Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hodina zábavy na trampolínách a nafukovacích atrakcích v Jump Areně Zličín

4,7 / 5 JumpPark Praha - Zličín  (mapa) 7 634 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Tonda Č.

Dobrý den, nejsem si jist jestli mi po zaplacení dvou voucherů dorazily na mail. Je možné že se přesunuli do složky „Hromadné“, kde jsem je mohl nechtěně vymazat. Jak lze zjistit jestli mi byly zaslány nebo jestli vůbec dorazila platba? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tondo, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Míra Kopecký

Dobrý den do kdy prosim platí akce na Slevomatu..dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Míro, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte tím lépe :) Voucher můžete uplatnit do 30. 11. 2018. Pěkný den

Alena Raunerová

Dobrý den, mohu využít voucher i 30.10., tedy poslední den platnosti? Děkuji Raunerová

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, voucher můžete využít kdykoliv do 30. 11. 2018 včetně. Pěkný den

Jarča

Dobrý den, chtěla bych rezervaci pro více osob- nikde jsem přes slevomat nenašla zda máte na 29.10. volno v konkrétní hodinu.. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarčo, podívejte se do rezervačního systému Jump Arény zde: https://www.jumparenazlicin.cz/cs/rezervace/krok-1/. Pěkný den

I. Brožková

V pátek 28. 9. zakoupila kamarádka lístky 2× 2hodiny a v neděli si dcerka zlomila nohu v kotníku. Mám strach, že do 30. 11. nestihneme uplatnit lístky, protože sádru ji sundají až ke konci října. Mohli bychom lístky vrátit, nebo prodloužit platnost?

Slevomat.cz

Dobrý den, můžeme Vám objednávku stornovat. Dejte nám vědět, jestli máme provést stornování a to nejlépe na e-mail vip.podpora@slevomat.cz. Pěkný den

Petra Koupilová

Dobrý den, pokud bych chtěla zakoupit vouchry pro děti ( 7 a 10 let ) na 2 hodiny, musím si voucher zakoupit také, když budu dělat pouze dozor?

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
neskákající doprovod je zdarma.
Pro sebe voucher kupovat nemusíte.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Jump Arena Zličín

Markéta Marks

Dobrý den,
je možné vouchery využít i o podzimních prázdninách 29. a 30.10. (pondělí/úterý)?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Marks, ano, lze je využít ve všední dny, kromě víkendů a svátků. Svátek je v říjnu pouze v neděli 28.10. Hezký den :-)

Gabriela kuklova

Dobry den, chtela bych zakoupit 2 Vouchery pro dite k vyuziti na 2 hodiny a sama bych pouzila k platbe na miste Benefit Plus kartu (Multisport kartu), je to mozne?

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
Multisport kartu na pobočce na Zličíně neakceptujeme. Benefit plus kartou platit můžete. Vouchery je možné zakoupit pouze na stránkách Slevomat.cz. Na pobočce tuto cenu získat nelze.

Těšíme se na Vaši návštěvu.
Jump Arena Zličín

Alena

Dobry den. Musim voacher vytisknout nebo staci ukazat v mobilu??

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
voucher nemusíte tisknout. Stačí ukázat QR kód, nebo kód nadiktovat.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Jump Arena Zličín

Addy

Musíme se obědnat předem

Slevomat.cz

Dobrý den, Addy, po zakoupení voucheru je potřeba provést rezervaci přes tento webový rezervační systém: https://www.jumparenazlicin.cz/cs/rezervace/krok-1/ :) Pěkný den

Simone

Dobrý den, proč voucher neplatí i pro děti menší 110 cm? Nejen, že můžou přijít pouze první hodinu v neděli, ale nemůžou využít ani voucher. Přijde mi to dost diskriminační­. Děkuji

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
pravidla pro skákání dětí pod 110 cm jsou nastavena především z bezpečnostních důvodů. Pro tyto malé děti máme vyhrazeny nedělní ranní hodiny od 9:00 do 11:00, kdy si u nás mohou zaskákat. Děti pod 110 cm voucher využít nemohou, jelikož vouchery v této akci jsou platné pouze ve všední dny a to malé děti z bezpečnostních důvodů skákat nepustíme.
Děkujeme za pochopení.
Jump Arena Zličín

Hanka

Dobry den, chce-li jit 5 osob na 2 hodiny, koupim 10 voucheru a na strankach Jump parku zarezervuji cas, aniz bych uvadela, ze platim vouchery? Mohu zakoupit voucery az tesne pred navstevou? Dekuji!

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
ano přesně tak. Vouchery předkládáte až při příchodu na recepci, k rezervaci poznámku nedáváte.
Kdy zakoupíte vouchery je zcela na Vás, na recepci musíte předložit kódy voucherů, které Vám dorazí. Potvrzení o platbě nestačí.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ivo

Dobrý den, vstupné je jednotné, nebo děti mají slevu?

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Ivo, děkuji za váš dotaz. Voucher platí pro dospělé a děti vyšší 110 cm, váhový limit je 130 kg. Děti do 15 let mohou dorazit jen v doprovodu dospělé osoby. Pro menší děti platí tato podmínka: Děti pod 110 cm mohou Jump Arenu navštívit každou první skákací hodinu v neděli od 10.00 do 11.00 (vyhrazeno pouze pro rodiny s dětmi do 140 cm), na tuto možnost se nevztahuje platnost voucheru.
Hezký den.

Iveta

Dobrý den,pokud zakoupim vouchery 2 dospělí ±2 deti ,Bude hala rezervována pouze pro nás,nebo zde budou i jiní návštěvníci ?Děkuji

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
kapacita parku je 60 osob na hodinu. Spolu s Vámi tedy budou skákat i další návštěvníci.
Děkujeme za Váš dotaz.
Jump Arena Zličín

Marta Rohmová

Je možné koupit dva vouchery na dvě hodiny pro jednu osobu?

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
ano, pokud zakoupíte dva vouchery, může je využít jedna osoba na dvě po sobě jdoucí hodiny.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Jump Arena Zličín

Jarmila Vernerová

Dobrý den, dětem je 8 a 10. Stačí koupit vstupenky jen jim, doprovodit je a čekat na ně, nebo musím mít i já (jejich matka). Děkuji.

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
stačí zakoupit vouchery pouze pro děti. Jako doprovod vstup neplatíte, na děti můžete koukat přímo u trampolín, nebo můžete využít posezení v barové části, odkud je na trampolíny také vidět.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Jump Arena Zličín

Alena

Dobrý den,
prosím, je možné aby jako doprovod byla paní na invalidním vozíku? Dostane se k Vám? děkuji

Jump Arena Zličín

Dobrý den,
bezbariérový přístup bohužel nemáme.
U vchodu do parku je jeden schod, do prostoru trampolín vede dalších šest schodů a bar se nachází také v patře.
Jump Arena Zličín

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru