Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

1denní výlet do Norimberku: místní zoo s delfináriem a možnost prohlídky města

4,6 / 5 CA Orbit travel Norimberk - Německo (mapa) 751 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika Šimková

Dobrý den. Máte volno ještě 4 místa na 18.8.? Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, v tomto termínu máme již vyprodáno. Děkuji za pochopení.

petr vanek

dobry den mam dceru klaudie vankova nar.1.02.2004 na termin 22.9 do norimberku mistiho zoo s delfinariem bylo by mozno koupit jeste dve mista v tomto busu jel bych jeste se synem dekuji vanek muzu se stavit i osobne a dokoupit.

CA Orbit travel

Dobrý den,
ano, v tomto termínu máme stále volná místa. Můžete tedy ještě dokoupit.

Jitka Svobodová

Dobrý den mám koupeno 6 voucherů na 15.9.2018 a chtěla bych se zeptat jestli je možné domluvit jiné nástupní místo(konkrétně Mýto v Čechách). Děkuji za odpověď.

CA Orbit travel

Dobrý den, již jsme spolu komunikovali telefonicky a nástupní místo bylo dohodnuto dle Vašich představ. Děkuji.

Jana

Dobrý den, chci zakoupit 2 místa na termín 15. 9. 2018, je ještě volno? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ano, můžete směle objednávat :) Pěkný den

Martina

Dobrý den.

Synovi budou na konci srpna 2 roky. Je třeba pro něj kupovat samostatný voucher nebo stačí zakoupit 1 a bude sedět na klíně dospělému?

děkuji moc, s pozdravem Martina

CA Orbit travel

Dobrý den, pokud budete mít dítě na klíně, není třeba pro něj kupovat voucher. Vouchery je třeba zakoupit pouze pro osoby, které budou mít vlastní sedadlo v autobuse. Děkuji za dotaz.

MartinA pistekova

Dobry den. Je mozne aby deti delfiny pohladily a vyfotili sr s nimi? Dekuji

CA Orbit travel

Dobrý den,
bohužel to možné není. Děkuji za dotaz.

Jan

Dobrý den,
máte ještě 4 volná místa 11.8. ? Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, je mi líto, ale tento termín je již vyprodán. Děkuji za dotaz.

Lenka Zdobnická

Dobrý den, prosím je volno na 25.8. pro 4 osoby?
Děkuji Lenka

CA Orbit travel

Dobrý den, ano, v tomto termínu máme zatím stále volná místa. Děkuji za dotaz.

Honza

Dobrý den, rádi bychom koupili zájezd kolegyni ale nevíme který termín jí bude vyhovovat. Je možné zakoupit voucher bez konkrétního datumu?

CA Orbit travel

Dobrý den, voucher je nutné zakoupit na konkrétní termín. Děkuji za pochopení.

Darina

Dobrý den. Máte ještě volné místo 4.8. ? A mohla bych uplatnit voucher dnes večer 3.8. ? Předem děkuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, bohužel, tento termín již není k dispozici. Děkuji za dotaz.

Gabina

Dobry den,prosim jsou jeste volna mista 3 dospele a 3 deti na bud 8.9. nebo 22.9. ?? A prosim akce konvi 3.8.?? Jde o to,ze jedna kolegyne ma momentalne dovolenou a nevim zda ji stihnem sehnat a overit termin,ktery by mohla je. Či je sance,ze bude akce pokracovat i pak. Dekujeme Gabina

CA Orbit travel

Dobrý den, v obou dvou termínech jsou zatím stále volná místa, akce byla mimořádně prodloužena do 15.8.2018, můžete tedy nabídku zakoupit. Děkuji za dotaz.

Marta Kabilková

dobrý den,
máte ještě volná místa v termínu 13.10. ? V kolik hodin je předpokládaný návrat do Prahy, jsme z Olomouce a musíme stihout ještě nějaký zpáteční spoj.
Jak se postupuje ? Zakoupit voucher pro 3 osoby a poté kontaktovat CK ?
Děkuji,

CA Orbit travel

Dobrý den,

ano, v tomto termínu máme zatím stále ještě volná místa, můžete tedy nabídku zakoupit. Předpokládaný návrat do Prahy je ve 22:45. Po zakoupení budete mít na voucheru odkaz na rezervační formulář, takže ten stačí pouze vyplnit pro každou osobu zvlášť. Děkuji za dotaz.

Táňa Vejvodová

Dobry den, máte prosím ještě 2 volné místa na termín 22.9? S díky za zprávu, Vejvodova *

CA Orbit travel

Dobrý den,

ano, v tomto termínu máme zatím stále ještě volná místa, můžete tedy nabídku zakoupit. Děkuji za dotaz.

Pavla Koutná

Dobrý den, v kolik by byl návrat do Prahy? ptám se z důvodu, že pojedeme z Brna a abych věděla, jestli je třeba na páteční noc hledat ubytování v Praze nebo se stihneme vrátit nočním spojem do Brna?

CA Orbit travel

Dobrý den, příjezd do Prahy je před 23 hodinou. Poslední spojení do Brna tedy stihnete bez problémů. Děkuji za dotaz.

Ivana Šťastná

Dobrý den, jak je vybaven autobus? Mám na mysli bezpečnostní pásy, klimatizaci, toaletu apod. Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, autobus je vybaven bezpečnostními pásy, toaletou a samozřejmě klimatizací. V některých autobusech je k dispozici i USB pro dobíjení mobilních zařízení, nicméně ne ve všech. Děkuji za dotaz.

Evelina Eve

dobrý den jezdí autobus z Plzně?

Slevomat.cz

Krásný den, Eveline, ano, z Plzně autobus jezdí :-) Konkrétně z autobusové zastávky CAN Husova, odkaz na Google Mapy – https://goo.gl/maps/FMbEz. Pěkný víkend!

Katka

Dobry den, jsou jeste volna 3 mista v terminu 11.8.2018?
Predem dekuji za odpoved

 Katka

Jana Navrátilová

Dobry den, chtela bych se prosim zeptat zda je jeste volne mista (3–4– osoby) na 27.8.2018 – nastupni misto Praha. Dekuji za informaci. Navrátilová

Marketa Kadlecova

Dobrý den, mám dceru 7 měsíců a chtěla bych si s rodinou udělat výlet, je možná přeprava kočárku v autobusu a můžu mít dítě na klíně?? A musela bych platit voucher navíc? Děkuji za odpověď :)

CA Orbit travel

Dobrý den, přeprava kočárku je určitě možná, uložíme Vám ho do zavazadlového prostoru autobusu. Pokud budete mít dítě na klíně, voucher není třeba kupovat. Dítě může cestovat zdarma. Děkuji za dotaz.

Blanka

Dobrý den,

Moc nechápu Váš rezervační systém "Kód voucheru (vyplňte pouze jeden, který patří k danému jménu) "to znamená, že když koupím 3, tak každý voucher musí být napsán na tu určitou osobu?

Děkuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, pokud objednáte 3 vouchery, tak každý voucher má jiný kód. Následně jakmile budete vyplňovat jména osob do rezervačního formuláře, tak je třeba rezervační formulář vyplnit pro každou osobu zvlášť a ke každé osobě uvést jiný kód voucheru, nemůže být u všech tří osob jeden kód. Nicméně nezáleží na tom, který kód bude ke kterému jménu, hlavně musí být u každé osoby jiný. Děkuji za dotaz.

Marketa

Dobry den, chtela bych se prosim zeptat zda mate jeste volne mista na 4.8.2018. Nastupni misto Praha. Potrebovala bych 6 mist pro dospele osoby. Dekuji za informaci. S pozdravem Koppeova.

CA Orbit travel

Dobrý den, je mi líto, ale tento termín je již vyprodán. Děkuji za dotaz.

Jitka Tomanová

Chci se jeste zeptat,kdyz objednám dnes budou do pá vouchry? Děkuji Tomanová

CA Orbit travel

Dobrý den, pokud budete platit online platební kartou, vouchery budete mít hned, pokud bankovním převodem, nemělo by to celé trvat déle než 2 pracovní dny. Děkuji za dotaz.

Jitka Tomanová

dobrý den máte ještě volný termím 28.7.? a v kolik je odjezd z Plzne? Děkuji Tomanová

CA Orbit travel

Dobrý den, ano, v tomto termínu jsou zatím stále volná místa. Odjezd z Plzně je v 7.30, autobusová zastávka CAN Husova, odkaz na Google Mapy – https://goo.gl/maps/FMbEz. Děkuji za dotaz.

Jana

Dobry den,chtela jsem se jeste zeptat jestli jsou volne terminy 11.8. a 25.8. pro 2 osoby. Dekuji za odpoved

CA Orbit travel

Dobrý den, ano, tyto termíny jsou zatím stále volné. Můžete tedy nabídku zakoupit. Děkuji za dotaz.

Jana

Dobry den,zvazuji koupi voucheru,ale mam syna 4roky a chtela bych se zeptat,kdyby v autobuse potreboval na wc,je moznost aby ridic zastavil? Snad by nas spolucestujici neukamenovali. Dekuji moc

CA Orbit travel

Dobrý den, v autobuse se nachází WC, nicméně pokud by náhodou bylo mimo provoz, tak Vám samozřejmě zastavíme na čerpací stanici. V průběhu cesty děláme také jednu 15ti minutovou hygienickou přestávku. Děkuji za dotaz.

Denisa Blackmore

Dobrý den,jsou ještě volná místa na 4.8.2018? Konkrétně tři.
Děkuji za odpověď.

CA Orbit travel

Dobrý den, je mi líto, ale tento termín je již vyprodán. Děkuji za dotaz.

Adéla

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možnost si připlatit v ZOO setkání s delfínem osobně, například plavání, focení atd?
 Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, bohužel plavat s delfíny a dotýkat se delfínů není povoleno. Focení delfínů je možné, nicméně není možné focení s delfíny. Děkuji za dotaz.

Petra Kamínková

Dobrý den,
na zájezd z 16.7.2018 je mnoho stížností na autobus, řidiče i průvodce. Dáte mi záruku, že 28.9. bude dobře informovaný a informující průvodce, zkušený řidič a dobrý autobus ?

CA Orbit travel

Dobrý den, ano, věřím, že s termínem 28.9.2018 určitě nebude problém. Děkuji za dotaz.

Blanka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je již dostatek objednaných voucherů na termín 6. 10. 2018 a bude se tedy zájezd konat. Přemýšlím nad nákupem jako dárek pro kamarádku. Do kdy bude prosím možné voucher koupit a do kdy musím poté místa rezervovat? U informací je něco o 20. 7. 2018, to nevím jestli by se vůbec stihly připsat peníze když zaplatím teď. Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, termín 6.10.2018 se bude určitě konat. Vouchery si můžete zakoupit nejpozději do 2.8.2018, nicméně s nákupem prosím neváhejte, jelikož termíny se rychle plní. Datum 20.7.2018 které máte pravděpodobně na mysli, se vztahuje pouze k termínu 21.7.2018. Děkuji za dotaz.

HANKA MICHÁLKOVÁ

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli neplánujete i s nástupem v Brnĕ
Děkuji za odpověď
 Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, prozatím nemáme takovou informaci k dispozici. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná nová akce neunikne :) Pěkný den

Tereza Fišerová

Dobrý den, je opravdu nutné uplatnit voucher do 13.7. pokud chceme jet v termínu 11.8., nicméně se stále rozhodujeme o jeho koupi? Bude k dostání i po 13.7.? Děkuji. S pozdravem Fišerová

CA Orbit travel

Dobrý den, uplatnění voucheru do 13.7.2018 se týká pouze voucherů zakoupených na termín 14.7.2018. Pokud si budete chtít koupit vouchery na termín 11.8.2018, tak ty je třeba uplatnit do 10.8.2018. Vouchery se uplatňují vyplněním rezervačního formuláře, jehož odkaz je na každém voucheru uveden. Děkuji za dotaz.

Jitka Fousova

Dobry den.
Mám prosbu, zda je možné objednat ještě na 14. 7. 2018 výlet do zoo Norimberk.
Jestli jsou ještě 2 volná místa a zda se to dá stihnout vyřídit. Moc děkuji za rychlou odpověď. Jitka Fousova

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, volné místa v tuto chvíli ještě jsou. Nejrychlejší volbou je provést platbu kartou a případně kontaktovat CK před platbou, že jsou stále volná místa. Pěkný den

Daniela

Dobrý deň,
prosím Vás, ako je zatiaľ obsadený termín 15.9.? Ďakujem

CA Orbit travel

Dobrý den, termín 15.9.2018 je již zaplněn dostatečným počtem účastníků a bude se konat. Volná místa tam ale stále máme a můžete tedy vouchery zakoupit. Děkuji za dotaz.

Michaela Lukáčová

Dobry den,chci se zeptat jak mate zaplneny termin 21.7.2018 a jestli se uskutecní vylet.dekuji

CA Orbit travel

Dobrý den, ano, tento termín se uskuteční. Děkuji.

Jana jarý

Dobrý den,chtěla jsem jse zeptat jestli jsi můžu zaplatit sedadla úplně ve předu i prvních dveři u řidiče?Dekuji

CA Orbit travel

Dobrý den,

ano, je to možné. Přibližně týden před odjezdem Vám pošleme pokyny k odjezdu, ve kterých bude uveden odkaz prostřednictvím kterého si budete moci vybrat konkrétní sedadla v autobuse. Děkuji za dotaz.

Jana jarý

Moc děkuji za odpověd krásný den

Irena Smihrodska

Dobrý den za kolik by byl zájezd pro dva dospělý a jedno dítě 10 let se vstupem do zoo i delfinária

CA Orbit travel

Dobrý den, je potřeba si koupit celkem 3 vouchery, což je dohromady 1.947 Kč. V autobuse pak budete platit vstupné průvodci celkem 2×14 € + 1×6 €, dohromady tedy 34 €. Děkuji za dotaz.

petra

Dobrý den, nevím, zda dobře koukám, ale nikde nevidím, odkud je odjezd ??

Slevomat.cz

Hezký den, Petro, nástupní místa jsou následující:

Praha – Hlavní vlakové nádraží, odstavný pruh před vchodem do Fantovy kavárny ve směru na Teplice. magistrála Wilsonova – 06:00
Beroun – čerpací stanice OMV, která je na sjezdu „Beroun Centrum“ (přes kruhový objezd, vpravo vedle dálnice D5, směr Plzeň), zobrazit odjezdové místo Beroun na cz – http://www.mapy.cz/s/8Tiu – 06:45
Plzeň – autobusová zastávka CAN Husova, odkaz na Google Mapy – https://goo.gl/maps/FMbEz – 07:30
Rozvadov – Čerpací stanice Agip, před McDonald´s, Svatá Kateřina 109, směr Německo – 08:20

Snad se Vám některé bude hodit :) Hezký den, Lucka

Irena

Dobrý den, vstup do ZOO je včetně vstupu do delfinária? Děkuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, ano. Děkuji za dotaz.

Tereza Pöschlová

Dobry den,objednávám dva vouchery pro me a druhý jako dárek příteli. Musím vyplnit jeden voucher na mne a druhý na svého přítele? Musí se zadat totiž email a telefonní číslo, tak nechci,aby se dozvěděl o tom dříve, než mu výlet předám sama. Děkuji moc.

CA Orbit travel

Dobrý den, můžete vyplnit oba vouchery na svoje jméno a svoje údaje. Případně můžete vyplnit jméno Vašeho přítele ale kontaktní údaje na Vás. Děkuji za dotaz.

Tomáš Cupák

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné si před zoo (popřípadě ještě blíže centru) vystoupit, udělat si vlastní program v Norimberku a v domluveném čase odjezdu dorazit zpět k autobusu. Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den,
ano, do ZOO jít nemusíte a můžete si hned po příjezdu do Norimberku udělat individuální program. Následně se pak stačí pouze večer dostavit na odjezdové místo autobusu. Více informaci o přesném odjezdovém místě v Norimberku Vám sdělí průvodce v autobuse. Nejsem si jistý, zda Vás autobus může ráno vysadit v centru Norimberku, tento dotaz prosím pak směřujte v den odjezdu na průvodce, nicméně od ZOO je velice snadné a rychlé se dostat pomocí MHD do centra. Děkuji za dotaz.

Monika

Dobrý den. Ráda bych věděla jak je to se zakoupeným voucherem v případě, že se zájezd v daném termínu neuskuteční z důvodu nízkého počtu zájemců?
 Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, pokud se zájezd neuskuteční z důvodu nenaplnění požadované kapacity, tak Vám budou vráceny peníze v plné výši případně si můžete vybrat jiný termín. Nicméně nepředpokládám, že by se některý z nabízených termínů nenaplnil a musel se rušit. Děkuji za dotaz.

Ondřej Šmejkal

Dobry den, jak mate zaplneny termin 28.7. ? uvadite, ze se kona minimalne pro 40 osob. Jiny termin nemohu, proto me zajima, zda mam kupovat voucher. Dekuji

CA Orbit travel

Dobrý den, všechny termíny v červenci a srpnu se pojedou, tudíž i termín 28.7.2018. Děkuji za dotaz.

Adéla Vilankova

Dobrý den,vstup do Zoo je v ceně voucheru?Děkuji Vilankova

CA Orbit travel

Dobrý den, vstup do ZOO není zahrnut v ceně a platí se v autobuse v Eurech. Cena je 14 € pro dospělou osobu a 6 € pro děti 4–13 let. Děkuji za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru