Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

1 nebo 2 hodiny v oblacích: let horkovzdušným balónem v páru či skupince

4,8 / 5 GO balony Plav  (mapa) 232 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Storno podmínky
Benefity
Lukáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda při koupi voucheru jen pro jednu osobu teď na vanoce je možno si let zamluvit kdykoli jako je u vedeno o konce června. Když bych si přál let z Bouzova či Olomouce jak moc dopředu bych si musel let zarezervovat ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, rezervace voucherů provádějte výhradně prostřednictvím online formuláře na adrese www.letime-balonem.cz/tabulka. Rezervaci letu proveďte co nejdříve po obdržení voucheru, nejpozději však 14 dnů před koncem platnosti voucheru. Podmínky rezervace a letu se řídí OP provozovatele. Pracovní doba po–pá 9.00–17.00 hod. Hezký den :)

Míša Zíková

dobrý den chtěla bych dat let jako dárek rodičům ,tudíž pro 2 lidi. když je napsáno ze let je pro 5–12 lidi, to znamená ze nepoletí jen oni 2 s pilotem? a musela bych koupit 2ks ?

Promo Air

Ano, většina letu basic je v kosich pro 5–7 pasazeru, někdy posilujeme lety většími balony pro 9 a 12 osob. Pro 2 osoby dva vouchery, díky moc

Pavel Horáček

Dobrý den, chci voucher jako vánoční dárek ale s termínem letu na jaře. Dle storno podmínek je třeba rezervovat let do jednoho měsíce od nákupu a protože se létá zpravidla jednou měsíčně (dle lokality), vychází let na leden nebo únor. Přitom uvádíte, že platnost voucheru je 6 měsíců.

Promo Air

Dobrý den. U voucheru zakoupenych během Vánoc děláme výjimky na první rezervace v až v hlavní sezóně, tedy březen 2019. Děkujeme.

Marie Šímová

Dobrý den, bylo by možné objednat 60 minutový privátní let balonem pro 3 osoby? Kolik by to stálo? Děkuji, zdravím, M. Šímová

Promo Air

Ano, letenka Select á 14.490,– Kč viz. http://www.letime-balonem.cz/letenka-select

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru