Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vášnivě a bezpečně: zásoba kondomů Durex a Pasante i lubrikační gely

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

David

Dobrý den mohu se zeptat kdy akce končí? Čekám teď na peníze až mi dojdou během pár dní na účet, tak mě zajímá zda-li akci ještě stihnu nebo si mám na rychlo půjčit peníze od kámaráda s tím že mu to za pár dní vrátím. ( Po případě kde je to napsané, jestli to někde napsané je) Děkuji za odpověd :)

Diskretnishop.cz

Dobrý den. Nemusíte mít strach. Akce je sice omezena časově a zároveň i limitem balíčků, takže nelze přesně říci, kdy skončí, ale určitě to stihnete (akce poběží minimálně ještě měsíc) :-) Navíc se Slevomatem spolupracujeme dlouhodobě a pokud nebude tato akce, bude určitě jiná! Hezký den a hezké zážitky!!!
Tým diskrétního shopu

Zuzana

Dobrý den, můžu si vybrat i šířku kondomu?

Diskretnishop.cz

Dobrý den, v nabídce jsou různé značky a druhy s různými velikostmi. Např. Pasante Regular – Šířka: 54mm nebo Durex Classic – Nominálni šířka :56mm . Doporučujeme najít si velikosti na našich stránkách www.diskretnishop.cz a vybrat si takový balíček, který nejlépe splňuje Vaše potřeby. S pozdravem tým diskrétního shopu

Dušan

Dobrý den, rád bych přiobjednal nějaké věci k objednávce bylo by možné??

Diskretnishop.cz

Dobrý den. Ano, je to možné. Při vytváření objednávky v našem eshopu www.diskretnishop.cz prosím do poznámky zadejte informaci o tom, že máte vytvořenou, nebo vytvoříte objednávku na slevomatu. Cenu dopravy ručně opravíme a zboží odešleme společně v jedné zásilce.
S pozdravem
Tým diskretniho shopu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru