Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Priessnitzův zábal: ortéza na ruku i zábal na koleno či lýtko

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Anna Krušová

Nemám zkušenost s objednávkami, nevím, kde najdu přehled míst, kde bych si mohla objednanou věc vyzvednout a zaplatit, případně si ji nechám poslat poštou. Opravdu nevím, jak postupovat, jsem penzistka. Mám možnost vyčerpat 50 kreditů do pátku 29.6.,mám zájem koupit Priessnitcův zábal na ruku, modrý, cena s kreditem 179 Kč + poštovné. Prosím o radu, jak poslat objednávku.Moc se omlouvám, děkuji za vstřícnost. Anna Krušová, Leština u Zábřeha na M.

Priessnitzův zábal

Vážená paní Krušová, nic se neděje, společně to zvládneme. Napište mi, prosím, vaše telefonní číslo, já vám zavolám a společně objednávku přes telefon uděláme.
Děkuji za váš dotaz a mějte se krásně. Eva

Anna Krušová

Prosím, kde najdu přehled míst Zásilkovna?

Priessnitzův zábal

Dobry den, 1.Nejdrive kliknete na policko, ktere je pod slovem ,,varianta" a tam si vyberete, jaky typ chcete. Na nej kliknete. 2.Kliknete na policko ,,koupit za…" 3.Prehled objednavky-muzete zmenit pocet kusu kliknutim na sede tlacitko 1 a vyberete pocet kusu-kliknete na zelene tlacitko ,,k objednavce" 4.vyberete zpusob doruceni, adresu, telefon a pak zaplaceni – tam musite zaskrtnout zaplatit kredity A pak by se mela objednavka odeslat. Kdyz vam to nepujde, klidne mi napiste mail, nafotim vam to:) Moni.chlupova@gmail.com

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru