Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Novorozenecké nebo také těhotenské focení ve specializovaném studiu

4,3 / 5 Fotograf Pavel Šrůtek Praha - Řepy  (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petra Palacká

Dobrý den jak dlouho dopředu bych vás musela kontaktovat, abychom se mohli pote vyfotit s čerstvě narozenou dcerou? Chtěla bych rodinné foto plus tisk na fotoplatno. Dva dospělí a tři děti plus pes. Jde využít vaše vouchery na slevomatu?

Fotograf Pavel Šrůtek

Dobrý den, předpokládaný termín porodu bych potřeboval vědět co nejdříve, abych s tím mohl předběžně počítat. Následně stačí poslat sms, až se miminko narodí a během dalších několika dnů bychom upřesnili termín focení.

Počet lidí na focení nijak neomezuji, ale dva dospělí, tři děti plus pes a aby fotka byla dost dobrá na fotoobraz, to je už trochu výzva :) Ale zajímá mě to :) Zásadní je věk dětí a jak budou spolupracovat… Focení samotného miminka je náročné a s uspáváním trvá až 4 hodiny, to by ostatní děti nevydrželi. Společná fotka by se tedy musela udělat jako první, ale ta také nebude jednoduchá a bude se toho muset nafotit hodně, aby něco vyšlo dobře. Takže na jeden voucher „Basic“ obě varianty (společnou i samotné miminko) neudělám. Buď byste musela zvolit pouze společné fotografie, anebo, pokud byste chtěla i klasické newborn fotky samotného miminka, doplatit k zakoupenému voucheru na Slevomatu alespoň na balíček „Standard“, což by bylo 900 Kč. To bychom se domluvili až osobně na místě.

Pokud se rozhodnete, budu se na focení moc těšit :) Hezký den, Pavel Šrůtek

Pavla Czepczorová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…dneska je to přesně týden od narození syna a jelikož doporučujete focení newborn do 14 dnů, byla by možnost focení příští pondělí? Tj 17.9.? Předem děkuji za odpověď

Fotograf Pavel Šrůtek

Dobrý den, termín 17.9. můžu ještě zarezervovat (nejlépe dopolední hodiny). Jinak 14 dnů je už takový hraniční termín, čím menší miminko, tím lépe se fotí a našel by se i dřívější termín… Hezký den, Pavel Šrůtek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru