Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Romantika v kouzelné přírodě s polopenzí a bazénem i vířivkou neomezeně

3,9 / 5 Penzión Sivec ** Východní Slovensko - Slovensko (mapa) 52 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr

Dobrý den. Je, prosím recepce otevřená 24 hodin denně?Pokud ne, tak prosim do kolika hodin? Diky moc předem za brzkou odpověď.

Penzión Sivec **

Dobry vecer, recepcia je do 22:00, na dverach je potom tel cislo staci zavoalt, a recepcny pride.

Petr

Dobrý den. Inzerujete v nabídce: Možnost zvýhodněného využití saun: 5 € / osoba / 1 hodina. Na stránkách penzionu je ale tato cena za hodinu a osobu uvedena za využití celého wellness, tedy i bazénu a vířivky, které jsou v nabídce balíčku. Nejedná se tedy o zvýhodněnou nabídku, ale o znevýhodněnou…Je potřeba buď cenu upravit pro zákazníky Slevomatu, nebo stáhnout formulaci o zvýhodněném využití saun.

Penzión Sivec **

Dobrý deň, áno cena je 5 euro zvýhodnená. Nemyslí sa tým že je zvýhodnená sumou ale tým že je možnosť aj na hodinu.Keďže v ponuke máme iba 2,3 hodinové vstupy. Čo sa týka zvýhodnenej sumy tam je cena pre ubytovaných hostí 10€/4 hoď.

Petr

Dobrý den a děkuji za velmi rychlou odpověď. Omlouvám se, ale v ceníku wellness na Vašich netových stránkových máte právě uvedenou cenu: „Wellness komplet: 5€/1hod/min 2 osoby“. Z toho usuzuji, že právě vstup na 1 hodinu je možný pro všechny. O vstupu do wellness až od 2, 3 hodin se vůbec nepíše. Zvýhodněná cena vstupu na 4 hodiny pro ubytované souhlasí na Vaše netové stránky.

Lukáš Kubíček

Dobrý den, chci přítelkyni vzít sem. Rezervaci a platbu provede za mne můj zákony zastupce. Ale budeme tam jen já a přítelkyně. (Do 18 mi chyby 3 měsíce) není to problém? Dekuji

Penzión Sivec **

Je to v poriadku, mozete sa príst ubytovat

Zdeněk Černý

Dobrý den chtěli bychom 2× 2lůžkové pokoje od 7.7. 2018 je to možné?? Děkuji Černý

Penzión Sivec **

Dobrý deň, ano je to možné.
Penzión Sivec.

Gabriela

Dobrý den,
pokud zakoupím 2 vouchery pro 4 člennou rodinu,je zohledněna cena za 2 děti do 15let?Konkrétně 1 voucher pro 2 (rodič+1 dítě)Děti ve věku 8 a 14let.Děkuji za odpověď

Penzión Sivec **

Nie, ak si zakúpite vouchre, platíte cenu aká je na vouchry.Dá sa to tak, že si dieťa doplatíte priamo na mieste – 15 euro prístelka, resp.postel + 8 euro polpenzia + 0,50 euro miestna daň.Všetko na 1 noc samozrejme.

Monika

Všimla jsem si že u večeře je výběr jen ze 2 druhů jìdel. Dá se to nějak ovlivnit neboť jsme hodně vybíravý a jen ze 2 druhů si určitě nevyberem? Jinak se nám vše z nabídky líbí a jedinaá věc v zakoupení woucheru je to jídlo. děkuji sabová

Penzión Sivec **

Dobrý deň,
Áno na výber máme len z dvoch jedál. Kuchyňa je výborná :) . Ak budete chcieť viete si doobjednať z ponukového lístka.

Prajeme pekný deň.
S pozdravom
Penzión Sivec

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru