Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vstupné do Energylandie: 1 nebo 2 dny v největším zábavním parku v Polsku

4,9 / 5 Energylandia Zátor – woj. Małopolskie  (mapa) 1 009 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petr

Dobrý den, je možný platit za parkoviště až na pokladně platební kartou společně za vstup pro 2,5 roční dítě? Nebo musím mít sebou už při parkování vyměněné peníze?

Energylandia

Dobry den, za parkovanie sa plati pri vyjazde, parkovanie mozete uhradit v pokladni.

Martin

Dobrý den, můžete mi napsat až budete nabízet opravdovou slevu která bude motivovat k 5:30h cestě do Energolandia, když ještě není postavený klon horské dráhy gravity max.

Energylandia

Dakujeme za Vas nazor.

Michal Majętny

Dobrý den chci se zeptat v čem je tato nabídka výhodná než stejná nabídka na stránce www.energylandia.pl, ceny nabízí v akci na září stejne jako vy denní dospělí 99 zl, dítě 59 zl

Energylandia

Dobry den, akcia na slevomate je rovnako vyhodna ako akcia na nasej stranke, verime, ze si na slevomate najde svojich zakaznikov, pre ktorych je nakup na slevomate komfortnejsi z hladiska jazykovej bariery a dodatocnych sluzieb slevomatu. Akcia na nasej stranke cieli v prvom rade na nasich, polskych zakaznikov.

Erika Nedomová

Dobrý den, v případě využití pobytu u vás na dva dny, jaké jsou možnosti ubytování pro dvě rodiny (tři dospělí+jedno dítě a dva dospělí+jedno dítě)
Děkuji za odpověď

Jiří Slovák

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat na několik otázek. Je možné vstoupit do parku s baťůžkem? Je možné si donést do parku své vlastní nápoje a jídlo? Dále by mě zajímalo, zda-li jsou v parku nějaké úložné prostory (skříňky) do kterých je možné uložit peněženku, mobil, doklady, případně baťoh? Nerad bych na atrakci „vyklepal“ doklady z kapes. Berete v areálu Eura při placení občerstvení? S výstupním razítkem mohu areál opustit opakovaně? Toalety v areálu jsou placené či zdarma ? Děkuji mockrát předem za Vaše odpovědi.

Energylandia

Dobry den,
Je možné vstoupit do parku s baťůžkem? – ano
Je možné si donést do parku své vlastní nápoje a jídlo? – ano
Dále by mě zajímalo, zda-li jsou v parku nějaké úložné prostory (skříňky) do kterých je možné uložit peněženku, mobil, doklady, případně baťoh? – ano, jednorazove pouzitie 2PLN
Berete v areálu Eura při placení občerstvení? – ano, ale iba bankovky a vydaju Vam zlote
S výstupním razítkem mohu areál opustit opakovaně? – ano
Toalety v areálu jsou placené či zdarma ? – zdarma

Leona

Dobrý den můžete poradit jak se k vám dá dorazit dojet vlakem z ostravy

Energylandia

Dobry den, odporucame vlakom do Katowic a z Katowic k nam jazdia autobusy: https://energylandia.pl/cs/naplanuj-pobyt/jak-dojet/
Prip. pozrite: https://energylandia.pl/cs/naplanuj-pobyt/jak-dojet/

Miroslav

Ahoj,poradaji se zajezdy z Ostravy…dekuji za odpoved…Kovarik

Energylandia

Dobry den, nemame o tom ziadne informacie.

Petr Kalenda

Součástí nabídky jsou kolotoče atd, ale nevidím tam water park, skluzavky atd. je to taky součástí nabídky?

Energylandia

Dobry den, Water park je tiez sucastou vstupu. Avsak upozornujeme, ze hoci su otvaracie hodiny Water parku rovnake ako celeho parku, predsa su do znacnej miery zavisle od poveternostnych podmienok, ktore najma v oktobri mozu nebyt priaznive.

Pavla

Dobrý den, v případě, že bychom podnikli vstup v den narozenin jednoho z dětí, chápu dobře, že nemusím pro něj kupovat voucher a prokážeme jeho vstup pouze kopií cestovního pasu, a platí 1 PLN na místě? Moc děkuji a už se těšíme na zážitek 😊

Energylandia

Ano, presne tak! Staci mat pri sebe kopiu cestovneho pasu dietata, ktoru nechate v pokladni, kde Vam za symbolicky 1 zloty vydaju narodeninovy listok. Zelame prijemnu zabavu!

radim.danisek

Ach jo, kdyby si tady polovina z Vás přečetla pořádně podmínky uplatnění a zapojila rozum ,tak by tady bylo o polovinu dotazů méně, včetně toho mého o), Lidi zapojte hlavu o))))

Energylandia

😉👌

Ivana Sochová

Dobrý den,

do kdy platí Vaše nabídka zde na slevomatu? Do vyprodání či máte přesný počet voucherů?

Děkuji.

Energylandia

Dobry den, predaj nie je obmedzeny poctom voucherov, ale casovo. Do kedy sa ponuka bude dat najst na slevomate vsak nie je informacia na zverejnenie.

Eva Pavlovičová

Dobrý den, pokud dospělý nejde na atrakce tak musí platit vstupné?

Energylandia

Dobry den, vzhladom na to, ze v parku sa neda skontrolovat, ci dospela osoba atrakcie vyuzije alebo nie, samozrejme, ze si musi zaplatit vstup. Vynimkou su tehotne zeny, ktore ak sa preukazu v pokladni tehotenskym preukazom, maju zvyhodneny vstup za 69PLN.

Lucie Haničáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se voucher musí nahlásit předem nebo stačí v den příjezdu? A voucher platí na všechny okruhy? Děkuji.

Energylandia

Dobry den, vytlacenym alebo elektronickym voucherom sa preukazete pri vstupnej brane do parku, kde Vam nasnimaju ciarovy kod, ktory je na voucheri. Ak mate mobilnu aplikaciu, je nutne stiahnut si voucher v PDF formate. Upozornujeme Vas, ze ciarovy kod na elektronickom voucheri moze citacka nenacitat v pripade poskodeneho displeja na mobilnom telefone. Vstupenka plati na vsetky atrakcie vo vsetkych zonach.

MARTIN SEDLÁŘ

DOBRÝ DEN DO KDY PLATÍ TATO SLEVA DO ZÁBAVNÍHO PARKU S POZDRAVEM M

Energylandia

Dobry den, platnost voucheru je od 4.9. do 28.10.2018.

Martina Ráczová

Dobrý den,listky jsou platné až od 4.9?

Energylandia

Dobry den, ano.

Zuzana Váňová

Dobrý den, chtěli bychom tento park navštívit. jsme 2 dospělí a 2 děti 12 let-175 cm, 17 let – 190cm, to musíme koupit 4× dospělého? Není tam možnost volby ještě nějaké slevy? Hezký den Z

Energylandia

Dobry den, ano musite kupit 4 listky pre dospelych.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru