Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Křupněte si, až na vás přijde mlsná: 500 g směsi ořechů a ovoce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marcela Nigrinová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nabízíte i samotné para ořechy? v nabídce jsem je nikde nenašla. Díky, Marcela

Oříškov.eu

Hezký den, akci na naturální oříšky včetně para právě připravujeme. Předpokládáme, že během pár dnů již bude na Slevomatu. Zdraví Petra Oříškov

Věra Mazurová

Nežádoucí účinky

Mezi potenciální nežádoucí účinky vyvolané siřičitany patří bolest žaludku, bolesti hlavy, nevolnost a problémy astmatického typu. Jsou dokumentovány případy smrti astmatických pacientů. Při testování účinků siřičitanů na zvířatech byl zjištěn výskyt žaludečních vředů při požití látky. Inhalace látky způsobuje podráždění dýchacích cest a při vysoké koncentraci látky v ovzduší může dojít k zadušení.
Doplňující informace

V USA je použití zakázáno v potravinách, které jsou zdrojem vitamínů. V ČR (celé EU) je použití látky regulováno. Je na seznamu extrémně nebezpečných látek. Zatím je však nedostatek studií, aby mohla být látka považována za karcinogenní. Přijatelná denní dávka: 0–0,7 mg na kilogram tělesné hmotnosti.
Ráda bych si některý výrobek zakoupila, ale skoro všechny obsahují siřičitany, které jsou opravdu nežádoucí v potravinách. Nechápu, proč tyto zařazujete na stránky Slevomatu. Je to nebezpečná potravina.

Oříškov.eu

Hezký den, v nabídce si můžete vybrat i výrobky bez SO2. Všechny plody jsou oštřeny dle platné legislativy. Zdraví Petra Oříškov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru