Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Tyler Orlík

Zdravím
moc dekuji za krasnou pisen k narozeninam pro meho blizniho.Doufam ze se jeste nekolikrat vase nabidka na slevomatu objevi.Moc rad ji vyuziji. 😊

Slevomat.cz

Dobrý den, máme radost, že jsme potěšili vás i vašeho známého. :) Novou akci Písně na přání si můžete ohlídat pomocí nastavení upozornění na nabídky tohoto podniku a to přímo v detailu Písně na přání (https://www.slevomat.cz/podnik/75085-pisne-na-prani) kliknutím na ikonu srdíčka. Hezký den.

Kateřina Svačinová

Dobrý den měla bych zájem o písničku pro babičku k narozeninám. Chci se jenom zeptat, zda stačí jméno dárce a obdarovaného a vy složíte píseň k narozeninám s těmito jmény nebo chcete název nějaké písně a vy ty jména do té písně zakomponujete. Děkuji za odpověď

Písně na přání

Dobrý den, název písně nepotřebuji, písničky jsou mé vlastní, potřebuji k objednávce pouze uvést kategorii písně dle nabídky, celé jméno obdarovaného, celé jméno darujícího a číslo voucheru. Budu se těšit a mějte se hezky. S úctou JH

Zdenka

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli by stě napsal písničku i pro maminku která už není medzi námi děkuji za info

Písně na přání

Dobrý den, omlouvám se, v rámci voucheru bohužel ne. Nicméně písnička by šla udělat nad rámec voucheru. V případě zájmu se ozvěte a určitě se domluvíme. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Karolína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se píseň stihne nahrát do 1.9. kdy je svatba mého tatínka a zda je možné píseň udělat právě do svatebního tématu. Cena je 299 místo 2000? Děkuji za info. :)

Písně na přání

Dobrý den, písničky od objednání dodávám cca do 3 – 5 dnů, tedy písnička by se stihla. Cena je jak píšete:) Budu se případně těšit a přeji krásný večer. S úctou JH.

Michaela Váczi

Dobry den.Muzu se zeptat za jak dlouho by prislo?Do 25.8.2018 asi ne, ze?Dekuji za odpoved

Písně na přání

Dobrý den, písničky dodávám cca do 3 – 5 dnů od objednání, takže by se vše stihlo:) Budu se případně těšit a přeji krásný večer. S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru