Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená v Tatrách: pobyt pro 2 či rodinu, slevy na zážitky i privátní wellness

4,3 / 5 Tatragolf Mountain Resort Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Spokojení návštěvníci

Dobrý den, pokud bych chtěla pokoj s výhledem na Vysoké Tatry, je účtován příplatek? Již jsme u Vás byli několikrát a zatím jsme nedopláceli, ale možná to je novinka. Nicméně v hodnocení jsem se dočetla, že paní doporučuje připlatit si pokoj s výhledem. Děkuji za odpověď.
Vrátíme se k Vám s doplatkem i bez. Jsme u Vás nadmíru spokojení!!!! ;)

Tatragolf Resort

Dobrý večer,

Áno za vyhlaď je doplatok stále, a to vo výške 10 € kedže ste nemali ešte účtovaný tento doplatok je možne že ste mali štastie v našom rezervačnom systéme ktorý vám vybral stále izbu s výhľadom na Tatry.

Kristýna Nečasová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na cenu od 12.11.-16.11. dekuji

Tatragolf Resort

Dobrý deň,

v prípade záujmu o tento termín je možnosť zakúpenia si 2 kupónov a predĺžiť si tak pobyt. Pobyt na 2 noci stojí 79€ pre 2 osoby. Teda za 2 kupóny by ste platili 158€.

S pozdravom
recepcia Tatragolf
Rušinová

Petra Lhotáková

Dobrý den, potřebuji si doplatit větší pokoj jelikož jsme 4 členná rodina. Jak mám postupovat při rezervaci ? V nabídce je pouze pokoj pro 2 lidi. Možnost zakliknout pokoj větší tam není nabízena. Děkuji za odpoved. Petra Lhotáková

Tatragolf Resort

Dobrý večer, pri zakúpení voucheru máte možnosť vybrať si 2-izbový apartmán s doplatkom 8€ na noc. Deti staršie ako 6 rokov potrebujú 2 x prístelku za doplatok 25€ na noc. V prípade, že jedno dieťa je mladšie do 5.99 r. je bez nároku na lôžko, spí spolu s rodičmi. Staršie dieťa už musí mať prístelku, s doplatkom 15€ na noc. Uveďte vek detí do poznámky na voucheri aj možnosť výberu väčšieho apartmánu. S pozdravom recepcia Tatragolf Katarína Dubravská

Petra V.

Dobrý den,
jsme 2 dospělý +2 děti 5 + 7 let – stačí nám jen 1 přistýlka a 1 pokoj, ale chtěla bych objednat polopenzi pro 4 osoby – je to možné. Máte volno od 27.10. + 30.10.2018? Taky potřebuji vědět, kdy je nejdříve se možno ubytovat a kdy nejpozději odjed, když si nechci připlatit – nikde jsem to nenašla. Děkuji P.V.

Tatragolf Resort

Dobrý deň,

vo Vami požadovanom termíne máme k dispozícií voľné apartmány. Polpenziu je možné objednať na celú dĺžku pobytu pre všetky osoby na apartmáne za zvýhodnenú cenu. Ubytovanie je možné od 14:00 kedykoľvek a opustiť apartmán s vrátením karty na recepcii do 10:00.

S pozdravom
recepcia Tatragolf
Rušinová

Katka Havlíčková

Dobrý den,máme zakoupený voucher na termín 17.10–19.10 2018. Jsme 2 dospělý a jedno dítě 8 let.Chtěla bych se zeptat na doplatek pro přistýlku a zakoupení snídaně pro daný termín.Dále,jestli je možné ubytování již od 12 hodiny,nebo musíme čekat až do 14 hodiny,jelikož máme v plánu jěště ten den navštívit AquaCity Poprad.Děkuji za odpověď a těšíme se na hezkou dovolenou.S poz­dravem,Katarí­na Havlíčková.

Tatragolf Resort

Dobrý deň, dieťa (8 rokov) už potrebuje prístelku. Cena je 15€ na noc, doplatok uhradíte pri príchode. Raňajky Vám vieme ponúknuť za zvýhodnenú cenu 7€/dospelá osoba noc a 5€/dieťa/noc. Raňajky stačí nahlásiť pri príchode.
Ubytovať Vás je možné od 11:00 za doplatok 10€. Je potrebné to nahlásiť vopred, v prípade záujmu nás, prosím, kontaktujte na recepcii na tel. čísle +421 948 044 2­98. Prajeme pekný deň!

Martina Hromádková

Dobrý den, jsme 2 dospeli se 2 detmi (2 roky a 6mesicu). Miminko spava s nami v posteli a starsimu vozivame vlastni detskou postylku. Je i v tomto pripade nutny priplatek za druhe dite? Dekuji za odpoved.

Tatragolf Resort

Dobrý večer,

jedno dieťa do 6 rokov má ubytovanie zdarma, za ďalšiu osobu už je potrebné doplatiť na recepcii prístelku, avšak ak ma jedno dieťa 6 mesiacov, a druhé dieťa 2 roky, vieme akceptovať pobyt aj bez prístelky, prosím, kontaktujte nás priamo na náš mail: recepcia@tatragolf.sk

S pozdravom,
recepcia Tatragolf
Pitoňák

Peter

Dobrý den,

pobyt na dvě noci 2× dospělý + dvě děti 11 a 5 s polopenzí a tří pokojovým apartmánem – dvě ložnice. Dle toho co jsem nastudoval by to měla být cena voucheru + 3×14Eur za polopenzi + místní poplatky + 2×15 Eur přistýlka + 2×8 Eur za větší pokoj?
Počítám správně? Termín 28.9. – 30.9. máte volný?
 Děkuji

Tatragolf Resort

Dobrý večer,
vo Vami zvolenom termíne máme dostupné všetky typy apartmánov,
avšak kupóny sa nedajú použiť na pobyt v trojizbovom apartmáne,
pre presnú kalkuláciu pobytu alebo pre viac informácii nás prosím kontaktujte priamo na náš mail: recepcia@tatragolf.sk

S pozdravom,
recepcia Tatragolf
Pitoňák

Lenka Mužíková

Dobrý den, měla bych zájem o ubytování na 4 noci od 26.9. do 30.9.2018 pro 2 + 2 (6 a 9 let).
Děkuji předem za Vaši odpověď.
S pozdravem
Lenka Mužíková

Tatragolf Resort

Dobrý deň, môžete si zakúpiť kupón priamo na tento termín (a zároveň si vytvoriť rezerváciu). Keďže máte záujem o 4 noci, môžete si zakúpiť 2 kupóny (jeden na 2 noci a druhý na tiež na 2 noci). Budete potrebovať 2-izbový apartmán za príplatok (8€ na noc) a taktiež 2 prístelky, ktoré sa tiež doplácajú (25€ na noc za obe). Doplácať budete na mieste taktiež miestny poplatok (0,50€ na osobu na noc) a v prípade záujmu aj stravu. Pekný deň!

Dana Stružková

Máte prosím i jednolůžkový pokoj? (Pokoj pro jednu osobu)

Tatragolf Resort

Dobrý deň, pani Stružková,
najmenší apartmán, ktorý máme je 1-izbový apartmán.
S pozdravom, recepcia Tatragolf

Leoš

Dobrý den,
bylo by možné k Vám přijet i na delší dobu ? Konkrétně, 2 osoby od 10.9. – 15.9. a jaká by byla cena ?
S pozdravem Rak

Tatragolf Resort

Dobrý deň, samozrejme. Keďže máte záujem o 5 nocí, môžete si zakúpiť 2 kupóny (jeden na 2 noci a druhý na 3 noci).
Celková suma je teda súčet cien kupónov. Doplácať budete na mieste len miestny poplatok (0,50€ na osobu na noc) a v prípade záujmu aj stravu. Pekný deň!

Ondřej

Děkuji za odpověď. A cena za 2 přistýlky je tedy 30,–/noc nebo 25,–, jak jste odepisovala na dotaz níže?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji, doplatek za 2 přistýlky je v ceně 25€ :) Pěkný den

Tonda

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli máte volný apartmán pro dva dospělé a dvě děti (10 a 13 let) v termínu 28.-30.09.

Tatragolf Resort

Dobrý deň, samozrejme, v septembri ešte máme k dispozícii voľné apartmány. Budete potrebovať 2-izbový apartmán za príplatok (8€ na noc) a taktiež 2 prístelky, ktoré sa tiež doplácajú (25€ na noc za obe). S pozdravom recepcia Tatragolf Bohunčáková

Ondřej

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli máte volný apartmán pro dva dospělé a dvě děti (10 a 11 let) v termínu 12.-14.10., nebo případně ten další víkend. Děkuji za odpověď.

Tatragolf Resort

Dobrý deň,
samozrejme, v októbri ešte máme k dispozícii voľné apartmány. Budete potrebovať 2-izbový apartmán za príplatok (8€ na noc).
S pozdravom
recepcia Tatragolf
Bohunčáková

Petr Kozák

Zdravím chci se zeptat jsme dospělý 3+1dite prosím máte volno od pátku 31.8–2.9 2018 děkuji za odpověď Kozák

Tatragolf Resort

Dobrý deň,

vo Vami požadovanom termíne máme k dispozícií voľné 2-izbové apartmány.

S pozdravom
recepcia Tatragolf
Rušinová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru