Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstup do největšího modelového kolejiště v ČR a dvě fotky na památku

4,5 / 5 Království železnic Praha - Smíchov  (mapa) 403 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Eva Maršíková

Dobrý den.Vstupne pro 2 dospělé bych měla mymi zakoupit tedy jako 2× 249,– A máme dvě děti do 1m.,takze jeste pak 2×50,– ale az na místě.Tak?

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Maršíková,
v této kombinaci je to ideální řešení. Vstupenky pro děti menší 1 metru koupíte k voucherům ze Slevomatu přímo v pokladně Království. Děkujeme za projevený zájem o návštěvu našeho Království a přejeme pěkný den

Pavel Křenek

dobrý den mám dotaz zda máte i nějakou skupinovou slevu pro školy cca 25 dětí a 3–4 dospělí děkuji kř.

Království železnic

Dobrý den i Vám,
ano samozřejmě máme, ale ceny pro školní skupiny jsou mimo rámec této nabídky. Prosím, podívejte se na náš web. Zde: http://skoly.kralovstvi-zeleznic.cz/ naleznete potřebné informace – cena a podmínky (vč. počtu doprovodu zdarma) jsou popsány v odkazu cca v polovině stránky.

Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den

Dagmar

Dobrý den, mám dotaz , jak se k Vám dostaneme?/me­tro, MHD/

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar,
nejbližší stanice metra B Anděl je pár kroků od expozice. Můžete k nám i tramvají číslo 4, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 16, 20 nebo autobusy 167 a 191. Hezký den :)

Karolína Klimšová

Dobrý den,syn (v listopadu 2 roky) má jaké vstupné? Snad ne 150 Kč jako zlevněné 🙄

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno, u nás naleznete ceny pro děti do 14,99 let za 149 Kč,–- případně na místě zaplatíte pouze 50 Kč,–- pro dítě do 1 metru v doprovodu starší osoby :-) Případně, zdarma jsou miminka nebo děti v kočárku. S pozdravem a přáním krásného dne,

Petra

Dobrý den, kupon bych ráda uplatnila až např příští rok. Je možné si zakoupit dnes a využít v příštím roce?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher je možné využít do 31.10.2018 :-) Tedy bohužel v příštím roce, již platnost mít nebude. Ale, můžete si nastavit odběr nových nabídek daného partnera, když u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku, již Vám nic neuteče :-) S pozdravem, Dominika.

Jan Jonáš

Dobrý den,
prosím na kolik peněz přijde návštěva Království železnic" pro rodinu 2 dospělí + děti a k tomu poté ještě jeden důchodce?
A jak dlouho je možné se zdržet?
Děkuji. Honza

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, 2× dospělá osoba je 249 Kč,–- + 1× dítě 149 Kč,–- a 1× senior nad 65 let :-) Vychází na 796 Kč,–- Expozice je otevřená denně od 9.00 do 19.00 :-)

Království železnic

Jen malé doplnění od nás… Doba návštěvy není nijak omezena, vstupenka platí na celý den. Po dohodě s personálem je možné i vyjít ven (např na oběd nebo podobně) a pak se opět vrátit. Běžná doba návštěvy se pohybuje mezi 2 až 4 hodinami. Přejeme pěkný den od mašinek

Martin Truhelka

Jsme v české republice?

Království železnic

Dobrý den, vážený pane Truhelko, obávám se, že nerozumím dotazu…
My, (míněno Království železnic) v České republice rozhodně jsme.

Renáta

Dobry den. Plati i u teto akce ze dítě do 100cm je zdarma?

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Renáto, obávám se, že jde o chybnou informaci, Děti do 1 metru u nás platí běžnou cenu 50 Kč, nemají vstup zdarma, a tak ani v této akci tomu tak bohužel není. Zdarma jsou miminka nebo děti v kočárku, které ještě neběhají a jsou moc malé, aby si vláčky a další atrakce skutečně užily.

Alena Doležalová

Trapná sleva nesleva!

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Doležalová… To je asi otázka pohledu. Běžní návštěvníci expozice platí za pořízení klíčované fotky s pozadím z našich kolejišť ve formátu 15×10 cm 45 korun. V akci jsou ke vstupence zdarma dvě. Pro někoho je to dost a pro jiného málo. Každý jsme jiný a je to tak v pořádku…

Lucia Síčová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se platí už i za 8m dítě. Děkuji.

Království železnic

Dobrý den i Vám, děkujeme za dotaz, za osmiměsíční miminko určitě platit nebudete.
Budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu a do té doby přejeme pohodové dny od mašinek…

Petra

Podle ceníku Království železnic stojí rodinná vstupenka 2 dospělí + 3 děti 690 Kč. Dle Vaší kalkulace vyjdou dva dospělí a tři děti na 945 Kč, tomu říkám nechci slevu zadarmo. Ale pravda, každý si odneseme 2 památeční fotografie. A to se vyplatí!

Slevomat.cz

Hezký den, Petro, pokud byste zakoupila vstupenky pro 2 dospělé osoby a 3 děti, odnesete si památku v podobě 10 fotografií. :) Ke každému vstupu jsou nabízeny 2 fotografie. Hezký den, Kristýna Mrenicová, Velvyslanec zákazníků

František

Můžete mi prosím vysvětlit co je to za slevu, když základní vstupné je pro děti za 160,–? To, že mi k tomu přibalíte 2fotky nepovažuji za super bonus. Nerozumím tomu. Zvlášť když na O2 máte 1+1 zdarma.

Slevomat.cz

Hezký den, Františku, základní cena za nabízené služby je 250 Kč. Vstupné stojí 160 Kč a 1 fotografie stojí 45 Kč. U nás za vstup a 2 fotografie zaplatíte 160 Kč. Poukazy a kupony na dětské vstupenky zdarma platí pouze při současném nákupu odpovídajícího počtu vstupenek pro dospělého za plnou cenu (1+1). Hezký den, Kristýna Mrenicová, Velvyslanec zákazníků.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru