíc možnost automobilových a horských drah (s HTC Vive nelze?)? Jinak jsou možnosti výběru her stejné? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Avatar VR herna

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Primárně je to opravdu o počtu zařízení a výběru některých specifických her. Většina známých a populárních her (včetně horské dráhy) je hratelná na obou zařízeních, takže pokud by šlo o prvotní vyzkoušení typických her ve virtuální realitě, je to ekvivalentní. Nicméně jen na Oculus Rift je automobilový simulátor (s pedály a volantem) a jen na HTC Vive si 100% užijete hry, které vyžadují plné 360-stupňové sledování polohy. Těšíme se na vaši návštěvu.
S pozdravem,
Petr Steiner

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru