Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Permanentky do podtlakové kabiny Vacushape

4,5 / 5 Studio Haniel Praha  (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Klára Schejbalová

Dobrý den,
je možné, aby Vaše studio na VacuShape navštěvovali i muži. Nebo je striktně jen pro zákaznice. Přítel cca roky na zpět chodil na VacuShape právě k Vám, rád by zase pokračoval.
Děkuji za informaci a přeji hezký den,
 Klára

Dana Budníková

Dobrý den, pokud k nám už chodil, tak to možné je, protože ví, že máme jen jednu šatnu a musíme to vždy řešit nějakou improvizací s ostatními klientkami. Jen poprosíme, aby chodil ideálně v časy, kdy to bude možné zajistit. Ale věřím, že řešení najdeme. :-) Také děkujeme za přízeň a přeji krásný víkend, Dana za Haniel tým

Klára Schejbalová

Dobrý den,
jestli chápu správně, tak i při variantě 10 vstupů na Vacushape musí být všechny vstupy vyčerpány do platnosti voucheru? Nebo se platnost určuje jinak?
Děkuji za informaci,
Pěkný den.

Dana Budníková

Dobrý den, při uplatnění voucheru od nás dostanete permanentku na 10 vstupů a ta má platnost další 3 měsíce. Pěkný den i Vám, děkujeme

Lucie

Dobry den, lze se pred lekci nejak zahrat? V jinem studiu me nechali 10 min jit bez podtlaku a pote se teprve zapinal podtlak. Lekce 30 min mi prijde kratka. Dekuji, L.

Dana Budníková

Dobrý den, můžete se zahřát cvičením na podložce anebo na nějakém jiném přístroji, obsluha Vám ráda poradí. Přímo ve Vacushapu bez podtlaku jedině po dohodě s obsluhou, pokud bude na Vacushapu volno. Standardně to není součástí procedury. Pokud je Vám lekce krátká, můžete jít 2×30 minut po sobě.
Děkujeme a přejeme hezký den,
Dana za Haniel tým

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru