Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Záloha za parašutistický výcvik na letišti v Mladé Boleslavi pro jednoho nebo partu

4,8 / 5 Tandemy Kantor Letiště Mladá Boleslav (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
David Rotter

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda-li se jedná o tandem, nebo o skok samostatně.

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, jedná se o tandemový seskok. Pěkný den

Jakub

Dobrý den,

je součástí seskoku i volný pád, nebo se padak otvírá rovnou?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, při seskoku z výšky 1200 až 1500 metrů je padák do pěti vteřin po výskoku plně otevřen a funkční. Přeji hezký den, Ivet :)

Anna

Dobrý den, v obsahu nabídky je v ceně: Ubytování na letišti (vezměte si spacák a karimatku), ale v příplatcích je pak 180,– za ubytovnu. Jak je to tedy, je přespání součástí ceny? A je možné nějakým způsobem zaznamenat zážitek, tj. mít třeba vlastní GoPro kameru připevněnou na ruce/helmě, bude někdo fotit/natáčet i na zemi při výcviku? Díky za info :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno, ubytování přímo na letišti je v ceně. Pokud byste chtěla přespat na ubytovně Aeroklubu, je to za příplatek 180,–/noc. Bohužel není možné mít na sobě při seskoku nic navíc (tudíž ani GoPro kameru). Nicméně během výcviku jsou po domluvě zdarma pořizovány záběry sportovními parašutisty (je nutné si přinést vlastní USB zařízení) a při samotném seskoku z vybraných modelů letadla, která mají na křídlech připevněnou kameru, je též možné záznam výskoku zdarma získat. Před samotným seskokem se ještě domluvte přímo s lektory, abyste měla jistotu, že letadlo má kameru. Přeji hezký den a ať Vám to lítá, Ivet :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru