Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Retro hračky, které neomrzí: Legendární céčka, špuntovky a kuličky na kolo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Alena

Dobry den pane Chmela,
jsou tam jen pismena C nebo jsou tam i paragrafy, a jina pismena?

Dekuju Alena

Chmela HK

Dobrý den,
v současné době vyrábíme jen písmena „C“. O ostaní písmenka i § není zájem. Současně s výrobou jiných písmenek by se musela vyrábět i jiný druh céček. Pokud by jste měla velký zájem, zavolejte mi a domluvili bycho se.
S pozdravem R.Chmela.

Novotná

Dobrý den, osobní vyzvednutí není možné?

Chmela HK

Dobrý den,
obchod již neprovozujeme, ale pokud bydlíte v Hradci Králové, udělám vyjímku a můžeme se domluvit telefonem č. 602 177 777. Nevím, jak to je vyřešeno ze Slevomatem, protože jste již zaplatil poštovné.
S pozdravem R.Chmela.

Marta Hebronová

Dobrý den,
dodáváte zboží i na Slovensko? V případě že ano, za jak dlouho a za jakou cenu?

Chmela HK

Dobrý den,
zboží na Slovensko můžeme dodat, ale né přez Slevomat. Upřesněte o jaké zboží by jste měla zájem. Ke zboží nutno připočítat poštovné, dle tarifu České pošty, což je dražší jak po České republice. maijl.: chmelahk@seznam.cz

Gabriella

Dobry den, dnes od vas dorazila cecka a byly u nich dva darky. Nevime, co to je a na co se pouzivaji. Velke esko a kolecko se zviratkem. S cecky jsme moc spokojeni, moc dekujeme. Prosime o objasneni darecku, dekujeme i za ne

Chmela HK

Dobrý den,
kolečko se zvířátkem slouží pro děti obkreslit zviřátko na papír a třeba vymalovat. Dle naší zkušeností, velmi u dětí oblíbené. K obkreslení je dobré mít ostře ořezanou tužku.
Háček slouží k zavěšení čehokoliv. Původně je určen pro zavěšení košíku pro kolíčky a do šatní skříně na tyč pro zavěšení některých oděvů. Háček unese 4 kg a krátkodobě 5 kg.
Jsem rád, že se céčka líbí.
S pozdravem R.Chmela.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru